Reva mı?
-
@bilgisezgi, içinde söyledi: Reva mı?
@ictenlik ne demek istediğini zerre anlamadım. Biraz net anlatır mısın?
Kabaca yazacağım ama benim yazdığım benim yazdığım gibi alınmaz ki herkes işine geleni anlıyor burada
Dürüst bir iletişim arıyoruz, dürüst insanlar arıyoruz, bir iletişim kargaşasına dürüsüt taraf olacak insanlar arıyoruz
Ben daha şu notepadi açarken yazacağımı kafamdan sınadım ve okunmayacağı ya da anlaşılmaycaağı ya da yazdığım dışında öte beri çekileceği kanısına vardım. İlk açarken ki düşüncemi yazmadım.
Bu ne diyor mu diyorsun?
Satrançta hamle hesaplamak gibi düşün.
Romanda kişileri kurgulamak gibi düşün.Forumdaki tüm kişilerin yazdıklarımı okuduğundaki yaklaşık içsel tepkileri ve cevap monologları canlanması testi yazacağımı yazmamı gerektirmedi
Adam yazar olarak beni önemsemiyor, ikinci üçüncü cümlemden sonra zor okuyor, bir de gelip cevap yetiştiriyor. Katlanılabilir ama gerekli değil ve sonuçta ne olacak?
-
1-
Okültizm kavram araştırıalbilir. Bilim dışında fenomenlojik yollarla bilgi soruşturması . Ne olduğu da önemli değil. Ben kasyopya adında kaynak okumuşum ve o bağlamda yani okült.
Foruam 1 yıl kadar önce başka bir forumda özel mesaj yoluyla TENTEN den davet aldım. Yanıt verdim. Arada kasyopya var başka bir foruma geldiniz orada döndü dolaştı gerginlik oldu aynı olur gibi hissediyorum . Her neyse ne yazdığım o anlama geliyor
Bundan 6 ay sonra başka bir forumda yine özel mesajla phi'den davet aldım. Bir yanım gelmek istiyor, diğer yarı uymuyor (çünkü felsefe adı var bu bilgiyle ilgili, bu en yakın hissettiğim ey) diğer yanda bu beni bunaltacak arkadaşlar var kasyopya var. Phi'ye de aynını yazdık. Ben gelmek istiyorum isterim ama bunalırız. Döner dolaşır gerginlik olur.
Sonuçta yarı arada kalarak foruma geldim
-
2-
Foruma geldik.
Merhaba merhaba
Yazdık çizdik. Sanırım senin bir gödnerin de doktorlara tıbba giydirdik.
Başka bir gönderi de daha çünkü bundan rahatsız olup onu TENTEN kurdu.Sonra ben "Anlıklar" adlı gönderiyi açtım ve gelişigüzel yazıyorum. Oraya genel de twitter okurken böyle orada sosyal gözlemden çağrışan şeyleri dönüp buraya uğrayıp yazıyorum. Genel olarak.
Olası bir Yunanistan seli patlak verdi. Evler balçık ve su altında ,o suyun geleceği 1 haftadır hava tahmininde çok net ve açıktı. Yunanca twitter hesaplarında evlerin boşaltılıp boşaltılmadığının bile belirsiz oluşu konuşuluyordu ve iktidara politik veryansınalr doluydu
Ben buraya şunu yazdım.
"O evlerin içinde insanlar varsa biliminzi olmasıın en önemi var?"
Adam bunu gördü. TENTEN
Yazdığımıza burnumuzdan getirene kadar durmadı
Gönderimin içeriğini çöp etti, bildiğin çöpledi
Yani çünkü yukarıdan aşağıya kendimi doğal ifade ettiğim tartışma dışı kişisel bir alan gibi görüyor ve öyle kullanıyorum. Yani ona felanda edilmiş bir laf değil. Ben bili madlı bir kurumu nduvarıan da böyle karşıtlık için götürmedim.Yani durup iki şeyi konuşamıyorsun, anlattığını anlamıyor, seni okumuyor
Adamdan hiç bir duygusal tepki ve geri bildirim alamadım, bir kez olsun kendini düzelttiğini ,kendi iletişimine olana bitene yönelip bir düzenleme sundudğunu görmedim
Beni x zamanda foruma çağıran,, davet eden kişi ve bu aşamada site admini
-
3-
Kasyopya aşağı kasyopya yukarı önümüze getirildi.
