Youtube doğal tedavilere sansür uyguluyor
-
Youtube, doğal tedavi yaklaşımlarına sansür uyguluyor.
Artık semptom baskılayan ilaçlar dışında bir tedavi şekli tavsiye edilemeyecekmiş.
Örneğin, hasta insanlara "şekeri kes" tavsiyesi veren doktorlar ilk sıralarda gözükmeyecek. -
yani diger taraftanda doktorlar ilac firmalarinin mumessilleri ile anlasip o ilaclari aldiriyorlar, mesele sadece sekeri kes demesi degil ki.
etik olmayan bir suru sey var doktor hasta ve ilac ucgenin de bence.
-
@phi Hangi tedavinin doğru olduğuna karar verenler, yani uzmanlarda bu doğal tedaviler konusunda çok bilgisiz.
Son yıllarda bağırsak bakterileri üzerine yapılan çalışmalar sayesinde biraz gelişim gösterdiler. Ancak hala çok yetersizler, doğal tedavilerin mantığını anlayamıyorlar.
Örneğin fitoterapi nasıl çalışır anlayamıyorlar.
Anlayanlarda doğrusunu anlatmaktan çekiniyor. -
@phi, içinde söyledi: Youtube doğal tedavilere sansür uyguluyor
etik olmayan bir suru sey var doktor hasta ve ilac ucgenin de bence.
Üç dakikada tanı koyabilmeleri sahtekar olduklarını gösteriyor.
Oysa doğal tedavi yaklaşımları ile çalışan doktorlar 20 dakikadan önce tanı koymaz/koyamaz.
Sadece bu bile bir şeylerin yanlış gittiğini gösteriyor. (Bence) -
Ben her türlü sansüre karşı olmama raĝmen, buna raĝmen acaba diyorum, YouTube gibi yerde güzellemesi yapılan alternatif ürünlerin kaçta kaçı gerçekten iddia edilen etkiyi gösteriyor?
Hele ki bu platform her önüne gelenin kendini uzman zannedenlerin oyun sahası haline gelmiş durumda. -
Şeffaf olması açısından şu baĝlantıyı ekliyorum. Burada google kısıtlamanın içeriklerini ve gerekçelerini sıralamış:
https://support.google.com/youtube/answer/13813322?hl=de -
@kereste, içinde söyledi: Youtube doğal tedavilere sansür uyguluyor
YouTube gibi yerde güzellemesi yapılan alternatif ürünlerin kaçta kaçı gerçekten iddia edilen etkiyi gösteriyor?
D vitamini gibi mi?
Bence çoğu işe yarıyor. Hem de tıp doktorlarının yazdığı ilaçlardan daha etkililer. -
@Sputnik, içinde söyledi: Youtube doğal tedavilere sansür uyguluyor
Hem de tıp doktorlarının yazdığı ilaçlardan daha etkililer.
-
@Sputnik
Ben genel anlamda sordum. D Vitamini benim kendi doktorum da tavsiye eder ki kendisi klasik ev doktorudur.Yukarıda baglantıyı iliştirdim: Google´nin amacı yanlış/eksik bilgilere set vurmak.