İçinden geçeni söyle!!!
-
@kereste, içinde söyledi: İçinden geçeni söyle!!!
Dikkatli bakınca anlaşılıyor. Ama birkaç sene sonra tamamen doğal gözükecek.
8 ay önce görsel üretmeyi test etmiştim. Çok kötü görseller üretebiliyordu. Çizgi film gibiydi. Artık gerçek film yapma aşamasına yaklaşmış.
2-3 sene sonra ne olur bilmiyorum. Gelişme hızlanarak devam ederse, film sektörü tamamen değişime uğrar.
İyi tarafından bakarsak, çok daha gelişmiş filmler çok kısa sürede üretilebilir.Oyunlarda değişime uğrayabilir.
@Sputnik bu ürpertici bir durum. İnsanoğlu rahata alışarak düşünme yetisini kullanmayacak demektir. Her yerde, her işte yapay zeka olacak
-
@Sputnik bu ürpertici bir durum. İnsanoğlu rahata alışarak düşünme yetisini kullanmayacak demektir. Her yerde, her işte yapay zeka olacak
@Efruhte, içinde söyledi: İçinden geçeni söyle!!!
Çok doğru bir yorum.
-
Tamam bekliyoruz
ok we are waiting
--
Arkadaşlar bu şu anlama geliyor
cassiopaean.org İngilizce forumlarına gittim. Kısa bir yazım trafiği sonucu bana biraz tepki oluştu ve bir üye "garbage out" (çöp dışarı) gibi bir yanıt verdi.
Doğal tepkilerle bir kaç yanıt verdim. Son olarak hiç bilmediğim bir dili google ve deepl çevirmenleriyle kullandığımı, dillerini bilmediğimi ve kendi ana dilimi kullandığım da "nitelikli şiir" ve "ilk elden ontoloji materyali" üretebileceğimi yani bana ya da içeriğime "çöp dışarı" demenin haksızlık olacağını ya da uygun bir tanımlama olmayacağını anlatmayı denedim.
Bu forumda bana "kalemi güçlü" vb dendiğini belirttim
Sanırım daha sonra bir Türk üye bu tartışmalara katıldı ve yukarıdaki ifademi alıntı tutarak: "sen yalan söylüyorsun" dedi.
Ben bununun gösterebilecek oluşunu açıkladım.
Ona bu foruma gelip benim Türkçe kullanma yeteneğimi üyelere danışarak sorgulayabileceğini açıkladım.
Her neyse kabaca bu metni ilgili tartışma sonuna link olarak eklemek için yazdım.
Sevgiler, saygılar, merhabalar
-
I ictenlik bu başlıktan bahsetti
-
-
@phi, üyeliğimi ister sil, ister silme. Umrumda değil artık.
-
@kereste Bir yere ayrılma ben gidiyorum. Engelliydin, tesadüf bir alıntıda ismini görüp engeli açtım ve okuyabiliyor olsam kalmazdım ya da bunun olacağını bilsek gelmezdikte
Çocukça şımarıklığınızdan başka ne nane?
-
İkide bir okumadınız filan diyorsun. Okuma özürlü biri değiliz.
Yazıların İçeriği benim için çöp. Uzun yazı olunca daha çok bilgi içermiyor.
Bunu hala öğrenemedin gitti.
Kalemi güçlü olan biri sadece aynı anlama gelen birden fazla cümle yazma yeteneğine sahip olan biri >demektir.Yazdığın yazılar sana(okuyucuya) ne kazandıracak? Günlük hayatımızda hangi sorunlarımızı çözecek?
Ben bir yazı okurken bunlara bakarım.Orada bana laf yetiştirenler içinde burada katılan ve dürüst olan biri varsa ne kadar okuduğunu belirtsin, sen şu an topluluk sözcüsü gibi konuştun
Okunmadığını ve ilişki kurulmadığını ve bu yapılsa ortalama empatik ya da ortalama okuduğunu anlayan insanların o tepkileri veremeyeceğini aptal bile bilir yani
Kasyopya irritasyonu, birikmiş tepki, beni ya da kasyopyayı muz sanma -bunun üzerinden öteki ilan edebilme, topluluk ve grup gücüyle dışlayabileceği/itebileceği inancı, grup gücünden gelen/alınan ilkel tepki ve bunların genel şımarıklığı ile ilkel toplu saldırı/bunalma/toplu çullanma vb; gerçek bu
Bir içerik birine beğendirmek için kaleme alınmıyor. Bir kere bu yanlış
Sen ona bakarsın ben buna bakarım gibi laflar bak şimdi çocukçanın ötesinde çocukça
Kazandırmak?
Bu komik olmanın ötesinde. Büyü. Kendini geliştir, öğrenmeyi ve gelişmeyi dene, -
@TENTEN @kereste-6f5c390e iki laf edip öyle çıkayım ve gerçekten çıkıyorum
Biriniz çöp dedi, diğeriniz kazanç vb sıraladı.
Ben ne düşündüm?
Olur olmaz ama ya olursa?İngilizce ve Türkçe insanların en arayacağı şeyler.
Ölüm nedir?
Hayatın anlamı nedir?
Biz kimiz?
Gibi şeyleri başlık olarak derleyelimBelki arama motorlarında aranırlık anlamında sitenin bulunmasına yardımcı olur
Bu iyi yazdın kötü yazdın sorunu değil. Eğer umulan gibi olsa ona -o içeriğe- belki binlerce kişi erişecek. Belki değil.
Olmayabilirdi ve gerçekleşmeyebilir ama ben bunu düşündüm.
Benim hayal dünyam geniş ve neden olmasın dedim? Kendi kendime
Ben sana değil @TENTEN siteye kazandırmayı düşünüyorum. Bak olur olmaz ama benim niyetim o?
Başarısız olabilir ve işe yaramayabilirdi ama niyet oydu bak.ve şu var. Bir insan kendini bildiği gibi olur. Olduğu gibi olur. Doğal durum.
Dostoyevski Orhan Veli değildir gibi. Arthur J Clarke Melih Cevdet değildir gibiAlternatif yazar için kardeşim siteye üye çekme ve kazandırma çabası yürütürsün. Belki onlarca yenisi gelir de bir tanesi de senin anlayabileceğin gibi fayda sağlar. Sen onu içtenlikten ummazsın. İçtenlik neyse odur.
-
Türk gençliği, her türlü maddi ihtiraslarını, şahsi duygularını milletinin selameti namına feda etmekten vazgeçmeyecektir.
-
Şehirde yaşadığım için yıldızlar gözükmüyor. Çok kötü bir durum bu.
Mars geceleri gibi olsun isterdim.