Esnek Serbest Eskizler ; Çalakalemler ve Doğaçlamalar
-
kığ hi ho ha
huğ da di do
di do da di do da
,
Hı hı hı hı hı hı
oğoğoğoğoğoli lo la la li lo la la
li lo li lo
lo lo lo lo lo lo
liğihihihihihihihihi hihihiğhiğhiğihiğhiğ
la la la laahı hiğ hiğ hiğ hiğ huhu hi yi huhu hi yi hi yi hi yi hi yi hi yi
yiğği yiğği yiğği yiğği yiğği
i o da da hi hi hiğviy yiyi yi yiy yiy yiy yiy yiği yiği yiği hi yi hi yi
vihihi hiyi hiy hiyyi hiyyi hiyyi hiy
hiyi hiyi yi yi yiy yiy yiy yiy yiyyiyo yiyo yiyyo yiyyo hoğğo hoğğo hoğ hoğ
hoğuhuhu hoğuhu hu hey hu hey hu hey hu hey heyi heyi heyi
heyi hiye heyi heyi hi ye hi ye hi ye
hiye hiğiğ hiğses kalıpları melodi, uzun hava üretme için kullanıldı
iki adet ses kaydı -
@ictenlik Reis ne yapmaya çalışıyorsun? Uzaylılara şifreli mesaj filan mi gönderiyorsun?
-
zıpçık
zıpçıktı
zıpçıktılık -
Bu ileti silindi!
-
@ictenlik, içinde söyledi: Esnek Serbest Eskizler ; Çalakalemler ve Doğaçlamalar
@phi bu mesajı içeriğimden temizler misin
Hacı, neden bu kadar alındın? Kötü bir şey demedim ki? Uzaylılarla iletişim kurmaya çalıştığını düşündüm. Ne var bunda?
@ictenlik, içinde söyledi: Esnek Serbest Eskizler ; Çalakalemler ve Doğaçlamalar
@phi yanıt sunulamayan blog alabilir miyim
Neden ki? Bir şey mi oldu?
yiyo yiyo yiyyo yiyyo hoğğo hoğğo hoğ hoğ
hoğuhuhu hoğuhu hu hey hu hey hu hey hu hey heyi heyi heyi
heyi hiye heyi heyi hi ye hi ye hi ye
hiye hiğiğ hiğ -
Bu konunun amacını çözebilen var mı?
@TENTEN @kâfir-imam @phi @kereste @bilgisezgi
Çözebilen varsa söylesin.
-
Tamamdir ayarlariz
-
@Sputnik içinden geldigi gibi yaz diyor amacı bu olmalı öyle anladım.
-
@Sputnik, içinde söyledi: Esnek Serbest Eskizler ; Çalakalemler ve Doğaçlamalar
Bu konunun amacını çözebilen var mı?
@TENTEN @kâfir-imam @phi @kereste @bilgisezgi
Çözebilen varsa söylesin.
Diksiyon eğitimi için yazılan tekerlemelere benziyor.
@ictenlik in sesi güzeldir. youtube da video paylaşmıştı. -
@Sputnik
Kulakları çınlasın, @Efruhte geçenlerde "Herkes kendi tımarhanesinin delisidir," demişti. Eğri oturup doğru konuşursak, çok yerinde bir söz aslında. Yani herkes istediği şekilde kendini ifade etmekte özgür olmalı, yeter ki kişilere yönelik ağır hakaret, belden aşağı içerikler olmasın.
Bunun haricinde bana ne, kim neyi nasıl yazmış.Dipnot: Bu mesajım sadece @Sputnik içindir. Başkası alıntılamaya kalkarsa kafasına terligi yer. Bu da benim deliliğim olsun.
-
Değerli @phi dünden sonraki tüm mesajlaşma trafiğinin bu konudan temizlenmesini rica ederim . (Zıpçıktan bu mesaja kadar lütfen)
Arkadaşlar soru yöneltmek ,tartışma sürdürmek istiyorsa lütfen başka bir başlık kullansın. Forumda kişi etiketleme özelliği var ve bu yolla soru/tartışma için genel bir başlık, sohbet soru alanı kullanılabilir.
