Reva mı?
-
@Efruhte Neden dine bu kadar takıntılısın ki? Din dediğiniz şey akıl sağlığını bozuyor. Bence bırak bu dini. Zihnini özgürleştir.
-
@bilgisezgi, içinde söyledi: Reva mı?
@ictenlik ne demek istediğini zerre anlamadım. Biraz net anlatır mısın?
Şimdi bak.
Yazar ne anlatımş. Ne açıklamaya çalışmış ,burada ne oldu oluyor_?
Yazar üye profili, forum kullanımı ,eski yazarlığı bilerek çağrıldı. Davet alarak foruma geldi. Yaklaşık aynı eski kalemiyle yazım sürdürdü.
Yazara sataşıldı
TENTEN in ilk sataşmasına kadar yazarlığı kronolojik olarak incelenebilir.TENTEN'in sataşma noktası "Anlıklar". Önceki tüm mrsajlarım kronolojik incelenebilir.
Daha sonra Sputnik başlığı ve kereste başlıkları ve dışarıdan laf sokmalara kadar kişiselleştirme birine dönük ağır ifade ya da bunlar yapılana kadar özel olarak bilime dönük bir rahatsız etme çabası var mı bakın.
Kişiler benden rahatsız, beni zorlu rahatsız edici vb bir profil görüyor ,çağrılmamam gerekirmiş herkes bunu kabul eder herkese hakkı teslim edilir, iş bu noktaya gelmezdi ya da içeride iki tane dürüst katılımcı ara bulan üye olup dengeleseydi yinr gelmezdi
Adı felsefe forumu olsa da içeride kim olduğu önemli
Dürüst bakın dürüst olun susabiliriz ama budur
Burada yaklaşık 10 kişiyi rahatsız etmeye susturmaya ,bastırmaya kendimi anlatmaya ya da kantılamaya ya da zorla saygı kazanmaya dönük zorla uğraş sürdürecek değilim ve gidiyorum
Her zaman her yerde yaptığım gibi sağlıcakla kalın esen kalın
-
@ictenlik
O lafını "Köpek sürüsü.." geri almadığın müddetçe yaptığın tek şey köpeklik olacaktır. O lafını sana her zaman yediririm! -
@Sputnik hiç psikoloğa gitmedim çünkü gerek duymadım.
akıl sağlığım, ruh sağlığım çok şükür yerinde ve şu yaşıma kadar hiçbir sorunum olmadı.
Dine takıntılı değilim. bu daha fazlası. -
Eski KullanıcıEfruhte başlığına tarihinde cevap verdi Son düzenleyen: Eski Kullanıcı
@Efruhte sağlıklı zihine sahip insanlar kendilerinin hata yapabileceğini veya yanlış düşünceler içinde olabileceğini kabul eder ve bunun için çevresinden yardım ister yada çare arar. İllaki piskoloğa gitmene gerek yok belki bir arkadaş terapisi de olur.
Ama sağlıksız sorunlu ve hasta zihinler asla kendilerinin yanlış olduğunu düşünmezler. Hep başkaları suçludur. Asla piskolojik destek istemez kabul etmezler. Bununla övünürler.
Psikoloji bilimine göre psikyatri desteği arayanların hepsi sağlıklı düşünebilen insanlardır. Ve inanılanın tam tersine pskiyatri desteği almayanlar çevrelerini delirtip psikiyari desteği almalarına sebep olurlar.
Yani delirenler sağlıklı zihinlerdir. Deli olduğunu kabul etmeyenler ise zırdelinin tekidir.
-
@kâfir-imam o zaman dikkat edin de sizleri delirtmeyeyim
kendi sayfamda kendimce takılıyorum. Yazdıklarımı okumak zorunda değilsiniz. Tartışmak istesem tartışma sayfalarında yazdıklarımı paylaşır tartışırım. -
@Efruhte
Ben bugün delirdim zaten. Hıyar ağasının birisi bize "köpek sürüsü" dedi, iyi mi? -
@kereste benim sizlerin yazdıklarına delirmem gerekir ama delirmiyorum.
çok mu sabırlıyım hayır değilim. Ama irademi, sabrımı kullanmaya özen gösteriyorum. -
@Efruhte
Biz sana bel altından vurduk mu? Hayır.
En çok saçmaladığını söylemişimdir. Da, kim saçmalamıyor ki. -
@Efruhte Siz müslümanlar herkes dirilecek diyorsunuz. Peki uzayda cesedi kaybolanlar nasıl dirilecek, sizin dininize göre?
-
@bilgisezgi, içinde söyledi: Reva mı?
@ictenlik ne demek istediğini zerre anlamadım. Biraz net anlatır mısın?
Forumun çoğunluğu eğitimli düşünür/düşünebilir okutr yazar olduğun varsayıyor.
Araya atlayanların biri de gönderiyi okumamış ya da anlmaya çalışmamış , içtenliğe çullanıyor
Bir kişi tek bir kişi olsun çıkıpta bu bir felsefe forumudur. Ana başlıkları dahilinde, Din-İnanç Spritüel Hayat ve okültizeme kadar kapsam belirmiştir yani bu tip inaç ve düşücenlere de açıktır, bu tip insanları da barındırma niyetindedir. vs. Birine bu nedenle bu tip bir bir yolu, kavramı takip ediyor diye akıl hastası demek, ya da lafı ona çıkarmak çirkindir ,saygısızlıktır kendi akıl hastalığıdır.
Adam aynı şeyi 5 kere yaptıBurada aklıbaşında birileri olsa çullanılması gereken tentendi, öbürüydü.
-
@ictenlik
O lafını "Köpek sürüsü.." geri almadığın müddetçe yaptığın tek şey köpeklik olacaktır. O lafını sana her zaman yediririm! -
@Sputnik ilk yaratılma mı zordur yoksa yarattıklarını toplamak mı? ikisi de zor değil yaradan için.
Bizler basit düşündüğümüzden kendimiz gibi bir güç düşünüyoruz. oysa öyle değil. -
@kereste argo ve o konular da o kadar cahilimdir ki anlamam ciddiyim.
-
Gönderinin komple silinmesini rica ediyorum