En önemli eğitim: Şeytan taşlamadır
-
Şeytan taşlamayı öğrenirsek, hem dünyayı hem uzayı fethedecek kadar güçlü olacağımız çedes projesi büyük eğitim projesine başlamış bulunmaktadır.
Ancak küçük bir sorun var.
Hangi tür şeytanın taşlanacağı bilgisi verilmiyor.
Hani şu tanrının kovduğu şeytan mı yoksa bir yerleri işgal etmiş iki ayaklı şeytan mı?
Bence bu eğitimde her ikisini taşlamayı başarana diploma verilmeli. -
Devlete bağlı resmi kadrolu din-diyanet işleri olan ülkede şaşırmamak lazım. Gerçekten laik hukuk devletinde resmi sünni müslim bakanlığı(diyanet işleri) diye bir şey olabilir mi?
-
Neden ortaokulda?
Oldu olacak ilkokulda, yok yok, anaokulunda başlasınlar şeytan taşlama saçmalığına. Bunların çocuk hayatına zerre kadar saygıları yok, çünkü işleri güçleri taptazecik masum çocukların beyinlerini hurafelerle yıkamak. -
@kereste, içinde söyledi: En önemli eğitim: Şeytan taşlamadır
Neden ortaokulda?
Oldu olacak ilkokulda, yok yok, anaokulunda başlasınlar şeytan taşlama saçmalığına. Bunların çocuk hayatına zerre kadar saygıları yok, çünkü işleri güçleri taptazecik masum çocukların beyinlerini hurafelerle yıkamak.Peygamber Efendimiz -sallallahu aleyhi ve sellem-'in bir hadis-i şeriflerinde, "çocuğunuz 7 yaşına geldiğinde namazı emredin" buyuruyor. Buradan anlıyoruz ki 7 yaşına gelen bir çocuğun, namaz kılacak bilgi ve beceri düzeyine sahip olması gerekir. Ancak 7 ile 10 yaşı arasında namazı sevdirerek, tatlı ifadelerle teşvik ederek, özendirerek kıldırmamızı Hz. Muhammed -sallallahu aleyhi ve sellem- ifade ediyor.
10 yaşından sonra artık çocuk namaz kılmalıdır. Efendimiz -sallallahu aleyhi ve sellem- "çocuğunuz 10 yaşına geldiğinde namaz kılmıyorsa eğer onu dövün" diye buyuruyor. "Namaz kılmasını temin edin, sağlayın" buyuruyor. Çocuk 10 yaşına gelip de namazı kılmamakta ısrarla itiraz ederse "namazı onlara kıldırınız" buyuruyor. https://www.islamveihsan.com/cocuklar-namaza-zorlanir-mi.html
Dinin kendisi buna mğsait zaten. Bir kere din öğretisinde çocuğa zorla namaz eğitimi diye bir şey var. Buluğa bile ermemiş çocuk namaza zorlanır. Dinde zorlama yok, seçme hakkı diye bir şey yok. Kadın ve çocuk darb edin; suç/din işleri olan sözde laik devlet ile balık baştan kokuk yani...
-
Arabın teki çölde arsenikli su içe içe sıcağın etkisiyle hayal görmüş ve gördüğü hayalleri pazarlama yöntemine çevirmiş.
Cin şeytan Melek düşüncesi insanları vicdansız hale getiriyor. Çünkü hep kendi suçunu üstünden atacak ve başkasına yamayacak birileri var. Adı şeyran ve cin.....Melek konusunda ise hep kendini Melek sanacak ve kendine yardım edildiğini düşünecek varlıklar..
Kısacası insanın hayvansal yönüne dokunuyor. Yani teknik anlatımla gölge denen benliğimizi hoşuna gidiyor.