Biraz da gülelim :)
-
Alfa olmak bunu gerektirir -
-
@zafiRa hep matematik hep matematik
-
-
Buddha tevhide çağırıyor.
-
-
@zafiRa ya
-
@smile hala güçlüyüz hala güzeliiz
-
@zafiRa evet evet güç bizde artık 🤪
-
Yumuşak iniş.
-
Huyum kurusun; fırsat buldukça, piyasaya yeni fıkra düşmüş mü diye oraya buraya bakarım.
Çünkü bu hayat insanları yeterince sersemletiyor, dolayısıyla ara sıra gevşeyemeye ihtiyacımız olmuyor değil.
Müsaade ederseniz en sevdiğim ve yazdığım için bir hayli küfür yediğim bir fıkrayı size takdim etmek istiyorum...
Bakire Meryem
Bakire Meryem ana dünyayı ziyaret etmek için izin ister. Kendisine izin verilir, ama her akşam cenneti araması da tembihlenir.
Meryem birinci gün cenneti arar: "Benim, bakire Meryem. Bugün kendime bir tane mini etek aldım. Bu kötü bir şey mi ?"
"Hayır, hayır, sorun değil" diye cennetten yanıt gecikmez.İkinci gün : "Benim yine, bakire Meryem. Bugün kendime makyaj yaptım. Bu kötü bir şey mi ?"
"Tamam, keyfine bak" diye cennetten cevabı alır.Üçüncü gün :" Benim, Meryem. Bu kötü bir şey mi ?"
-
-
Üçüzler
Temel, bir bara girip barmenden üç bira ister ve hepsini arka arkaya içer. Birkaç defa böyle yapınca, barmen merak eder ve sorar: "Niye hep üç tane bira birden içiyorsunuz?"
Temel cevap verir: "Ben, Dursun ve Hamdi bizler üçüzüz. Hepimiz dünyanın farklı yerlerinde yaşıyoruz. Bir bara girdigimizde birbirimizin yerine bira içeriz, öteki iki birayı o yüzden içiyorum."
Yine günlerden bir gün Temel bara gelir ve sadece iki bira ister.Temel biraları içtikten biraz sonra tam kalkarken, barmen sorar: "Başınız sağ olsun efendim, kardeşinizin biri öldü herhalde?"
Temel: "Hayır, ben içkiyi bıraktım da.."
-
Resimler
Psikoloğ bir kağıda düz bir çizği çizmiş: "Neyi düşünüyorsunuz?"
Adam:"Çıplak kadınları."Psikoloğ bir daire çizmiş: "Ya şimdi neyi düşünüyorsunuz?"
Adam:"Yine çıplak kadınları."Psikoloğ bir yıldız çizmiş: "Peki, şimdi neyi düşünüyorsunuz?"
Adam:"Tabii ki çıplak kadınları."Psikoloğ kalemi bir kenara bırakır ve der ki: "Zannedersem çıplak kadınlar sizde bir takıntı haline gelmiş."
Adam: "Niyeymiş? O müstehcen resimleri ben mi çizdim?!" -
Eşim öldü
Hakim, kadın șahite sorar : "Eșiniz șu sıralar nerede?"
Kadın șahit: "Eșim 10 sene evvel öldü."
Hakim: " Ama daha demin 2 çocuğunuzun ana okuluna gittiğini söylemiștiniz!"
Kadın șahit: "Evet, Hakim Bey, eșim öldü ama ben değil." -
Es sevdiğim karikatürlerin başında gelir...
-
Geldik bir kere bu diyara...
Ona kızsan ne yazar, buna kızsan ne yazar?Tıksırıncaya kadar gülümseyelim o zaman!
Bağırmak mı istiyorsun, sesin kısılana kadar bağır.
Ağlamak mı istiyorsun, gözlerin kuruyana kadar ağla.
Gülmek mi istiyorsun, kahkahalarla gül.Somurtmak mı istiyorsun, tamam somurt ama fazla uzatma, çünkü çok somurtanlara kız vermiyorlarmış.
-
Bu diyarda fazla espri sever yok galiba...
Olsun; ben de inadına bir tane daha yazayım. Umarım forumdaşlar azıcık gevrek gevrek gülerler.
Huysuz eş
Bizim Temel´in huysuz mu huysuz bir karısı varmış. Kendisine çektirmediği bir şey kalmamış. O derece yani.
Takdiri ilăhi işte. Gün gelmiş karısı aniden ölmüş. Cenaze namazında İmam cemaate sormuş: "Merhumeyi nasıl bilirdiniz?"
Bunu duyan Temel bir hayli sinirlerek söylenmiş. "Ula Hoca, cemaat ne bilsun. Onu bağa sorsana!"
-
Domuz
Bir adam dik bir dağ yolunda araba sürerken, karşıdan bir kadın sürücü arabası ile gelmektedir.
Karşılaşınca, kadın sürücü pencereden avazı çıktığı kadar bağırır: "Domuz!"
Adam bağırarak cevap verir: "Orospu!"
İkisi de yoluna devam eder. Adam bir sonraki virajda sokağın ortasında duran domuza çarpar.
Evet forumdaşlar, erkekler azıcık dinlemesini(!) bilseler...
-
En erotik sayı
Öğretmen sınıfta öğrencilere "En erotik sayı hangisidir?" diye sorar.
Dursun hemen "Tabii ki 21935!" der.
Öğretmen: "Peki, neden?"
Dursun: "2 kişi 1´leştiği zaman, 9 ay sonra 3 kişi olacaklarını, en geç 5 hafta içinde farkederler!"