Benim Felsefem - Antinatalizm
-
@nejdet-evren Sizin gibi çapsızların itibar etmesine ihtiyacım yok benim. Bendeki de iş ya sizin gibi çapsızlara bilimsel felsefe anlatıyorum
-
@bilgisezgi Ben bazı temel bilgiler veriyorum ama çapsız olduğunuz için jeton düşmüyor sizin, oradaki bilgiyi almak yerine cahilliğinizi yüzünüze vurduğum için çocuk gibi ağlıyorsunuz.
-
@Mistik bir daha kullanicilara hakaret edersen uzaklastirilacaksin siteden bilgin olsun.
-
@phi Hakaret değil, hakaret olduğunu nereden çıkardın? Çocuk gibi ağlıyorsunuz ya, bilimsel felsefe konusunda çapsız olduğunuzu söylemem zorunuza mı gitti? Az ötede ağlayın, işinize gelmeyen her şey hakaret olmuyor bir de felsefe forumu açmışsınız güya
-
@Mistik Capsiz capsiz yazdigin icin, cok cahil oldugunu belli ediyorsun. Ben de cahilleri bu forumda tutmamaya calisiyorum, ayrica cok bos konusuyorsun.
Ayrica jeton deligin koseli sanirim, buradakiler yuvarlak takiliyor.
-
@phi Hadi oradan çapsız, senin gibi milyar tanesini cebimden çıkaracak kadar bilgiliyim ben zoruna gittiyse soda iç hazımsızlığa iyi gelir
-
@Mistik, içinde söyledi: Benim Felsefem - Antinatalizm
@phi Hadi oradan çapsız, senin gibi milyar tanesini cebimden çıkaracak kadar bilgiliyim ben zoruna gittiyse soda iç hazımsızlığa iyi gelir
Hem çocuksu hem de bozuk psikolojiye sahipsin.
Bir psikologa görünmen gerekir.Bak sana nedenini anlatayım.
Biz sana üslubunu düzeltmen için görüş belirttikçe sen hiç alakası olmadığı halde konuyu bilgisizliğe getiriyorsun.
Yani biz sadece üslubunu düzeltmen için görüş belirttiğimiz halde ve başlıkla ilgili yazmadığımız halde sanki seninle bilgi düellosu yapmışız gibi davranıyorsun.
Hatta bununla da kalmayıp bir de hakaret ediyorsun.
Umarım bu yazdığımı gözden geçirir ve kendini toparlarsın. -
Bilgili olan bilgi paylaşımı yapar.
Ona buna hakaret etmez. -
@bilgisezgi Sen kendi üslubuna baksana çapsız, psikolojisi bozukmuş, çocuksuymuş ben bundan daha ağır ne söyledim? Benim üslubum düzgün zaten siz cahilsiniz diyorum, cahilliğiniz yüzünüze vuruldukça kuduruyorsunuz çapsızlar
-
@TENTEN Hakaret değil zaten çapsızlar, size bilimsel felsefeden anlamayan cahil sürüsü olduğunuzu söylediğim için kudurdunuz sadece çapsızlar ordusu
-
@TENTEN Hakaret değil zaten çapsızlar, size bilimsel felsefeden anlamayan cahil sürüsü olduğunuzu söylediğim için kudurdunuz sadece çapsızlar ordusu
Hala aynı şekilde sayıklıyorsun.
Cahil çapsız diyeceğine bilgi paylaşımı yap. -
Bu ileti silindi!
-
-
-
Adalet sizce ne demektir?
-
Bütün izmlere baktığımızda her biri belli bir kesime hitap eden ideolojilerdir. Her devlet bu izmleri yönetimlerinde kullanmaktadır. İnsanları birbirleriyle kavga ettiren de bu izmlerdir. Devletlerin birbirleriyle güç savaşına girmesi de yine bu izmler yüzündendir.
İnsan nesline zülm eden yine insan neslidir. Bu izmleri dayatarak adaletten, insanlıktan çıkan yine kendisidir de o yüzden . -
@Mistik adaletsizlik olmasaydı adalet nasıl bir şey anlayabilir miydiniz? Bir şeyin değerini bilebilmek için onun zıt kavramını bilmek öğrenmek gerekir ilk önce
-
@Mistik sonbaharda ağaçların yaprakları sararır kurur toprağa karışır.
Bunu gördüğünde madem ağaçlar böyle kuruyup ölecek ne gereği var tohum ekmenin ...vs şeklinde düşünüyor musunuz hiç ?
Oysa ilkbaharin geleceğini o ağaçların çiçek açacağını hatta meyve dahi vereceğini biliyorsunuz.
Kış oldugunda dallarında karların olacağını, yağmurda islanacagini , rüzgarda bir o yana bir bu yana savrulacagini da biliyorsunuz.
Ama herşeye rağmen o ilkbaharda çiçek açıp meyve vermesine değerdi , rüzgarda savruluşu , soğukta karda donması ,yağmurda ıslanması ....bütün bu zorluklar o meyveyi muhteşem hale getirmez miydi? -
-
@Mistik
Hayattan keyif almayan birisinin böyle düşünmesi normal.
Mutlu insanlar senin gibi düşünmüyor.