Ben kasyopya lafı açmadım. İçeriğin vurgusunu da açmadım.
Hakaret için kullanıldı. Yani onunla küçümseyebileceğini sanıyor. Bel altı vurmaya gelince hemen ona sarılıyor
Sputnik nikotin nöro-suplement dedik diye gitti uzaylı gönderisi açtı ,kendi aklınca ne yapıyorsa .Engelledik
Kereste diye biri çıktı "Sosyal mesdya da bilmem ne yapanlar" diye başlık açtı üçüncü kişilere dönük, seninle direkt iletişimi pas geçiyor, engelledik
Geçenlerde üyelik girişsiz bir izleme yaptım ve Kereste'nin o "sott.net" başlığından haberimiz oldu ve daha sonra tekrar bir tesadüf üyeliksiz bana dönük kasyopypa başka forum katan bir yorumuna tanık oldum. Ben de kızıp bir dolu yazdım .Sanırım dün.
Oradan süreç sanırım onun başlığına atladı vs.
Kişiler aynı kişiler TENTEN aynı TENTEN.
-
4-
Şimdi bir kişinin bir şeyi okumasına dayanarak akıl sağlığını irdeliyor bunu TENTEN yapıyor. Çok kaba ve ileri düzeyde küstahça
Az gelir ama bu.
Ben küfür eden biri değilim ama açık doğru dümdüz konuştuğumda yazdığım sert algılanıyor
Büyük kabalık ve yanıt verdiğimde o hakaret algılıyor. Benim yazdığım az yani. Duyması gereken o değil daha fazlası
Çirkin çirkin
Çok çirkin
Kirli ve aşağılık
Hakkı yok
Net
ve uyarıldı
Aynını yapıyor adam kaya kadar algılıyor yazdığını söylediğini
Felsefe forumu yapabilecek kadar yetişkin değil. Sınır da çizemiyor.
Diğerleri yarı vsBen niye bunlarla ya?
Aynı olacak ben çileden çıkıyorum yansıtmasan bir bela yansıtsan diğer bela. Ben küfür etmem ama sen ağzın kirli olacan.
Bana konacak yaniAğzını kirletmeden dediğini duymuyor burayı rahatsız ettiğini seçemiyor
Forumda onu tartacak kültür de yok, bu kültür işi.
-
@ictenlik, içinde söyledi: Reva mı?
Ha yine de olurdu (saygı korunsaydı ya da ve) ama bize karşı yanlış algı var ve ben emek edip yedi yıl kendimi anlatamam bunlarla, bunu düzeltmeye kendimi tanıtmaya çalışmakla uğraşamam
Altta kalmam ve kalmadığımda bu bügüne tanıdığınız içtenlik olmaz bu kadar sınır aştık yeter
Yani onun bir faydası olmadı bana yeterli
Ben kimseye .. neyse neyDemokratik kültürü içselleyelim
Ateistlerin forumlarında bilim forumlarında okült şu bu üç kişi toplaşıp her şey kolayca aşağılanıyor diye sen aynı şablonu getr burada kullan. Bunun düzeltmesi dersi benle ilgili değil
Yani dönüp benle tartışılıp iletişim kurulsa ,dinlense, soru cevaptan kaçılmasa ben derdimi anlatırım
Yaygara koparan ortaokul çocuğu gibi tipler
-
Ha yine de olurdu (saygı korunsaydı ya da ve) ama bize karşı yanlış algı var ve ben emek edip yedi yıl kendimi anlatamam bunlarla, bunu düzeltmeye kendimi tanıtmaya çalışmakla uğraşamam
Altta kalmam ve kalmadığımda bu bügüne tanıdığınız içtenlik olmaz bu kadar sınır aştık yeter
Yani onun bir faydası olmadı bana yeterli
Ben kimseye .. neyse neyDemokratik kültürü içselleyelim
Ateistlerin forumlarında bilim forumlarında okült şu bu üç kişi toplaşıp her şey kolayca aşağılanıyor diye sen aynı şablonu getr burada kullan. Bunun düzeltmesi dersi benle ilgili değil
Yani dönüp benle tartışılıp iletişim kurulsa ,dinlense, soru cevaptan kaçılmasa ben derdimi anlatırım
Yaygara koparan ortaokul çocuğu gibi tipler
@ictenlik her zaman haklıdır.
