Reva mı?
-
-
Arkadaşlar %99 kısa aya da uzun bir ara vereceğim de daha az çatışmayla gideyim istiyordum geldim yazılana baktım
Daha yazılanı okuyup yazılana ilgi tutan bir kişi de yanıt sunmadı
-
Bilime laf etmişimde adamın/birinin şahsına mı laf etmişim. Bunu ilk kim kişiselleştirdi. Ad homineme yönelen kim/kimler siz bunu okumuyor musunuz
Siz bakıp görmeyecke misiniz?
Koyun kadar mı tarafsınız? Neye?
Araya ad homenimi kim/kimler soktu?
-
Beni iki forumdan tanıyor, sürtüşmüşüz. Bunlar foruma çöreklendi diye, yazdırmıyor rahat bırakmıyor sataışıyor diye ben forum terketmişim beni o halde tanıyarak sen çağırmışsın
Yapatığınkabalık bir özeleştiri yok
Hadi yok. Burada okuyucu gözlemci yok mu? Biri çıkıp bunu dengelemeyecek mi?Burada Tenten e dönüp terbiyesizliği yapan sensin diyemeyenlerin hepsi düz beş para etmez adamlar
Çöpsünüz defolun basın gidin -
Denmiyor mu?
İçtenlik 20 kişiye karşı mı 40 gel az
-
Yukarıya ne yazmışım adam gelip ne ayzıor. Oradan bir kelime bulmuş seçmiş alınca laf sokuyor
Köpek sürüsünden farkınız ne?
Siz forum mu yapacaksınız beni kovmaya mı çalışıyorsunuz
Ben giderim -
@ictenlik
Köpek sensin! -
Kardeş bilime laf etmeyen felsefe yada üye arıyorsan senin sorunun forumunun iki admini benim bilime gayette laf ettiğimi bilerek beni buraya çağırmışsa
Sen yazılanı okumuyor musun
Saygısızlık yapılmış, bana yapılmışTentenler keresteler biribirini ağırlar. Dert değil
-
-
Gidersen git. 50 kere zırladın, gidecem diye.
Yaptığın tek şey köpeklik. -
@TENTEN, içinde söyledi: Reva mı?
Doğu dinlerinin uygulamalarını eleştirdiğimde forum yöneticisinin sahibinin diyeyim o kesmiyorsa sana kamasutra önerelim dediğini unuttun galiba.
O sitedekiler kapının kendi kendine açılıp kapanabileceğine bile inanıyorlar.
Doğaüstü zırvalıklara inançları çok yüksek.
Kuş bokunu ufo diye pazarlıyorlar.Kısaca hepsi sıyırık.
-
-
@Sputnik, içinde söyledi: Reva mı?
@TENTEN, içinde söyledi: Reva mı?
Doğu dinlerinin uygulamalarını eleştirdiğimde forum yöneticisinin sahibinin diyeyim o kesmiyorsa sana kamasutra önerelim dediğini unuttun galiba.
Kuş bokunu ufo diye pazarlıyorlar.Kısaca hepsi sıyırık.
@ictenlik, içinde söyledi: Reva mı?
Köpek sürüsünden farkınız ne?
Sensin o. Ayrıca da yobazın tekisin.
Senin uzaylılarına inanmak zorunda mıyız?Kelime oyunu uzaylı değil onlar gelecekteki biz.
-
Kuş bokunu ufo diye pazarlıyorlar.Söylemeyi unuttum.
KOCAYAĞA bile inanıyorlar. Evet yanlış duymadınız... KOCAYAK.
Aşağıdaki videoda delilmiş.
Diğer tüm doğaüstü çekimler gibi kalitesiz elbette. -
@Efruhte
Profil resmin, Meryem`e benziyor. -
@kereste teşekkür ederim.
-
@Efruhte Neden dine bu kadar takıntılısın ki? Din dediğiniz şey akıl sağlığını bozuyor. Bence bırak bu dini. Zihnini özgürleştir.
-
@bilgisezgi, içinde söyledi: Reva mı?
@ictenlik ne demek istediğini zerre anlamadım. Biraz net anlatır mısın?
Şimdi bak.
Yazar ne anlatımş. Ne açıklamaya çalışmış ,burada ne oldu oluyor_?
Yazar üye profili, forum kullanımı ,eski yazarlığı bilerek çağrıldı. Davet alarak foruma geldi. Yaklaşık aynı eski kalemiyle yazım sürdürdü.
Yazara sataşıldı
TENTEN in ilk sataşmasına kadar yazarlığı kronolojik olarak incelenebilir.TENTEN'in sataşma noktası "Anlıklar". Önceki tüm mrsajlarım kronolojik incelenebilir.
Daha sonra Sputnik başlığı ve kereste başlıkları ve dışarıdan laf sokmalara kadar kişiselleştirme birine dönük ağır ifade ya da bunlar yapılana kadar özel olarak bilime dönük bir rahatsız etme çabası var mı bakın.
Kişiler benden rahatsız, beni zorlu rahatsız edici vb bir profil görüyor ,çağrılmamam gerekirmiş herkes bunu kabul eder herkese hakkı teslim edilir, iş bu noktaya gelmezdi ya da içeride iki tane dürüst katılımcı ara bulan üye olup dengeleseydi yinr gelmezdi
Adı felsefe forumu olsa da içeride kim olduğu önemli
Dürüst bakın dürüst olun susabiliriz ama budur
Burada yaklaşık 10 kişiyi rahatsız etmeye susturmaya ,bastırmaya kendimi anlatmaya ya da kantılamaya ya da zorla saygı kazanmaya dönük zorla uğraş sürdürecek değilim ve gidiyorum
Her zaman her yerde yaptığım gibi sağlıcakla kalın esen kalın
-
@ictenlik
O lafını "Köpek sürüsü.." geri almadığın müddetçe yaptığın tek şey köpeklik olacaktır. O lafını sana her zaman yediririm! -
@Sputnik hiç psikoloğa gitmedim çünkü gerek duymadım.
akıl sağlığım, ruh sağlığım çok şükür yerinde ve şu yaşıma kadar hiçbir sorunum olmadı.
Dine takıntılı değilim. bu daha fazlası.