Terörist İsrail
-
BBC, Filistinlilerin yarı çıplak gözaltına alındığı görüntüleri doğruladı
Haber bilgisi
Yazan,Paul Adams
Unvan,Diplomasi Muhabiri
8 Aralık 2023
Gazze’nin kuzeyinde ve Han Yunus çevresinde çatışmalar şiddetlenirken, sosyal medyada paylaşılan bazı görüntülerde İsrail’in çok sayıda Filistinli erkeği yarı çıplak bir şekilde gözaltına aldığı görülüyor.BBC tarafından da doğrulanan bir görüntüde Filistinlilerin iç çamaşırlarıyla, yerde diz çöker vaziyette tutuldukları ve etraflarında İsrail askerlerinin olduğu görülüyor.
Söz konusu kişilerin Gazze Şeridi’nin oldukça kuzeyinde yer alan Beyt Lahya’da gözaltına alındıkları düşünülüyor.
Yerel medya yayınlarından birisi, gözaltına alınanlardan birinin saygın bir gazeteci olduğunu bildirdi.
(Alıntı) -
@hulk esas derdinizin ne olduğunu dün de yazmistiniz görmezden geldim ve bugün yine yazdınız. Haması desteklemis olmam.
Haması destekliyorum çünkü Hamas bir terör örgütü değildir. Kaçırdığı rehineler bile sarılarak ayrılıyorlar.
Filistin milli mucadelesinin ordusudur. -
@Efruhte, içinde söyledi: Terörist İsrail
padisahlarimiza dahi kızıl Sultan lakabını takan da yine bu siyonist zihniyetten başkası değildir.
Kızıl sultan dayanağı ermenilerdir. Ermeniler hristiyandır, İsraililer ise yahudi. Sizin gibi uydurukculara benim harcayacak vaktim bulunmamaktadır. Sizi kendime yasaklıyorum. Diğer forumcularla sohbet edin lütfen.
-
@hulk Hamas bir teror orgutudur. @Efruhte Hayir degil, milli kurtulus orgutudur diyor. Bunu ispatlamamiza vs gerek yok ki. her dusunceni fikrini ispatliyor musun sen? Pratikte olmayacak bir durumdan bahsediyoruz.
Burasi tahminleri ispatlayarak hipoteze, hipotezleri sunarak kanunlara donusturdugumuz bir yer yada mecra degil. Sonucta bir fikir savunuluyor, dogmatik yada degil, bilimsel yada ispata dayali. Bunlarin hic biri karsilikli saygisizligi doguracak bir sebep/neden olmamali.
Ben uzun bir sure askerimizin teror orgutlerinin uzuvlarini kestiklerini biliyorum, bunu ispat etmeye calismam ama haksiz olarakta gormem. Sonucta savas durumundasin, bir kin, ofke, siddet ile o durumla mucadele ediyorsun. Ama Turk askerini seviyorum diye de ya kulak kesmediler hic, kelle kesmediler hic demem.
Kaldi ki bizim Turk dedigimiz halkimiz kelle kesti yahu askerimizin kellesini Sehitler Koprusu'nde
-
@hulk kızıl Sultan lakabını takanlar siyonistlerdir.
Ve milli tarih kitaplarımız ne hikmetse yine siyonist asıllı olanlarin ellerinden geçmiştir. Sebatayist ve Siyonistler cumhuriyetin ilk kurulduğu yıllardan beri söz sahibidir ülkemizde.
Ermeniler kim Yunanlılar kim bunlar birer maşa. -
Halid Meşal’in yakın koruması MOSSAD ajanı çıktı
İstanbul Cumhuriyet Savcılığı tarafından yürütülen ‘İsrail casusları’ soruşturmasından bomba bir ayrıntı çıktı. Mossad’ın, Hamas lideri Halid Meşal’in burnunun dibine kadar casus soktuğu ortaya çıktı.
Hürriyet gazetesi yazarı Nedim Şener, bugün köşesine taşıdığı operasyonla ilgili çarpıcı bilgiler verdi.