@ictenlik her şeyi bilir. Bilmek için başkalarının bilgisine muhtaç değildir.
@ictenlik hiçbir zaman yanılmaz.
@ictenlik içinden geleni yapar.
@ictenlik şikayet etmez.
@ictenlik yazılanlara aldırmaz.
@ictenlik otoriteye boyun eğmez.
@ictenlik özgürdür.Bunlardan hangisine sahipsin. Bu yazdıkların ile.
-
Sputnik nikotin nöro-suplement dedik diye gitti uzaylı gönderisi açtı ,kendi aklınca ne yapıyorsa .Engelledik
Bu kadar alınacağını bilseydim o uzaylı başlığını açmazdım.
Nikotin konusunda;
Nikotin faydalı diyorsan en azından üzerinde tartışabileceğimiz bir kaynak getirmen gerekir.
Yalnız Kasyopya celselerini kaynak kabul edemeyiz. Çünkü üzerinde tartışılabilecek bir tarafı yok. Vahiy gibi bir şey o celseler. -
Foruma son şunu önerebilirim
İletişimde neyin hakaret neyin sınır neyin çizgi olduğunun subjektivite dışında objektif belirlenmesi
Yani yargıtayca hakaret kabul edilmiş tüm ifadelerin ve küfür kabul edilen tüm ifadelerin belirlenmesi bunun forumda bir yerde açık yayınlanması ve mümkünse de bunun yıldızlanmsı sansürlenmesi -ki ben hatta kullanacağımı sanmam ama ne olur ne olmaz- sonrası kimsenin diline karışmayan ,birinin hakaret diğerinin sınır diye ciyaklamadığı durum
ki ben ciyaklamzdım
Bana edilse kimseye davacı olmazdım
Ben kavga etmem ve kavgacı değilim ve kavga aramıyorum gerçek hayatta kavga etmem burada düşüncelerimi savunuyorum yazdıklarım bununla ilgilidir.
Kavgaya yol açmaya çalışmıyorum.
Bunaltıldım.
Yani bu durumda yazarsam bunaltırım ve nereye gideceği bilinmez fazla savruk biriyim öyle size benzemem yüz sayfayı atar giderim okunursa moral bozardı
ve yüzde 99,9999999999 herhangi yasal hakarette bulamazdın -
Adam beni ihlal etme hakkı olduğuna inannıyor
Küçümsüyor
Akıl sağlığından dolayı saymıyor
Ciddiye almıyor
Yazdıklarını umursamıyor ciddiye almıyor seni bu gözle okuyor gözlemliyor
Özgürlüğüne gölge düşürüyor
Bunların hiçkimse farkında değil
Dil iletişim bazında ortama açıyorsun, çanak çalıyor ya da yeterli ortamsal dengeli gözlemci yokYani krndimi düşürdüğüm duruma bak, nasıl çıkaracağımı da bilmiyorum
Açıklıyorsun okuyan da salata sanıyor yani o da anlattığını anlamıyor
İçtenlik yollarını bulacak
Tüm bunlar dili boşver zihinsel düzeyde bilip bilip bileceğiniz en ağır küfür ve hakaretler ,en aşağılık en çirkin saldırı
İçsel düzeydeİçtenlik gelir.
İçtenlik gelir ve ödeşir
Hesabı sıfır olana kadar tüm borcunu öder tüm alacağını bırakmazNe anlarsan anla, sallarsan salla, ne yaparsan onu yap
-
Eski Kullanıcıictenlik başlığına tarihinde cevap verdi Son düzenleyen: Eski Kullanıcı
@ictenlik neyi anlatacaksın ?
Gayrıfiziki olan bir durumu ne ile anlatacaksın.
Örnek ver bir kere.Gayri fiziki bir durumu sen fiziki olan beyninle , ağzınla elinle mi anlatacaksın.
Gayrıfiziki demek yani belki modern adıyla metafizik diyelim.
Bunun bilim dışı olduğunu görmezden gelip bilimi aşağılamaya çalışmanıza saygı duyulsun istiyorsun.
Hayır anlamadın sen , neyi anlatacaksın . Hangi veri , hangi deney , hangi gözlem , hangi tekrarlanabilir bir çalışman var.
Hele anlat eğlence lazım.
Ölüp de dirilen , beyaz ışıkta aksakallıları görenlerin halüsinasyonlarını mı anlatacaksın , yoksa sufilik , mevlevilik , nakşibendilik zırvaları ile manevi dereceleri mi anlatacaksın?
