İslam'ın Toplu Katliamları Öven Öğretileri
-
Yahu çok arıyor musunuz bu hoca kılıklıları
-
@Efruhte Şüphesiz her insana sa’yü gayretinden ve kendi emeğinden başkası verilecek değildir. Necm bölümü. ( Yıldız bölümü)
Şimdi sen Filistinlilere niye acıyorsun o zaman . Onlar da bu yıldız bölümündeki cümleye göre kendi çabalarının karşılığını alıyorlar.
Kur'an'a inanmak böyle komik ve rezil bir durumu kutsayıp iyi birşey gibi göstermekten başka birşey olamaz.
Senin halin de aynısı
-
@kâfir-imam, içinde söyledi: İslam'ın Toplu Katliamları Öven Öğretileri
@Efruhte Şüphesiz her insana sa’yü gayretinden ve kendi emeğinden başkası verilecek değildir. Necm bölümü. ( Yıldız bölümü)
Şimdi sen Filistinlilere niye acıyorsun o zaman . Onlar da bu yıldız bölümündeki cümleye göre kendi çabalarının karşılığını alıyorlar.
Kur'an'a inanmak böyle komik ve rezil bir durumu kutsayıp iyi birşey gibi göstermekten başka birşey olamaz.
Senin halin de aynısı
Evet kendi çabalarının karşılığı olarak ahiret yurdunda nice nimetlere kavusabilirler.
İnsan hayatını sadece dünya hayatına indirgemek gibi komik ve rezil durumu kutsayip bunu iyi bir şey gibi göstermekten başka bir şey olamaz.
Senin halinde aynısı -
@kereste ben kuran-i kerim'de oldurmenin yasaklandigini biliyorum.
savas aninda izin verildigine ama sonradan temelli olarak oldurmenin yasaklandigi emredilmistir diye biliyorum, degistirmediyseler. -
Fazla ayrıntıya girmeden kutsal kitaplardaki toplu infazlardan bahsedeceğim. Hangi dindara sorarsanız sorun gözleri parlayarak ellerini yumruk yaparak tüküre tüküre anlatır.
Soru şu, koskoca tanrı nasıl olurda öfkesine yenik düşer ve toplu katliam yapar? Oradaki çoluk çocuk masum suçlu, canlı cansız, hayvan insan ayırmadan nasıl olurda hepsini yok eder. Ve dinciler bunu bir başarı gibi övgü ile anlatırlar.
Öyleyse toplu katliam bir tanrı geleneğidir sonucu çıkar mı?
İsrail tanrısı elohim de bugün benzer bir tavır takinmis diyebilirmiyiz?
İslam yahudilikten kopyadır iki din de içeriğinde faşist ve insanlık suçu öğretiler içerir. İslam ve yahudilikteki bu insanlık suçu olan öğretilerin yargılanması ve kitaplardan çıkarılması gerekmektedir.
Kuranı Kerim de helak olmuş milletlerden bahsederken, halkın kendisinin bizzat azabı istedigiyle karşılaştım. Bir delil olarak azabı isteyen helak olmuş insanların kendileriydi.
Ayetleri okurken dikkatli okursanız anlarsınız.
Ve sonra tüm samimiyetinizle Allahu Ekber diyeceginize eminim. -
@Efruhte sen kırandaki masalları okuyarak böyle saçma bir karara varmışsın. Ama ben gerçek hayata bakarak görüyorum ki Filistin ve diğer dinci topulmlar azabı da kendileri istiyorlar bunu niye reddediyorsun
-
@Efruhte sen kırandaki masalları okuyarak böyle saçma bir karara varmışsın. Ama ben gerçek hayata bakarak görüyorum ki Filistin ve diğer dinci topulmlar azabı da kendileri istiyorlar bunu niye reddediyo
Bu hususta hakli olduğun taraf var.. Dünyada da yine insan çalıştığının karşılığını alıyor. İsterse küfrün en dibine batmış kişisi olsun farketmez. Dünyalık için isteyip çalışana Allah veriyor. Zaten bu durum ayette de geçer.
Filistin ve diğer Müslüman ülkelerine baktığımızda yaşadıklarını kendi elleriyle kazandıkları olarak görmek mümkün . Müslüman akıllı olur. Müslüman aldatmaz kandırmaz. Çalışır. Bugün ölecekmiş gibi ahiret için hiç ölmecekmis gibi de dünya için . Müslüman temiz olur. Yediği içtiği ,giydiği ,yaşadığı çevresi herşeyiyle temiz olur. Hakka hukuka özen gösterir. .. ve daha çok güzel vasıflari vardır.
Günümüzde bunların tersi söz konusuysa o zaman Müslümanım diyenler Müslüman gibi yasamiyordur. Elbetteki kim ne kadar Müslümana yakışır şekilde yaşarsa hem dünyada hem de ahirette mükâfatını görecektir.Ama yazının bu kısmını biraz açıklasaniz
"Filistin ve diğer dinci topulmlar azabı da kendileri istiyorlar bunu niye reddediyorsun" -
Eski KullanıcıEfruhte başlığına tarihinde cevap verdi Son düzenleyen: Eski Kullanıcı
@Efruhte İslam'ın nasıl olacağına sen mi karar veriyorsun? Beğenmediğin müslüman ülkeler Kur'an'a göre yaşıyorlar. Ama burunları pislikten çıkmıyor.