Başlık içerik düzeni gereği serbest dil kullanımları, bir yazım çalışmasının üretmesi denemesi, önden eskiz (taslak) karalamak vb gibi görülebilen amaçlar için inşa edilmiştir. Bu amaç doğrultusunda kullanmak isteyen olursa tabi ki kullanılabilir ama kendi alanı başlığı bence daha uygun.
Tartışma içeriği değildir. Sohbet için sohbet başlıkları kurulur vs
Başlık şöyle ele alınmalıdır. Bir ressamın önden serbest bir çizim yapması, kendi çizim tekniklerini, taslaklarını sunması ,yaratıcı çizimler için ek ipuçları eklemesi vb gibidir. Bu paralelde kullanmak/paylaşmak isteyen olursa açık ama kendi başlığı daha iyi.
Başlığın bir kere adı bellidir ve adı yeterince herşeyi açıklamaktadır ve içerikte bilgi verildi. Konu takip edilmiş olursa.
Serbesti sağlamak. Katı dilliliği kırma amacı güdüyor.
Dile, düşüne, serbesti sağlama, amacıdır. Serbest düşünme ve serbest yazma için serbesti örneklemesi.
Kendi serbestimi ve serbestliğimi sunuyorum. Yani serbest. İfade bu. Yani mesela serbest olup zorlamama, sınırlamama, içinden gelene uyma, kalıpları kırma, umursamama, düzen aramama hatta içine bilinçli çarpıklık hata katma özgürlüğü ve serbestisi gibi şeyler dahil.
Serbest bırakma, serbest oluş. Sal. Salma
Kendini salma. Dağınıkça
Yaratıcı ve "serbest" yazarlık ve "ezberleme öğren" açıl denir. Geliş denir.Bakın şimdi. Herkes bana dedi ki; "kalemin güçlü"
Bu başlık diğerlerimize kalem gücü ekleme/katma amacı güdüyor ya da kalem gücü denenin oluşum, gelişim ve nasıllarını içerir.
ai miav miu huhu
TDK serbest ne demek?
İstediği gibi davranabilen, hiçbir koşula, sınırlamaya bağlı olmayan anlamına gelir.
Bak şimdi askerde rahat komutu var eller arkada bu öyle değil.
Yahu serbest
Yayılma yayılma.. (argo daki yayılma, uzayıp gevşeme ,biçimsizce)
Saçmalama hakkı dahil kendine düzen koymamaesnek
Esnek olma durumu, elastikiyet.
MEC.
değişik yorumlara elverişli, anlamı istenilen yana çekilebilen, kesinliği bulunmayan.
Eskiz
Eskiz veya taslak, genellikle bitmiş bir eser olması amaçlanmayan, acele icra edilmiş serbest çizimlere verilen addır.
çalakalem
belirteç
gelişigüzel bir biçimde yazarak, durmadan yazarak.
doğaçlama
ad
1.hiç hazırlanmadan, birdenbire ve içine doğduğu gibi söyleme biçimi.
2.TİYATRO TERİMİ
bir metne dayanmadan, içe doğduğu gibi konuşma ve oynama.
Doğaçlama
Doğaçlama ya da tulûat; oyuncunun, konuya bağlı fakat metne bağlı kalmadan, içinden geldiği gibi konuşması ve davranmasıdır. Oyuncunun doğaçlama anında sunduğu hareketler ve sözler, spontan bir biçimde ortaya çıkar
-
ai miav miu huhu
Ula uşağım a bunida annamiiz daa
Uyyyi çimleri cjöriyrum
Çimler çşimler çjelmiş pak pak pak
Jelene pak jelene
Çimsuuz daa?
çjimsun?
Ula niye jeldin a buraya, ne işin var?
-
Ha bu ilaz dilini turkiceye gaynaşdumuş
-
Ula
. -
ula uşşak ni etdiysek yaranamaduk
Ula size yaranılmiye daaa -
Adam sorii
Ula sen. ula ben saa (sağa) mesaj gönderiim -
Tirabizonili seviliy mi?
Oni da mi gonişdirak?
haa
A bu
onin şiveşi boziktir ama -
Ula uşak ha buraya gelip durim
Ne yazcami da bilmiim -
Egeli guneyli dogili kuzeyli hepsi katalim?
Egeli ekisik benide, e çalişimam ilazim
-
A bu dilin anassını evermişler
Satmışlar anasını
Öyle gonuşmak mı olur?