Hele anlat,
Bu ayın burçlarını mı yoksa şabat efsanelerini gerçekleştirmek için ortalığı kan gölüne çevirenleri mi anlatacaksın.
Hadi anlat , bilgiye olan saygısızlığını anlat, yalan nasıl söylenir anlat.
Benim gizli güçlerim var , kıvılcım çıkartıyorum falan de.. bilim insanlarını şoke et.
-
Bence herkes kahvesini yudumlasim ve gulup gecsin herseye.
Hakaret olmadigi surece her turlu paylasimin yapilmasini normal karsiliyoruz.
Herkes ozgur iradesi ile kendi fikir ve dusuncelerini savunabilir. -
5
Bu başlığa girdik.
https://efelsefe.com/topic/1645/kafayı-sıyırmışların-yeri-sott-net/
Baktık iletişim olmayacak
Aklımıza bu geldi
Adım içtenlikse;
Az önce forumda süren bu tartışmaya dayanarak aklıma şu geldi. Kasyopya'dan ne anladığımı düzgünce foruma bir yere bir başlık açayım ve soru cevap yapalım.
Forumda okültizm diye bir alan buldum.
Kişisel bilgisayarımdaki belgeleri ve taslaklarımı gözden geçirdim. İşleyebileceğim bir eski taslağımı alıp foruma yeni gönderi penceresi açarak düzenlemeye başladım.
Daha bunu yapmaya devam ederken eğer bunu yapar ve o başlığı açarsam hemen TENTEN'in oraya gelip Randi vs ilgisiz bildirimler ve videolar yapıştıracağı (bana göre ilgidışı biçimde gönderimi kirletebileceği) gözümde canlandı. Kendi kendime tamam dedim. Ben de en aşağıya bir uyarı mesajı yazarım ve bu yapılırsa (gönderi çöplenir ve karalanırsa uygun üslup olmazsa, alay olursa) oradan bunun üzerine iletişim, soru-cevap sürdürmeyeceğimi belirtirim, belki bu işe yarar (yaramasa da yanıt sürdürmem gerekirse forumdan öyle basar giderim) dedim ve taslağımı düzenlemeye devam ettim.
Devam ederken aynı şeyi yaşadım. TENTEN durmayacak. Aynı şeyi yapacak. Bunu yaparsan ..? Bu olmuyor. Bu adam, bunlar, robot mu?
Şu an taslağımı alıp geri kaydediyorum ve o gönderiyi sunamadım.
https://efelsefe.com/topic/1645/kafayı-sıyırmışların-yeri-sott-net/162
Bu andan sonra ayrıca bunaldım çünkü iletişimin çıkışı yok
Hiç yok
Umulan tek iletişim çıkışı buydu ve sezgiler ve geçmiş deneyim bunun nereye gideceğini ,buna kalkışırsan en olacağını yeterince açıklıyor.
-
Forum atesitforumun çıkmasına dönüştü
Grup egemenliği var
Kişiler bizim gündemimizden kim olduğumuzdan habersiz
Gereksiz sataşıyor
Bu forumda 3-5 üye kimliği. Bunlarla ben aynı ortamda yazamam. Benden ötürü değil. Kişileri ben düzenleyemem. Kendilerini düzenlemediler ve düzenlemiyorlar
Hala kendimi anlatabilecek noktadayım ama orada kimse yok karşı yok
-
5
Bu başlığa girdik.
https://efelsefe.com/topic/1645/kafayı-sıyırmışların-yeri-sott-net/
Baktık iletişim olmayacak
Aklımıza bu geldi
Adım içtenlikse;
Az önce forumda süren bu tartışmaya dayanarak aklıma şu geldi. Kasyopya'dan ne anladığımı düzgünce foruma bir yere bir başlık açayım ve soru cevap yapalım.
Forumda okültizm diye bir alan buldum.
Kişisel bilgisayarımdaki belgeleri ve taslaklarımı gözden geçirdim. İşleyebileceğim bir eski taslağımı alıp foruma yeni gönderi penceresi açarak düzenlemeye başladım.
