Kafayı sıyırmışların yeri: SOTT.NET
-
Bakarsın köpek miyim neyim
-
@ictenlik
Celallenme. Köpek varken Kaplan veya Sırtlanın lafı mı olur?
Özür dilemek, zayıflık göstergesi değildir. Bilakis bir erdemliktir.
Özür dile. Her şeyi unutayım. Ben de gidip çayımı içeyim. -
Seni küçük düşürmeden buradan çıkarmanın yolunu bilmiyoruz çünkü kendini zaten küçük düşürdün ve düşüreceksin
Buna ben de dahil olmuş görünüyorum. Burada ne yapılacağını bilmiyorum
Atıp tutma hakkını aldığınız yer sorumlu ama şimdi ne yapalım_?
Köyün neresi sorabilir miyim
-
@ictenlik
Laura Ablan seni iyi eğitmiş. Köpekliği herkes yapamaz.
Yol şu:
Özür dilemek, zayıflık göstergesi değildir. Bilakis bir erdemliktir.
Özür dile. Her şeyi unutayım. Ben de gidip çayımı içeyim. -
Afiyet olsun. Çay güzeldir
-
@ictenlik
Çayı sittir et; soğudu gitti. Kahve yapıyorum.
Laura Ablan kendi bahçesindeki köpeklerle meşgul. Haberin olsun.
Özür dile. Her şeyi unutayım. Ben de gidip en azından kahvemi içeyim. -
Aynı genetiği paylaşıyoruz ben neysem sen osun ve sen neysen ben oyum
Davranış biçimlerimize adlar takarız
Neyin özrü? Neyin kabahati. Bir açıklamayı dene
Kendine karşı kabahat işlendiğini iddia ediyorsun.
Neden?
4-5 kişi bir gönderimin ne anlattığına bile bakmadan, içeriği okumadan, konuyu dağıtarak dönüp bana karşı birleştiniz diye ,size içeriğimi bile incelemediniz ve içinizden biri uygunsuz ve yakışık almaz biçimde akıl sağlığı tantanası yapıyor ,ben onu anlatıyorum ,siz birleşmiş hala başka şeyle benimle alayla meşgulsünüzSize dendi ki; Bunu yapacaksanız köpek sürüsünden farkınız ne, köpek sürüsünden farkınız kalır mı?
Yanıtlasaydın, farkımız şu deseydin. Burada 5 kişi sana dönüp çullanmadık gönderiyle ilgiliyiz, okuduk ne anlattığını anlamaya çalıştık bir felsefe forumunda birisine okült okudu diye akıl sağlığı gölgesi sunmak gayette yakışık alır eylemdi o yüzden hep bir sana çullanıyorduk ;bak bu da köpek sürüsü gibi olmadığımızı gösteriyor deseydin
Temel düzeyde okuduğunuzu anlamıyorsunuz, bu duruma düşmek hata ama zaten düşüldü madem çıkışı da bilmiyoruz madem sürelim
-
@ictenlik
Ben kahve içmeye gidiyom. Yani meydan yine senin; 1 ileti mi iliştirirsin veya makineli tüfek gibi (sık sık yapıyorsun) 10 ileti mi iliştirirsin. İstersen 100 tane iliştir. Farketmez. Son lafı senin söylemenin hiçbir anlamı yok. Ama fırsatın var.
Yol şu: Özür dile.
Hepsi bu.
Bunu yapmadığın müddetçe ağzınla kuş tutsan dahi, senin k..... (sen anladın) olduğun gerçeğini değiştirmez. Laura Ablan sana birazdan kemik getirir.Ben sıvıştım.
-
Sizin anlamadığınız ne biliyor musun?
Burası bir felsefe forumu. Yani ateistforum denilen belli bir grubun baskınlığında olan bir yer olmamalı.
Çok seslilik içinSen ateistforum da kendi çoğunluğunla onu yapabiliyorsun diye, burada da gelip kalabalıksınız siye aynı şeyi yaparsan, öbürü aynı şeyi yaparsa buradan herkes kaçar. En son ateist ateiste kavga edersiniz, bir başınıza ateist ateiste kalırsınız. Siz fakrında olmasanız da o ideolojidir, ideolojik bir kalıbı var
Bunu yapmaya çalışırsanız benim hiç sorun değil phi'ye başarılar dilerim, içeri de bir çoğulculuk, çokseslilik oluşturamaz
Hala anlayamıyorsun da yazıyorum. Belki aklı başında okuyan çıkar.
Ben bu foruma gelirken ateistforuma gitmedim, yukarıda o yazmıyor. Şu duruma düşürüleceğimi görsem gelmiyor olacaktım.
Tenten,sen, sputnik vs .Yaptıklarınız hoş değil, değildi, kendinize çeki düzen verin.
ve bana ne ben bu forumda olmayabilirim. Beni herkes tanır ben burayı bölgesi yapmış hipopotam değilim öyle grupçak değilim, sizin gibi ve kadar ait hissetmiyorum, forumum kapatılmış da yeni dostlarım orada buluşmamışForumda din inanç, sprituel hayat ve okült kapsamı var ve çokseslilik, düşünce çeşitliliği arıyor .