Nedim Şener’in yazısındaki ilgili kısım şu şekilde:
Ajanın kardeşi Hamas’ta
‘’…İstanbul Cumhuriyet Savcılığı tarafından yürütülen soruşturma dosyası birbirini takip eden operasyonların devamının geleceğini gösteriyor. Soruşturma dosyasında yer alan bilgiler, Mossad’ın, Hamas liderlerinin burnunun dibine kadar sızdığını bir kez daha göz önüne seriyor. Örneğin, Filistinli Ahmed M. A. Alostaz isimli şüphelinin, yine Filistin uyruklu Muhammed Matar’ı İsrail istihbarat servisiyle bağlantılı Corbenic Capitane isimli paravan şirkete yönlendirdiği belirtilirken, 2018-2021 tarihleri arasında Muhammed Matar ile 15 işlemde dolar ve TL olarak para transferinin mevcut olduğu belirlendi.
Muhammed Matar’ı tanıdığını kabul eden Alostaz, ifadesinde Muhammed Matar’ın yurtdışında İsrail istihbaratlarıyla görüştüğünü kendisine söylemesi üzerine bunu Hamas veya Türk yetkililere bildirmesini tavsiye ettiğini anlattı. Böylece, Alostaz, aslında kendisi aracılık etmesine rağmen İsrail istihbaratıyla ilişkili olduğunu söylediği Matar’ı uyardığını anlatarak kendi rolünü gizlemeye çalıştı.
Buna karşın İsrail istihbaratıyla ilişkisi olduğunu ve buna karşı tavır aldığını söyleyen Alostaz’ın, hiçbir sebep yokken Matar’ın hesabına defalarca para gönderdiği belirlendi. Alostaz, Mossad’a çalıştığını gizlemek amacıyla ifadesinde, kardeşinin Hamas liderinin sosyal medya danışmanı olduğunu söyledi.
Mossad ajanı Meşal’in koruması
Dosyada iki ilginç ajan daha var. Bunlardan birisi yakalanıp ifadesi alınan Mohamad M.F. Ahmad, diğeri ise onunla aynı dönemde Mossad’a çalışmaya başlayan ve firari olan Muhammed Zağmut. Mohamad M.F. Ahmad ve Muhammed Zağmut’un da diğer Mossad ajanlarına para ve mesaj gönderen İsrail istihbarat elamanları ile irtibatları tespit edildi. Mohamad M. F. Ahmad, yakından tanıdığı Zağmut hakkında, “Muhammed Zağmut sorun yaşayana dek Hamas’ın başkanı olan Halid Meşal’in korumalığını yaptı. Sorun yaşadıktan sonra yanından ayrıldı” dedi.
Dosyadaki tespitlere göre; “…Bu süreçten sonra İsrail istihbaratına bağlı olarak faaliyette bulunmaya başladıkları anlaşıldı.”
(Alıntı)
-
@phi
Evet, lamı cimi yok. Hamas elbette terör örgütüdür, çünkü sivilleri katlettiler ve bir kısmını rehin aldılar. Ellerinde hala sivil rehine var. -
kızıl Sultan lakabını takanlar siyonistlerdir.
Yalan.
Ve milli tarih kitaplarımız ne hikmetse yine siyonist asıllı olanlarin ellerinden geçmiştir. Sebatayist ve Siyonistler cumhuriyetin ilk kurulduğu yıllardan beri söz sahibidir ülkemizde.
Bu da yalan.
Ermeniler kim Yunanlılar kim bunlar birer maşa.
Bu komplo teorisi.
-
İngiltere de yapılan bir araştırmaya göre Yahudiler "en üstün zekalı millet" miş.
Pakistanlılar ise en zayıf grupmuş. -
@Sputnik Günümüz gerçeklerine göre bu tablo doğru, ancak aynı pakistanlılara İngilteredeki imkanlar ve özgürlükler sunulsa elli-yüz yıl içinde eşitlenir. Çünkü farkı yaratan yönetim biçimlerinin etkisidir.
Ancak aynısı Türkler için geçerli mi, bence geçersiz. Çünkü 1400 yıl önceki yaşamı isteyen Türklerden daha geri zekalı bir milleti tarih yazmamıştır. -
@phi, içinde söyledi: Terörist İsrail
Ben uzun bir sure askerimizin teror orgutlerinin uzuvlarini kestiklerini biliyorum,
Derilerinide yüzmüşler mi? Kellerini kesip kazıklara asmışlar mı? Gülünç oluyorsunuz.
Kaldi ki bizim Turk dedigimiz halkimiz kelle kesti yahu askerimizin kellesini Sehitler Koprusu'nde
Söylemiştim, sap saman birbirine katıyorsunuz. O dediğiniz hadise akape ile fetocuların devletin sahibi ben olacam rant mücadelesi idi. Kellesini kesen dinciakapenin bir holiganıydı. Kellesi kesilen ise piyon dincifetöcünün bir sızma askeriydi. İkiside dinciydi... Sap saman çorba ettiniz...
