Cevapsız Konular Açmak da Nedir yav?
-
@Efruhte
Eeee, suçlu ben mi oluyorum?
Böyle konuları açmaya karar veren sensin. O zaman başkaları ne yapmış, umursamaman lazım. -
@kereste evet. Ben gördüğümü normalmiş deyip kabul ettim. siteye uydum
-
@Efruhte
Peki, şimdi ne düşünüyorsun? -
@kereste bilmiyorum
-
Cevapsız konular içerisinde eleştiride bulunmak karşı tarafın söz hakkına saygısızlıktır. Bu da sataşmak anlamına gelir.
Cevapsız konular açabilirsiniz yasak yok tabiki , içinde biyografi , müzik , tarih , hikaye , şiir gibi genel anlamda anonim şeyler paylaşılmalı bana göre.
-
@Efruhte
Biliyorsun, da, söylemek istemiyorsun. -
madem ki ben saçmalıyorum o zaman sizlere ne benim saçmalıklarımdan. Hepiniz engelleyebilirsiniz
-
@Efruhte
O kadar tahammülsüzsün ki, duramadın ve böyle bir şeyi yazma gereği duydun. Demek ki biliyordun, o zaman "Bilmiyorum" diye neden yazdın? -
@phi
Bana ait olan ve cevaplara kapalı tüm konularıma herkesin cevap verebilmesini rica ediyorum. Kilidi kaldır lütfen. -
Sizin köşenizde üyelik nickiyle açılan başlıklara cevap yazılamıyor.
O bölüm kişisel blog olarak kullanılıyor. -
@TENTEN
Peki, benim konuları Serbest Kürsü bölümüne kaydırabilir misin? -
@kereste, içinde söyledi: Cevapsız Konular Açmak da Nedir yav?
@TENTEN
Peki, benim konuları Serbert Kürsü bölümüne kaydırabilir misin?Hayır yetkim yok.
-
-
Gerçekten cevapsız konular saçmalıktır. Sanki burası aşkı-memnu forumu.
Burası görüş alışverişi yapılan bir forumsa kişilere özel cevapsız başlıklar olmamalı.
Üstelik cevapsız başlıklar bir defa felsefe ahlakına aykırıdır. Bir kişi düşünecek ama diğer kişiler o düşünce hakkında cevap veremeyecek. Bu felsefe denen olgudan demokrasi ve özgürlüğü kaldırmaktır. -
@bilgisezgi, içinde söyledi: Cevapsız Konular Açmak da Nedir yav?
Gerçekten cevapsız konular saçmalıktır. Sanki burası aşkı-memnu forumu.
Burası görüş alışverişi yapılan bir forumsa kişilere özel cevapsız başlıklar olmamalı.
Üstelik cevapsız başlıklar bir defa felsefe ahlakına aykırıdır. Bir kişi düşünecek ama diğer kişiler o düşünce hakkında cevap veremeyecek. Bu felsefe denen olgudan demokrasi ve özgürlüğü kaldırmaktır.O bölüm şiir ve hikaye denemeleri yapanlar için açılmıştı. Tartışmak için değildi.
-
@TENTEN, içinde söyledi: Cevapsız Konular Açmak da Nedir yav?
O bölüm şiir ve hikaye denemeleri yapanlar için açılmıştı. Tartışmak için değildi.
Bu cevapsız başlıklar efruhte gibi siyasal islamcıların propaganda aracına yarıyor.
Hani demokrat ve özgür bir ülke olsaydı bu cevapsız başlıkların kendi anlamı olurdu ama Türkiye gibi siyasal islamcıların hakim olduğu ve dayatmaların, baskıların yaşandığı bir ülkede istediğini yazmakta özgür olan siyasal islamcılara karşı cevap veremeyen insanların özgürlüğünü kısıtlamaktır.Bu yüzden özgürlüğümüzü elimizden alan cevapsız başlıkların kaldırılması lazım.
Umarım @phi arkadaşımız bu noktayı ciddiye alarak duyarsız kalmaz. -
@bilgisezgi cevapsız başlıklarım cevaba açılabilir. Sadece kendimi daha rahat ifade edebildiğim için kendi bölumumde yazmayı tercih ediyorum o kadar.
Bana ait açmış olduğum bütün cevapsız sayfalarim cevaba açılabilir benim için sorun yoktur. -
ne yapmam gerek gercekten anlamadim, o kadar yogun bir ay geciriyorum ki
-
@phi sizin köşeniz kisminin cevaba açılması isteniliyor.
-
orasi zaten cevap yazilmamasi icin acilan bir alan ve o kosede yazilarinin paylasilmasina ben degil kullanicilar karar verip actiriyor zaten