Şuradan bak. Buraya bir hristiyan ya da musevi gelse ve bilim kavramıyla biraz zoru olsa. (Feyerabend gibi) .Gidip onun kişisine ad hominemle İsa'ya inanan akıl hastasıdır desen. Bu kişiselleşti.
Şunu dersin. Hristiyanlık şudur budur.
ama bu da yanlışNiye bilime kızgın olduğunu anlamayı dene.
Şunu anlayın. Forumu ateistforum gibi kullanarak yanlış yapıyorsunuz. Daha geniş bir perspektife ısının ve açılın.
Bana özür dileteceğine ya da özür dileneceğine bana sonsuza kadar köpek deyip dur
Ben köpeğim ve ben köpek içtenlik ve kemik severim .Başka şeylerde
Nerelisin?
-
@ictenlik, içinde söyledi: Kafayı sıyırmışların yeri: SOTT.NET
Sizin anlamadığınız ne biliyor musun?
Burası bir felsefe forumu. Yani ateistforum denilen belli bir grubun baskınlığında olan bir yer olmamalı.
Çok seslilik içinSen ateistforum da kendi çoğunluğunla onu yapabiliyorsun diye, burada da gelip kalabalıksınız siye aynı şeyi yaparsan, öbürü aynı şeyi yaparsa buradan herkes kaçar. En son ateist ateiste kavga edersiniz, bir başınıza ateist ateiste kalırsınız. Siz fakrında olmasanız da o ideolojidir, ideolojik bir kalıbı var
Bunu yapmaya çalışırsanız benim hiç sorun değil phi'ye başarılar dilerim, içeri de bir çoğulculuk, çokseslilik oluşturamaz
Hala anlayamıyorsun da yazıyorum. Belki aklı başında okuyan çıkar.
Ben bu foruma gelirken ateistforuma gitmedim, yukarıda o yazmıyor. Şu duruma düşürüleceğimi görsem gelmiyor olacaktım.
Tenten,sen, sputnik vs .Yaptıklarınız hoş değil, değildi, kendinize çeki düzen verin.
ve bana ne ben bu forumda olmayabilirim. Beni herkes tanır ben burayı bölgesi yapmış hipopotam değilim öyle grupçak değilim, sizin gibi ve kadar ait hissetmiyorum, forumum kapatılmış da yeni dostlarım orada buluşmamışForumda din inanç, sprituel hayat ve okült kapsamı var ve çokseslilik, düşünce çeşitliliği arıyor .
Şuradan bak. Buraya bir hristiyan ya da musevi gelse ve bilim kavramıyla biraz zoru olsa. (Feyerabend gibi) .Gidip onun kişisine ad hominemle İsa'ya inanan akıl hastasıdır desen. Bu kişiselleşti.
Şunu dersin. Hristiyanlık şudur budur.
ama bu da yanlışNiye bilime kızgın olduğunu anlamayı dene.
Şunu anlayın. Forumu ateistforum gibi kullanarak yanlış yapıyorsunuz. Daha geniş bir perspektife ısının ve açılın.
Bana özür dileteceğine ya da özür dileneceğine bana sonsuza kadar köpek deyip dur
Ben köpeğim ve ben köpek içtenlik ve kemik severim .Başka şeylerde
Nerelisin?
Kimsenin köğeği filan değilim . Kimseden maaşda almıyorum.
Derneğe tarikata partiye filan gönüllü üyeliğimde yok.Paul Fayerband ile senin aranda fark var.
O bilimin yöntemine karşıydı bilime değil.
Onunda sorunu eleştirdiği yöntem yerine işe yarayan bir yöntem koyamadan öldü gitti.
Kuru itiraz yani. Boşa bir çaba. -
-
@ictenlik, içinde söyledi: Kafayı sıyırmışların yeri: SOTT.NET
Millete uzaylıları dayatan sensin, biz niye kendimize çeki düzen verelim?
Diktatör mü kesildin başımıza?Ayrıca dayatmaya çalıştığın uzaylıların celselerini bile bize okutuyorsun, kendin okumamışsın. Rezilin tekisin.
-
@Sputnik, içinde söyledi:
Ayrıca dayatmaya çalıştığın uzaylıların celselerini bile bize okutuyorsun, kendin okumamışsın. Rezilin tekisin.
Hangisini okumamış, emin misin?
-
@kereste Koca Ayak içeren son celseyi okumamış. En son çıkanı.
Birde bu, büyük ihtimal sayıklıyor. Forum tımarhaneye-sayıklama alanına döndü. -
@Sputnik
Hah hah ha...
Doğruysa, iyiymiş. -
@kereste, içinde söyledi: Kafayı sıyırmışların yeri: SOTT.NET
Laura Abla kimleri nasıl kekleyeceğini iyi biliyor. Nasılsa bu dünyada kendini sivrizekalı zennedenler çok.
Keki ben de severim ,çay ile de iyi gider.
-
@kâfir-imam
Ben de bugün heveslenmiştim, kekli çaya. Da, kursağımda kaldı denilebilir. Kahve ile idare ettik. -
Nedense bugünlerde kulağım çınlıyor.
-
ne oldu yine @kereste
-
@phi
Başka bir forumda bu konumu dillendirenler olmuş. Hatta buranın bağlantısını bile vermişler. Göğsüm kabardı, diyebilirim.