"Nişanlandığı” 15 yaşındaki kız çocuğunu öldüren erkek, duruşmada olay çıkardı: Öfkeme yenildim
-
"Nişanlandığı” 15 yaşındaki kız çocuğunu öldüren erkek, duruşmada olay çıkardı: Öfkeme yenildim
"'Tasarlayarak yapmadım' diyor. Tasarlayarak yapmayan kişinin üzerinde 3 şarjör mermi, 2 tane rambo bıçağı ve sustalı bıçak olması, normal bir durum değil"
Aksaray'da eski "nişanlısı" Melike Arıbaş'ı (15) öldürüp, babası Doğanay Arıbaş'ı (42) yaralayan Muhammet Kılıç (22), ilk duruşmada, "Berberde tıraş oldum, çorba içmeye gittim. Araçları geçerken tesadüfen gördüm. Peşlerine takıldım, kalktım, yürüyerek gittim. Yanımda silahım vardı. Düşman sahibiyim, koyunlarım var. Silahım her zaman üstümde olur. Arabanın yanına gittim. Kızları araçtan indi. Tam dönüp gidecektim, öfkeme yenildim. Sol omzunun üstüne ateş ettiğimi hatırlıyorum. Başka da bir şey hatırlamıyorum" dedi. Doğanay Arıbaş'ın Kılıç'a duruşma sırasında "Çocuk katili" diye bağırması üzerine gerginlik çıktı. Küfreden Kılıç, salondan atıldı(DHA)
-
Doğanay Arıbaş'ın Kılıç'a duruşma sırasında "Çocuk katili" diye bağırması
Ülke değil tımarhane...
Kızını 15 yaşında nişanlarken "çocuk" değil. Öldürülünce "çocuk" öyle mi?
Ne babalar var dünyada ya!..Yazık gerçekten çok yazık... Resmen trajedi ...
-
@hulk, içinde söyledi: "Nişanlandığı” 15 yaşındaki kız çocuğunu öldüren erkek, duruşmada olay çıkardı: Öfkeme yenildim
Yazık gerçekten çok yazık... Resmen trajedi ...
Adi pislik içerde çürüyecek. Çıkınca da cinayetlere devam eder.
@hulk, içinde söyledi: "Nişanlandığı” 15 yaşındaki kız çocuğunu öldüren erkek, duruşmada olay çıkardı: Öfkeme yenildim
Ülke değil tımarhane...
Evet aynen öyle. Akıl hastalıklarının en tehlikeli olanı gizli olanıdır. Bu yüzden tedavi de olamazlar.
Müge Anlı programlarına çıkanlar filan gizli akıl hastalarıdır mesela. -
@Sputnik, içinde söyledi: ["Nişanlandığı” 15 yaşındaki kız çocuğunu
Adi pislik içerde çürüyecek. Çıkınca da cinayetlere devam eder.
Ya af çıkarsa? "İçer de çürüyecek" fazla iddialı olmuş. Banka ya girip silahla 500 lira gasp eden biri bile cinayetten çok yatar Türkiye' de. Bence babasını da içeri tıkmalılar. 15 yaşında çocuğu serserinin birine nişanlamış.
-
Bu zihniyete sahip olan herkes teroristtir!
-
Asıl terörist ebeveynleridir!
-
Sanık salağın teki, da bu salaklar yüzünden çok insanın hayatı kararıyor.
Ne yapmalı?
Çarmıha mı germeli, falakaya mı yatırmalı yoksa sabah akşam kıçına sopa mı sokmalı?10-15 sene sonra serbest kalırsa heç şaşmam.