Antalyaspor'un İsrailli oyuncusu Sagiv Jehezkel gözaltına alındı!
-
Hepimizin kökenini irdelesek neler çıkar, (benim köken rumalara dayanıyor) ırkçılık zihniyetinden ivedilikle kurtulmalıyız..
-
Mesele koken degil, sen, ben ve Turkiye ... gecmisi birakin yok Osmanli'yiz yok Ebu Sufyandaniz yok Hanifegillerdeniz vs.
Suana bakin suana sen kendini nerde ve nasil goruyorsun? Kimsin? Nasil hissediyorsun?
-
Israil'liyi sinir disi et, araplari sorgusuz sualsiz iceri al.
Kaldi ki Israil kac km uzaklikta Gazze keza oyle, bu araplar senin ulkende, araba kullaniyorlar, turklestirildiler bir daireye, tabelalar arapca doldu, amerikaya ucusa gidiyorsun arapca anons yapiliyor.Turk kulturu elden gidiyor, emevi kulturu yerine getiriliyor.
-
Araplar sınır dışı edilip İsrail e kucak açılsaydı tepkin yine böyle mi olacaktı @phicim ?
-
@phi, insan hissediyorum ve Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyım ülkemi de çok seviyorum.
-
@velevki, içinde söyledi: Antalyaspor'un İsrailli oyuncusu Sagiv Jehezkel gözaltına alındı!
Araplar sınır dışı edilip İsrail e kucak açılsaydı tepkin yine böyle mi olacaktı @phicim ?
neden kucak aciyoruz yahu? kendi halkim perisan haldeyken baska toplumlara neden kucak aciyorum ben? enayi miyim?
-
@velevki, içinde söyledi: Antalyaspor'un İsrailli oyuncusu Sagiv Jehezkel gözaltına alındı!
@phi, insan hissediyorum ve Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyım ülkemi de çok seviyorum.
hangi ulkeni? Ataturk'un emanet ettigi mi Tayyip Erdogan'in yapmaya calistigi mi?
-
Almanya da ırkçılar, Türkleri Almanya dan sürmeyi planlıyor.
-
@Sputnik, içinde söyledi: Antalyaspor'un İsrailli oyuncusu Sagiv Jehezkel gözaltına alındı!
Almanya da ırkçılar, Türkleri Almanya dan sürmeyi planlıyor.
bence de sursunler, burada yasamazlar etmezler gelir oy kullanirlar, ulkenin etinden sutunden faydalanirlar 5 kurus faydalari olmaz, yilda 1 kere tatile gelirler, 10 bin euro ile keyif surerler, hatta gelip turkiyeyi begenmezler, turk calisanlari asagilarlar, tepeden bakarlar, 11 ayda esek gibi elin memleketinde tuvalet temizlerler... ben olsam surerim tabii memleketlerine gitsinler, vatanlarinda olsunlar. oy kulllanmak, vatandaslik almak bu kadar kolay ve beles olmamali.
ulkende dolar arttikca elini sivazlayan insan vatan hainidir!
bu havayi solumalisin.. ulke de ne olup bittigini ulkede yasayan anlar.
-
@phi, hah bunu de canımı ye bizim multeciye ihtiyacımız yok, olmamalı.
-
@phi, hah bunu de canımı ye bizim multeciye ihtiyacımız yok, olmamalı.
sec cikartacaksan konu israil'li olunca cikartmayacaksin, turkiye'de kac milyon arap var kac milyonu turk vatandasi oldu, adlarini degistirdiler, mehmetoglu diye soyadi aldilar.
Bu kadar basitlestirelemez ulke ve vatan kavramlari.
-
@phi buna da ses çıkarıyorum,
taraf tutmadan zira -
taraf tutmadan zira
"hamas terörist" mi değil mi? Sınırını aşıp sivilleri katletti mi katletmedi mi?
-
@hulk, içinde söyledi: Antalyaspor'un İsrailli oyuncusu Sagiv Jehezkel gözaltına alındı!
taraf tutmadan zira
"hamas terörist" mi değil mi? Sınırını aşıp sivilleri katletti mi katletmedi mi?
Filistinlilerin topraklarına el koyup dar alana hapsediyorlar.
İtiraz eden olursa ya hapsediyorlar yada vuruyorlar.
Ne yapmalarını bekliyorsun.
Buyrun gelin her şeyimizi alın demelerini mi?
Ekonomik yönden destekleseydi Filistinliler ile Yahudiler arasında ayrımclık yapmasalardı hiç biri ayaklanmazdı. -
@hulk, Hamas ve İsrail teröristtir aksini iddia eden bir söylemim oldu mu ?
