Cevapsız Konular Açmak da Nedir yav?
-
@kâfir-imam cevapsız konular açan bir tek ben değilim. Diğer açanları da engelliyecek misiniz?
-
@Efruhte
Evet; bir tek sen değilsin. Benim de cevaplara kapalı konularım var. Ama bunun böyle olması, @kâfir-imam ´ın haksız olduğu anlamına gelmiyor.
Artı; şu andan itibaren o cevaplara kapalı kendi konularıma yazmayacağım. Aslında o tip konuları açmış olmam en başından hataydı. -
@kereste sırf bu yüzden siz engellenmediniz ve sizi bu yönde eleştiren olmadı ama.
-
@Efruhte
Farketmez, çünkü cevaplara kapalı konular yanlış. Ben bu yanlıştan an itibarı ile dönüyorum. Seni bilmem, ne halin var gör. Bana ne. -
@kereste ben sizlerden gördüm ve istedim.
-
@Efruhte
Eeee, suçlu ben mi oluyorum?
Böyle konuları açmaya karar veren sensin. O zaman başkaları ne yapmış, umursamaman lazım. -
@kereste evet. Ben gördüğümü normalmiş deyip kabul ettim. siteye uydum
-
@Efruhte
Peki, şimdi ne düşünüyorsun? -
@kereste bilmiyorum
-
Cevapsız konular içerisinde eleştiride bulunmak karşı tarafın söz hakkına saygısızlıktır. Bu da sataşmak anlamına gelir.
Cevapsız konular açabilirsiniz yasak yok tabiki , içinde biyografi , müzik , tarih , hikaye , şiir gibi genel anlamda anonim şeyler paylaşılmalı bana göre.
-
@Efruhte
Biliyorsun, da, söylemek istemiyorsun. -
madem ki ben saçmalıyorum o zaman sizlere ne benim saçmalıklarımdan. Hepiniz engelleyebilirsiniz
-
@Efruhte
O kadar tahammülsüzsün ki, duramadın ve böyle bir şeyi yazma gereği duydun. Demek ki biliyordun, o zaman "Bilmiyorum" diye neden yazdın? -
@phi
Bana ait olan ve cevaplara kapalı tüm konularıma herkesin cevap verebilmesini rica ediyorum. Kilidi kaldır lütfen. -
Sizin köşenizde üyelik nickiyle açılan başlıklara cevap yazılamıyor.
O bölüm kişisel blog olarak kullanılıyor. -
@TENTEN
Peki, benim konuları Serbest Kürsü bölümüne kaydırabilir misin? -
@kereste, içinde söyledi: Cevapsız Konular Açmak da Nedir yav?
@TENTEN
Peki, benim konuları Serbert Kürsü bölümüne kaydırabilir misin?Hayır yetkim yok.
-
-
Gerçekten cevapsız konular saçmalıktır. Sanki burası aşkı-memnu forumu.
Burası görüş alışverişi yapılan bir forumsa kişilere özel cevapsız başlıklar olmamalı.
Üstelik cevapsız başlıklar bir defa felsefe ahlakına aykırıdır. Bir kişi düşünecek ama diğer kişiler o düşünce hakkında cevap veremeyecek. Bu felsefe denen olgudan demokrasi ve özgürlüğü kaldırmaktır. -
@bilgisezgi, içinde söyledi: Cevapsız Konular Açmak da Nedir yav?
Gerçekten cevapsız konular saçmalıktır. Sanki burası aşkı-memnu forumu.
Burası görüş alışverişi yapılan bir forumsa kişilere özel cevapsız başlıklar olmamalı.
Üstelik cevapsız başlıklar bir defa felsefe ahlakına aykırıdır. Bir kişi düşünecek ama diğer kişiler o düşünce hakkında cevap veremeyecek. Bu felsefe denen olgudan demokrasi ve özgürlüğü kaldırmaktır.O bölüm şiir ve hikaye denemeleri yapanlar için açılmıştı. Tartışmak için değildi.