Daha bunu yapmaya devam ederken eğer bunu yapar ve o başlığı açarsam hemen TENTEN'in oraya gelip Randi vs ilgisiz bildirimler ve videolar yapıştıracağı (bana göre ilgidışı biçimde gönderimi kirletebileceği) gözümde canlandı. Kendi kendime tamam dedim. Ben de en aşağıya bir uyarı mesajı yazarım ve bu yapılırsa (gönderi çöplenir ve karalanırsa uygun üslup olmazsa, alay olursa) oradan bunun üzerine iletişim, soru-cevap sürdürmeyeceğimi belirtirim, belki bu işe yarar (yaramasa da yanıt sürdürmem gerekirse forumdan öyle basar giderim) dedim ve taslağımı düzenlemeye devam ettim.
Devam ederken aynı şeyi yaşadım. TENTEN durmayacak. Aynı şeyi yapacak. Bunu yaparsan ..? Bu olmuyor. Bu adam, bunlar, robot mu?
Şu an taslağımı alıp geri kaydediyorum ve o gönderiyi sunamadım.
https://efelsefe.com/topic/1645/kafayı-sıyırmışların-yeri-sott-net/162
Bu andan sonra bunaldım çünkü iletişimin çıkışı yok
Hiç yok
senin anlamadığın şey ne biliyormusun?
Eskiden yöneticiler kendi kanunlarını insanlara aktarırken bu tanrı, melek, cin,şeytan,ruh, vb alınmış gibi yuttururlardı.
Laura vb yeni çağ akımlarının yaptığı bunlar yerine uzaylı, gelecekteki biz vb şeyleri koymak.
Meditasyon yoga vb uygulamalar eski dinlerden alıntı.
Laura zaten eskiden hipnoterapistmiş. Hipnozuda kullanır.
Biraz kuantum mekaniğinin (teorik boyutları ki bunların karşılığı yok) ile süslüyorlar.
Somut örnek ver diyorsun yok. Boyutların ölçü birimi ne desem oda yok.
Salla gitsin.
Komplo teorilerine gelince onu herkes yapıyor. Ama onlar uzaylılardan gelecekteki benden eski yaşamış insanların ruhlarından tanrılardan cinlerden haber aldım demiyorlar.
Onların habercileri eski devlet ajanları,askerler,bürokratlar hackerler vb oluyor. -
@kâfir-imam, içinde söyledi: Reva mı?
Örnek ver bir kere.Gayri fiziki bir durumu sen fiziki olan beyninle , ağzınla elinle mi anlatacaksın.
Bunun bilim dışı olduğunu görmezden gelip bilimi aşağılamaya çalışmanıza saygı duyulsun istiyorsun.
Hayır anlamadın sen , neyi anlatacaksın . Hangi veri , hangi deney , hangi gözlem , hangi tekrarlanabilir bir çalışman var.
Ölüp de dirilen , beyaz ışıkta aksakallıları görenlerin halüsinasyonlarını mı anlatacaksın , yoksa sufilik , mevlevilik , nakşibendilik zırvaları ile manevi dereceleri mi anlatacaksın?
Hele anlat,
Bu ayın burçlarını mı yoksa şabat efsanelerini gerçekleştirmek için ortalığı kan gölüne çevirenleri mi anlatacaksın.
Benim gizli güçlerim var , kıvılcım çıkartıyorum falan de.. bilim insanlarını şoke et.
Gayrıfizik anlatmaktan sözeden kim bunu nereden çıkardın?
Nerden daldın konuya?Senin derdin ne
Kimsin?_
-
Hele anlat,
Düz derdini söyle
Düz düz
Açık -
Hele anlat,
Bir kere sen konuya nereden daldın?
Niye daldın?
-
Hele anlat,
Sen bana bir selam etmemişsin ben bana etmemişim
-
Hele anlat,
Bak şimdi
Konu nereden geldi
Takip var mı?
Biz bundan önce bir felsefe forumunda felsefe yapıyorduk
Ateistforum dağıldı herkes oraya doluştu biz kaçtık
phi burayaı açmşıtı davet aldık. Dedik ki ; bizim kim olduğumuz biliniyor. Bilim karşıtı, din karşıtı, tıp karşıtı, kasyopyacı, her şeyin karşıtı sorun olur gelmeyelim, gelsek mi gelmesek mi? Sorun oluyor
Bir gün sosyal bunaltı davete karıştı bir uğrayalım dedik
Ne kasyopya andım ne gayrıfizik andım
Burada bir iki dalkavuk araya laf sokuşturdu
Neye tarafsın? Kimse tarafsın?