'Süper' rezalet
-
@Efruhte
Google´de ararken böyle bir siteye denk geldim.
Tanıyor musun? -
@kereste bakınız #40
-
@DemoKratos
Zaten para uğruna TFF ve iki kulüp daha önce "He olur" demişlerdi. Yani resmen ikiyüzlülük yaptılar. Neyse ki yapılan yanlışı son anda farkettiler. -
@kereste para verip almadan okumanin yöntemini bulmuşsunuz iyi güzel.
Ama kitabımda daha farklı -
@Efruhte
Beni saf birisi zannetme. -
@kereste böylesi iyi oldu. Paraya tamah edecek gibi oldular evet doğru herkes eder kim etmez paraya tamah, herkesin zaafı bu, protokol yaptılar ama. Yani baştan reddetseler biz oraya hiç gitmeyiz deseler haksız görülürlerdi. Bu şekilde tepelerine biner tişörtleri pankartları hep bıraktırır ezeriz zannettirdiler ve umutlarını yerle bir ettiler iyi oldu.
-
Yobazların oraya gitmek elbette bir hataydı ama dönüşü muhteşem olduğu için bu hataya tolerans gösterilebilir.
Yani hiç kimse sadece bu hatayı baz alıp da kulüplerin restini, Atatürk'e sahip çıkmasını hiçe sayamaz. -
@bilgisezgi aynen öyle, çok doğru söyledin.
-
@DemoKratos
En başından oraya gitmek, başlı başına bir rezalet aslında.
Bu rezilliği Cumhuriyetin 100.yılında yapmaya yeltenmeleri tesadüf falan değil. -
@kereste Bir musibet bin nasihattan iyidir derler.
Bu musibet Atatürk'e nasıl sahiplenildiğini gösterdiği için işe yaradı. -
@bilgisezgi
Evet; doğru. Gizliden gizliye hilafet hayranlığı yapanların kursağında kaldığı kesin. Gelen tepkiler yüzünden AKP ve RTE bile Atatürk´ün Cumhuriyetin kurucusu ve bu ülkenin ortak değeri olduğunu beyan etmek zorunda kaldılar. -
@kereste e-kitap olan ile kitabım aynı değil. Kitabımda olmayan yazılar var e-kitapta. Kitabımda olanlardan e kitapta olmayan da var.
Aynı sanıyor olmanızdan ötürü saf sanabilirim -
@bilgisezgi bunun bir sahiplenmek olduğunu saniyorsaniz yanilirsiniz. Siyonistlerin işine yaramaktan başka bir şey olmadı.
-
@Efruhte
Aynısı olduğunu iddia etmedim, değil mi?
Artı; orada zibil gibi imlâ hataları var. Aynı şekilde kitap haline getirilmediğini senin adına umuyorum. -
@Efruhte Atatürk'e sahip çıkmanın neresi siyonistlere yaramış olabilir?
-
Siyonistlerle kafayı sıyırmışın sen. Boşuna sana cahilsin demiyorum.
-
@kereste nasıl bir akıl tutulması icindesiniz
Şaşıyorum -
@Efruhte
Aklım yerinde; e-book´ta tonlarca imlâ hatası var. -
@bilgisezgi bu sahip çıkmak değildir ki.
Tam tersine Atatürk'ü kullanmaktan başka bir şey yapmadılar.
Ayrıca izin verilmiş olduğu halde yalan beyanlarda bulunarak, olayı farklı tarafa çekmeye çalıştılar. -
@kereste. Nasıl bir akıl tutulması yaşıyorsunuz sözüm bu yazınız içindi. "Evet; doğru. Gizliden gizliye hilafet hayranlığı yapanların kursağında kaldığı kesin. Gelen tepkiler yüzünden AKP ve RTE bile Atatürk´ün Cumhuriyetin kurucusu ve bu ülkenin ortak değeri olduğunu beyan etmek zorunda kaldılar."