'Süper' rezalet
-
@bilgisezgi
Evet; doğru. Gizliden gizliye hilafet hayranlığı yapanların kursağında kaldığı kesin. Gelen tepkiler yüzünden AKP ve RTE bile Atatürk´ün Cumhuriyetin kurucusu ve bu ülkenin ortak değeri olduğunu beyan etmek zorunda kaldılar. -
@kereste e-kitap olan ile kitabım aynı değil. Kitabımda olmayan yazılar var e-kitapta. Kitabımda olanlardan e kitapta olmayan da var.
Aynı sanıyor olmanızdan ötürü saf sanabilirim -
@bilgisezgi bunun bir sahiplenmek olduğunu saniyorsaniz yanilirsiniz. Siyonistlerin işine yaramaktan başka bir şey olmadı.
-
@Efruhte
Aynısı olduğunu iddia etmedim, değil mi?
Artı; orada zibil gibi imlâ hataları var. Aynı şekilde kitap haline getirilmediğini senin adına umuyorum. -
@Efruhte Atatürk'e sahip çıkmanın neresi siyonistlere yaramış olabilir?
-
Siyonistlerle kafayı sıyırmışın sen. Boşuna sana cahilsin demiyorum.
-
@kereste nasıl bir akıl tutulması icindesiniz
Şaşıyorum -
@Efruhte
Aklım yerinde; e-book´ta tonlarca imlâ hatası var. -
@bilgisezgi bu sahip çıkmak değildir ki.
Tam tersine Atatürk'ü kullanmaktan başka bir şey yapmadılar.
Ayrıca izin verilmiş olduğu halde yalan beyanlarda bulunarak, olayı farklı tarafa çekmeye çalıştılar. -
@kereste. Nasıl bir akıl tutulması yaşıyorsunuz sözüm bu yazınız içindi. "Evet; doğru. Gizliden gizliye hilafet hayranlığı yapanların kursağında kaldığı kesin. Gelen tepkiler yüzünden AKP ve RTE bile Atatürk´ün Cumhuriyetin kurucusu ve bu ülkenin ortak değeri olduğunu beyan etmek zorunda kaldılar."
-
@Efruhte
Aklı tutulan sensin. -
@kereste sizin yazınızı okuyunca böyle bir akıl tutulması karşısında nasıl böyle bir akıl tutulması olabilir diye tutulmuş olabilir.
-
@Efruhte
Valla laf ebeliklerine karnım tok. -
@kereste adamlar ülkeleri kukla oynatiyormus gibi oynatiyorlar ama bunu göremiyor anlamıyorsunuz
-
@Efruhte
Her şeyi görüyorum, merak etme. Kendini çok zeki zannedenlerdensin herhalde. -
@kereste iyiki görüyorsunuz gormeseydiniz ne olurdu
-
@Efruhte, içinde söyledi: 'Süper' rezalet
Tam tersine Atatürk'ü kullanmaktan başka bir şey yapmadılar.
Sırf Atatürk'e izin verilmedi diye milyonlarca doları retetmenin neresi Atatürk'ü kullanmak. Atatürk'ü kullananlar onu satanlardır, onu pazarlık masasına yatıranlardır.
-
-
@Efruhte
Hâlâ lef ebeliği peşindesin. -
@kereste tesadüf kesinlikle ve elbette değil. Çok doğru söylüyorsun.