Türkiye'de başörtülüye iş yok!
-
@Efruhte, içinde söyledi:
Her kesimden satılmış dünya menfaatlerini herşeyden daha çok önemsemiş kişiler var.
"Her kesimden..." diye başlayan cümlelerin/fikirlerin başım üstünde yeri var, çünkü yaşanan gerçek hayata işaret ediyor. Evet; her kesim pislik yapar. Hiçbir kesim bundan muaf değildir.
Nihayet sende ışık görüyorum. Işıldamaya başlıyor musun ne?!
-
@kereste iyi de hep bu şekilde demiştim bu da demek oluyor ki siz daha yeni ışıl ışıl parildadiğimi fark etmişsiniz.
-
@Efruhte
Hayır, hep böyle demedin. Önemli değil, şimdi söylemen de yeterli. -
@kereste hep böyle dedim ama olsun şimdi fark ediyor olmanız bile güzel
İlerleme var -
@Efruhte
Demedin! -
@kereste dedim
-
@Efruhte
Demedin. Offf, amma da inatçısın.
Seninle beraber yaşayana bol sabırlar dilerim. -
@kereste amin 🤲
-
@Efruhte, içinde söyledi: Türkiye'de başörtülüye iş yok!
dinsizliği bir değermis gibi öne sürmeniz
Anlamadık: Karınızı "dövün," kadın erkek eşit değildir." kölelik, cariyelik, tecavüz" gibi hukukdışı suç fiilleri telkin etmediği için mi dinsizlik "değersizlik" oluyor?
-
@hulk bunları telkin eden din diyecek ve yanlış yorumladiginiz ayetlerden örnekler gösterecek kendinizce dinsizliği aklayip paklayacaksiniz .
-
@hulk, içinde söyledi: Türkiye'de başörtülüye iş yok!
dinsizliği bir değermis gibi öne sürmeniz
Anlamadık: Karınızı "dövün," kadın erkek eşit değildir." kölelik, cariyelik, tecavüz" gibi hukukdışı suç fiilleri telkin etmediği için mi dinsizlik "değersizlik" oluyor?
Pislikten arınmak tabiki güzel birşeydir.
Kendilerini medeniyetten mahrum bırakarak yaşamayı nasıl da pazarlamaya çalışıyorlar.Sanki dışarıda herkes onların orasını burasını gözlüyormuş gibi hava yaratıyorlar.
Başörtüsünü süs olarak takabilirsin , ama cinsiyetçilik yapamazsın. Erkeklerden kaçarak çalışmak yada açık gezenlere bozuk muamelesi yapmak pislik bir durumdur.
-
@Efruhte Üzüleceksin ama gerçeği söylemek zorundayım. Sizin ilah kabul ettiğiniz ibrahimi tanrı sahtekarlıktan ibaret. Gerçek bir tanrının böyle saçmalıklarla işi olmaz. Saçma sapan kitaplar göndermez. Yani göndermemesi gerekir.
Evrenin büyüklüğü göz önünde bulundurulduğunda ufacık bir nokta hatta daha küçük kalıyoruz. Eskiden insanlar bunları bilmedikleri için dine inanma gerekçeleri daha kuvvetli idi. Ne zaman bu Dünya merkezci evren saçmalığından kurtulduk o zaman ibrahimi dinlere inanmak için bir gerekçe kalmadı.
Tabi içinde düz dünya ayetleri bulunan kitaplara inanmaya devam edenler hala var. Çünkü bu kitapları düzgün okumadılar, okumadınız. Yazık beyninize.
Kendinizi bu hurafelere harcatmayın.
-
yanlış yorumladiginiz ayetlerden
Din adamları Kuran'ın dünyasının düz olduğunu bilirler ama halka bunu anlatmazlar. Ekmek parası malum.
Ama aralarında dürüst olanlarda var. Mesela aşağıdaki videoda ilahiyatçı biri Kuran'ın dünyasının düz olduğunu itiraf etmiş.
Kuran, o zamanın bilgileriyle yazılmış bir kitaptır. -
@Sputnik şimdi ne yazarsam sizlerce saçmalık ve zirvalik olacağı için sizler gibi bilgili ,donanımlı kişilerin değerli vaktini almak istemem.
Size keyifli forumlar -
@Efruhte
Saçmalıyorsun yine. Halbuki dün sende ışık gördüğümü zannetmiştim, demek ki yanılmışım. -
@Efruhte
Ben ahmak birisi değilim. Haberin olsun, dedim. -
@phi benim serbest kürsümü açarmısın
-
@kâfir-imam
N´apacan orada?
Nutuk mu atacan? -
@kereste, içinde söyledi: Türkiye'de başörtülüye iş yok!
@kâfir-imam
N´apacan orada?
Nutuk mu atacan?Böyük laflar edecem , imana gelin be
-
@kâfir-imam
İmanlıyken pek bir faydasını görmedim. Yeniden aynı yere tükürmem.