Biraz da gülelim :)
-
tam olarak anlayamadim @kereste
-
-
Şu şirin karikatürü oruç tutan dindarlara armağan ediyorum...
Anlamayanlara yan bilgi: Kutuplarda 6 ay gece, 6 ay gündüz şenliği var.
-
Bir yerde "Allahu Akbar" dendiğini mi duydunuz? Oradan hemen kaçın.
-
FIlistin karikatürist pek haksız sayılmaz. Hem gelenler hem de saldıranlar Müslüman.
-
-
Hayat masaldan ibaret değil elbette...
-
Seksen yaşındaki adamın biri devletten emekli maaşı alıyormuş
Aynı emekli devletin kendisine verdiği imkan sayesinde saatlerce pide kuyruğunda bekleyip devletine şükrediyormuş. -
-
-
Türkler durup dururken, boşuna Asyadan göçmediler.
-
Bu da güzel; Orta Asyalı Türk erkekleri kadınlarla kafayı bozmuş.
-
Eeeey, müminler/mümineler! Hurilere/Nurilere kendinizi fazla kaptırayım demeyin, çok feci bir şekilde hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz.
-
Patates bile bazı insanlardan daha onurlu, çünkü en azından kızarmayı biliyor.
-
Patates, patatesliğini biliyor en azından. Kızarmak, onun için bir erdemdir.
-
Gavur Ispanyollar veya Portekizler olmasaydı, patatese laf edenler, patatesin p´sini bilmeyecekti.
Acaba neden? -
Yazmayayım diyorum ama onuru ve erdemli olmayı senden öğrenecek değilim .
Kizarmak için onursuzluk yapmak gerek -
Bıdı bıdı bıdı...
-
Patatesin anavatanı Güney Amerika ´dır. Domates için aynısı geçerlidir. Da, domates patatesten geri kalmaz, çünkü o da kızarmasını sevenlerden. Kızarmasını sevmeyenler, domates yemesin.
-
Ramazandan düşerim...
Müslüman bir Kayserilinin ineği hastalanmış. Adam başlar dua etmeye ve yalvarmaya. "Allah´ım n´olur ineğimi iyileştir. Sana söz, 15 gün oruç tutacağım." Çok geçmeden inek iyileşir. Adam, verdiği sözü tutar ve 15 gün oruç tutar. Ancak 16. gün ineği küt diye ölür.
Bu duruma çok içerlenen kahramanımız, açar ellerini ve aklına geleni sayar: "Allah´ım beni kandırdığını sanma. O 15 günü Ramazan ayından düşerim!"