-
@hulk guzel insan, doguda bir suru faili mechul cinayetler ve devlet kadrolarinda farkli yapilasmalardan oturu jitem, poh vb gruplar teror orgutlerine iskence ve dedigim gibi kulak kesme kelle kesme durumlarini gerceklestirmislerdir. Buna ister fetocu de ister getocu de istersen Ataturkculer yapti de.
Sonuc itibari ile Turkiye devleti catisi altinda olan bir durum.
Turk halki kelimesini de o yuzden kullandim, bu kelle kesen adam oy kullanma hakkina sahip miydi? TC kimligi var mi? Gerisi beni alakadar etmez. O kesmis ocu kesmis bucu kesmis durumunda degilim ben.En genel itibari ile sen ben ve bizim gibi dusunenler tertemiz ama bizim gibi dusunmeyenler kirli yada insan disi davraniyor ediyor mantigi ile bir yere varamayiz.
Yanlisimiz var ise kabul edip yapmamaya calismaliyiz, ornegin CHP'liyim ben CHP de hic mi yanlis yok? Kilicdaroglu direnmeseydi ceketimi assam kazanirim demeseydi suan bu halde olur muyduk? Yanlisa yanlis dogruya dogru denmeli.
Seni cok iyi anliyorum, ofkeni de anliyorum keza ben de oyleyim ama bu gozumuzu karartmamali.
-
Halid Meşal’in yakın koruması MOSSAD ajanı çıktı
İstanbul Cumhuriyet Savcılığı tarafından yürütülen ‘İsrail casusları’ soruşturmasından bomba bir ayrıntı çıktı. Mossad’ın, Hamas lideri Halid Meşal’in burnunun dibine kadar casus soktuğu ortaya çıktı.
Süreç başladığında twitterdaki ilk yorum analogu şuydu.
İsrail gibi dünyanın en iyi korunan sınırı ve her yeri izleye,n gözetleyen, dinleyen devleti nasıl oldu da bu saldırıyı ve sızmayı göremedi?
Bazı eski istihbarat ve ordu görevlileri çıkıp açıklamalar yaparak İsrail bunu görememiş/sezememiş olamazdı dediler. O sınırdan onların haberi olmaksızın kimse geçemez -bilmiyor- -görmüyor- olamazlar dediler. Daha sonra Mısır'lıların bile ön istihbarati bilgisi olduğu ve İsraillilerle paylaştığında onların pekte endişeli ve ilgili görünmedikleri ortaya çıktı.
Ortalıkta dolaşan sorular ise şunlar olacaktı.
İsrail buna göz mü yumdu?
Göz yummaktan öte geçit mi verdi?
Geçit vermekten öte kendi 11 Eylülü gibi bunu oluşturan unsur mu?
Bu sorular hala oradadır.Diğer yüzünde ise Suud Yemen savaşları ve Irak'ın işgali sonrası Suriye'nin parçalanması girişimine bakın. İran da Mahsa Amini yoluyla sürdürülen tırmandırılan iç karışıklığa bakın. Kuzeydeki savaşa ,doğudaki birleşmeye, Tayvan Çin şantajına kadar tüm bu parçaları birleştirin.
İsrail umutsuz varoluşu için çırpınıyor ve Gazzelileri kurban etmek zorunda değilsiniz/değildiniz.
-
Gerçekte; kurtarıcınız/kurtarıcı dedolarizasyondur. Bu paralarını kağıt parçasına ve gemilerini teneke parçasına çevirir (eve gönderir). Çözüm için tanrı ya da bombalara ve kurbanlara ihtiyacınız yok.
Doları itibarsızlaştırın ve yere serin. Tek şeye saldırın. Dolar. Diğer her şey yıkılır.
-
@ictenlik bir bahane bulmalilardi tamamen yok edebilmek için. Yazılacak çok şey var ama yazamıyorum çok ama çok üzgünüm.
-
Yuanın dolar karşılığında ve bricksin nato karşılığında egemenliğini sağlamak ki bu çok kutuplu dünyayı aralamaktır. Savaşı bu bitirecek olan bu ve Filistininizi ancak ve ancak bu kurtarır.
Dolarlarını kullanmayın. Batı kampının vasalı görünümde askeri lejyoner birliğinin aracı olarak küresel batıya karşı tek güç varlığı olan bricks varlıklarına doğrultulmuş nükleer bombalara ev sahipliği yaparak savaşın kanından arınamayacağınız gibi Filistin taraftarı da olamazsınız.
