Hz.Muhammed sözleri - Vikisöz
-
https://tr.wikiquote.org/wiki/Muhammed
Sözleri sayfayı aratarak bulabilirsiniz.
-
Ben terörle muzaffer oldum.
-
Sokakta giderken kadın denilen şeytanı gördüğünüz an derhal eve dönüp karılarınızla sevişin ve kabaran şehvetinizi giderin.
-
Neden bakire bir kız almadın? Bakire alsaydın, sen onu o da seni bilirdin ve birbirinizle sevişirdiniz.
-
Size ilişmedikçe siz de Türklere ilişmeyiniz; çünkü severlerse sizi yerler, sevmezlerse gebertirler.
-
Sizden biriniz cinsi münasebette bulunduğu zaman eşinin cinsel organına bakmasın. Zira cinsel organına bakma körlüğe sebep olabilir.
-
Çocuğa, yedi yaşına varınca namazı emredin. On yaşına varınca, -eğer namaz kılmıyorsa- onu dövün.
-
-
-
Ey maymun evladı (Yahudiler), Tanrı sizi zelil edip size azabını indirmedi mi?
-
Ey Tanrım, beni miskin yaşat ve miskin öldür...
-
-
bu tur sozleri edecegini dusunmuyorum yani direkt olarak, hangi yasta soylemis ne zaman soylemis vikiye sen ben herkes birseyler ekleyebilir sonucta.
-
https://hadis.ihya.org/kutubusitte/fasil/28-syf2.html
Hadisin aynısını burada buldum.
-
@phi Sözlerini okurken bu sözlere denk geldim. Aslında konuyu "bunları kim uyduruyor"
diye açacaktım ama bazılarının kaynağına baktım, hakikaten de hadis olarak aynı şeyler yazıyor.
Dini grupların ve liderlerin arkasından çok şey uydurulduğu için bunların da sahte olduğunu düşünmekte haklısınız. -
Ben bu kadar aleni ve sapkin sozcuklerin kullanilacagini dusunmuyorum acikcasi
-
Hadisler mevzusunda o kadar çok uydurma hadis var ki bunu okuduğunuzda uydurma olduğunu hem kalben hem de aklen anlıyorsunuz.
Zamanında bir konferansta peygamberimize isnat edilen bir sözde hasirin çocuk dogurmayan kadından iyi olduğu hayırlı olduğu şeklinde deniliyordu.
Ama nasıl olur sorusu hemen akla geliyor. Hz. Aişe gibi her yönden donanımlı peygamberimizin hanımı ,hasirdan değersiz miydi ? Elbette ki değil .
Şeyhülislam makamlarina masonlar dahi getirilmisken ne hadis kitaplarında ,ne fıkıh kitaplarına guvenebilirim . Tefsirler bile didik didik edilmeli.