-
@hulk, Hamas ve İsrail teröristtir aksini iddia eden bir söylemim oldu mu ?
Sorun yok o zaman. Tarafsızsan benim açımdan.
"Hak ettiği muameleyi bulmuş" konusunda yanılıyorsunuz. Yapılanın hiç bir geçerli hukuki dayanağı yok. Bunun faturasını bize ödetirler. Bir saat bile bu şahıs gözaltına alınsa hak ihlalidir, tazminat sebebidir. İfade hürriyeti diye bir şey var yahu. Saçmalamanın da bir adabı var Türkiye Cumhuriyeti kimsenin babasının çiftliği değil. Oldu, hakimi-savcısı-bürokrasisi- siyasisi kişisel ideolojilerine, dinine göre hareket etsin. Faturasını bana ödetsin. Yok öyle bir hakkınız. Hukukun üstünde hiç bir kişi-kurum olamaz. "Yurtta sulh cihanda sulh!." Nato üyesi, musevi vatandaşları da olan bir ülkenin ne işi olurmuş Kıbrısı devlet olarak tanımayan elin Filistinlisi ile? Amerika-NATO o tarafda, nihayetinde. Hülasa, sizin deyiminizle-mantığınızla; "hak ettikleri muameleyi" görüyor olmalılar mı demeliyiz bu durumda?.
-
@hulk, içinde söyledi: Antalyaspor'un İsrailli oyuncusu Sagiv Jehezkel gözaltına alındı!
Kıbrısı devlet olarak tanımayan elin Filistinlisi ile
Filistinlileri tanımayla kıyaslamak yanlış, Kıbrıs'ı Türk devletleri bile tanımıyor.
-
Müslüman mahallesinde salyangoz yemeye kalkarsa olacağı bu. Domuz ve salyangoz yemek yassakkktır, hemşerim. Yiyeceksen gizlice yiyeceksin.
Şaka bir yana; İran´daki gibi yakında ahlak ve kılık kıyafet polisleri devriye gezmeye kalkarsa, heç şaşmayın. Gerçi RTÜK ahlak polisliğine çoktaaaan soyunmuş zaten.
Hasılı bu kafayla bu memleketten bir cacık olmaz.
-
@kereste, içinde söyledi: Antalyaspor'un İsrailli oyuncusu Sagiv Jehezkel gözaltına alındı!
Müslüman mahallesinde salyangoz yemeye kalkarsa olacağı bu. Domuz ve salyangoz yemek yassakkktır, hemşerim. Yiyeceksen gizlice yiyeceksin.
Tarih hep tekerrür ediyor. İsrailli futbolcular başlarına geleceği bile bile geliyorlar. Sivas futbolcusu vardı bi ara gene bu Filistin gazabına gelen. O garibim hiç bir şey de yapmamıştı oysa ki!. Suçu sadece yahudi olmaktı.
Şaka bir yana; İran´daki gibi yakında ahlak ve kılık kıyafet polisleri devriye gezmeye kalkarsa, heç şaşmayın. Gerçi RTÜK ahlak polisliğine çoktaaaan soyunmuş zaten.
Hasılı bu kafayla bu memleketten bir cacık olmaz.
Geçen anaqara' da, yani sözde muhalefet yönetimindeki halk otobüsünde şöför yolculara radyoyla yüksek sesle sünnidini yayını dinletiyordu. İşin ilginci millete manevi değerler-ahlak satan, zorla dayayan, tebliğci bu dincinin ahlakıydı. Bir sıkışık trafik esnasında sürücünün birine karşılıksız, kışkırtısız a...k.... gibi ağır küfürlerle sövdü iyi mi!.. Gene bi siyasal islamcı türbanlı otobüs boş diye karşı koltuğa ayak tabanı ile basarak yayıla yayıla seyahat ediyordu. Manevi ahlakdan anladıkları sadece saçı örtmek sanırım. Be kızım hadi edep adabı yayılmanı bir kenara koyduk. O ayak tabanı ile bastığın koltuğa otoruyoruz. Gerçekten bu dincilerden tiksinmemek için kör olmak gerek değil mi?
Hülasa Erdoğan ve laik dinci muhalefet; ateistin yapamayacağını yaptı. Gençlik bunları gördükçe atasının dininden soğuyor. Bunları görüpte müslüm olan anca böyle çıkarcı menfaat odaklı dinli olur. Böyle olacağına git budist ol daha iyi insan olursun. Teşekkürler Erdoğan ve sözde cehepe!. Hülasa içgüçler ülkenin ta içine etti...
-
@hulk tarafsizim demedim.. Hamas ve İsrail aynı dedim. Katledilen onca masumun suçu ne?