Vermeniz gereken ilk tepki natoyu defetmek ve Akdenizde gemi süren abd varlığının üslerini kaldırma talebiydi. Bu Filistininizi korur. Sizler uyuşuksunuz ve başka yöne bakıyorsunuz.
İsrail'in fizik varlığına lanet ve yıkım okumak çözümünüz değil. Çift devletli uluslarası barışı ,çözümü, halkların egemenliğini imgeleyin ve savunun.
-
@ictenlik bir bahane bulmalilardi tamamen yok edebilmek için. Yazılacak çok şey var ama yazamıyorum çok ama çok üzgünüm.
Siz İsrail'i yokedebilmek için Gazze'yi yokediyorsunuz.
Uluslarası barışı, hakların egemenliğini, çok kutuplu dünyayı ve küresel bölüşülmüş çıkarları ,uluslarası hukukun korunmasını sağlayacak yegane araç/umut bricks o halde yukarıda dediğim tepkiler gerçekleşene kadar siz, halkınız, yöneticileriniz Gazze konusunda dürüst değilsiniz. Gazzedeki kana ortaksınız.
Tepkileriniz sadece göstermelik ve veryansınlar olacak ya da kaosa ve acıya/kana geçit taşır. Bunun kimseye yararı olmayacak.Köprü üstünde yürüyenler nato dışarı dediği gün dayanışma olur.
Köprü üstünde yürüyenler nato dışarı dediği gün Filistin'i savunurdunuz.
Siz sahte dayanışma sergiliyorsunuz. Orada kan pazarlayanların küresel çıkar ortağısınız o halde bundan arınana kadar kandan arınamadınız. -
Filistin mitinginde İsrail'e bomba veren, silah yardımı yapan ABD laneti, nato karşıtlığı yoksa ,ve yokken hilafet bayrağı açılıyorsa size orada ne olduğunu, döndüğünü, bir gözden geçirin.
Natoyu, defetme, abd karşıtlığı, bricksin ve yuannın güçlenmesi ya da tarafı olma talebi/istenci (dolardan çıkış) vb içermeyen hiç bir miting henüz Filistin mitingi değildir,
toplumun gazını emmedir, hiç bir şey yapmayanların ve üste oraya silah sağlayanlara, onların askeri birliğinde durarak güç verenlerin toplum mühendisliği, toplumunu kandırmasıdır. Sahte.Gerçek bir miting ya da destek oluyorsa olduğunda bu dediklerim oluyor olacak ve olursa da bunu görüyor olacağız.
ABD Yemen için füze götürdüğünde ne yaptınız?
ABD Hizbullah için donanma yürüttüğünde ne yaptınız?_
Hilafet bayrağımı salladınız?
Bu mu sizin özgür Filistin için yapacağınız? -
Birileri Gazze'yi yıkarken birileri de eşzamanlı Hizbullah, Yemen ve İran'ın paralel yıkımını kolluyor, tek paradoks.
Şii islam güçlerinin yıkımına/ekartesine örtük geçit veriyorsunuz ,sonra Gazzecileri oynuyorsunuz, onlar kurban diye biraz ağlıyorsunuz. Timsah gözyaşı döküyorsunuz.
Rolünüz, repliğiniz hepsi ayarlanmış.
Kanı görmeye alışın. Bu böyle.
-
@ictenlik Yazılacak çok şey var ama yazamıyorum çok ama çok üzgünüm.
Hilafet bayraklarını; "nato dışarı"
Hilafet bayraklarını;"abd defol"
Hilafet bayraklarını; "İncirlik kapatılsın"
hilafet bayraklarını; "dolar dışarı güç yuana" pankartıyla
değişin ve
hilafet bayraklarını Çin-Rus-İran-Hint bricks kardeşliği girişimi ile değiştirin
ve özgür Filistin'i savunun ve insanlığı evrensel hukuku savunun
ve bunları yaptğınızda Filistininiz için bir şey yapmadığınız ya da denemediğiniz ya da hiç bir şeyin değişmeyeceğini ya da artık vicdani rahatlık duyamadığınızı hissedecekseniz sizi dinlemek için buradayız
diğer durumda neyle avunuyorsanız avunun
Tanrınız gelmeyecek ve Filistininiz için birleşecek savaşacak insanlar bunlar