Hayata din merkezli bakmaktan vazgeçmelisin. Senin mantığına göre kötü durumdaki ülkeler Müslümanlığı düzgün yaşayamıyor bu nedenle kötüler.
Öyleyse japonya , İsviçre , Amerika müslüman olduğu için kalkındı diyeceksin neredeyse. Onlar gerçek müslüman mı şimdi , kafam karıştı,
-
@Efruhte, içinde söyledi: İslam'ın Toplu Katliamları Öven Öğretileri
İnsan hayatını sadece dünya hayatına indirgemek gibi komik ve rezil durumu kutsayip bunu iyi bir şey gibi göstermekten başka bir şey olamaz.İnsanın sonsuz bir hayatı olduğunu iddia ediyorsun. İyi iddianı kanıtla. Millete cennetten tapu satan dolandırıcı rahipler gibi boşbeleş vaaad sıkma. Sonsuz hayat varsa vay haline zaten benden söylemesi. Fazla da sevinme boşa... Sisyasal islamcı hükümetin eli kanlı çünkü. Dibine kadar bu suça ortak oldun. Olmayada devam edeceğini kendin beyan ettin. Melekler(!) hepsini kaydetti. Aleyhinde delil olarak mahkemede karşına çıkacak. Bugün Tayvan' da deprem oldu. Kaç kişi öldü? Hiç desek yeridi. Çünkü ölenler dağa çıkmıştı. Kopan kayalar üzerlerine düşmüştü. Yani denetimsizlik yüzünden yıkılan bina enkazında can veren yok. Demek ki Erdoğan' ın eline son depremle 250 bin kişinin kanı bulaşmıştır. Bunda hiç bir şüphe yoktur. Ayrıca enflasyon rakamını yanlış gösterip millete eksik maaş vermek bile sonsuza dek yanman için yeterde artar. Kul hakkına boğazına kadar batmışsın. Kırdığınız kalplere, kırıcı dilinize, yalanlarınıza daha değinmedim bile...
Ne diyor du bir reklamda?
-
@Efruhte İslam'ın nasıl olacağına sen mi karar veriyorsun? Beğenmediğin müslüman ülkeler Kur'an'a göre yaşıyorlar. Ama burunları pislikten çıkmıyor.
Hayata din merkezli bakmaktan vazgeçmelisin. Senin mantığına göre kötü durumdaki ülkeler Müslümanlığı düzgün yaşayamıyor bu nedenle kötüler.
Öyleyse japonya , İsviçre , Amerika müslüman olduğu için kalkındı diyeceksin neredeyse. Onlar gerçek müslüman mı şimdi , kafam karıştı,
Zaten karışık kafanı iyice karışık hale getirdigim için üzgünüm
Müslümanların nasıl olması gerektiğini Kuranı Kerim karar veriyor. Ve yazmış olduğum özellikleri de Kurana bakarak tasvir ettim.
Elbette herşeyi dünyalik başarı olarak da gormemek lazım. Bir imtihan da olabilir. Çünkü aclikl, susuzlukla , hastalıkla, evlatlarin kaybıyla ,bizden öncekilerin yaşadıkları sıkıntıların bizlerin de yaşayacağına ...vs
Japonya, İsvecre, Amerika.... vs çalıştığı için kalkindi. Kuranı Kerim'de kim dünyalık ister çalışırsa karşılığının verilmesinden bahseder.Farkına vardım da karışık kafanı benim daha da karıştırmış olmam imkansız bu yüzden üzgün olmamı gerektiren durum da olmamalı. Sonuç itibariyle aklını kullanıp kullanmamak elinde . Kullanmayıp tembellik ediyorsan senin sorunun
-
@hulk, içinde söyledi: İslam'ın Toplu Katliamları Öven Öğretileri
@Efruhte, içinde söyledi: İslam'ın Toplu Katliamları Öven Öğretileri
İnsan hayatını sadece dünya hayatına indirgemek gibi komik ve rezil durumu kutsayip bunu iyi bir şey gibi göstermekten başka bir şey olamaz.İnsanın sonsuz bir hayatı olduğunu iddia ediyorsun. İyi iddianı kanıtla. Millete cennetten tapu satan dolandırıcı rahipler gibi boşbeleş vaaad sıkma. Sonsuz hayat varsa vay haline zaten benden söylemesi. Fazla da sevinme boşa... Sisyasal islamcı hükümetin eli kanlı çünkü. Dibine kadar bu suça ortak oldun. Olmayada devam edeceğini kendin beyan ettin. Melekler(!) hepsini kaydetti. Aleyhinde delil olarak mahkemede karşına çıkacak. Bugün Tayvan' da deprem oldu. Kaç kişi öldü? Hiç desek yeridi. Çünkü ölenler dağa çıkmıştı. Kopan kayalar üzerlerine düşmüştü. Yani denetimsizlik yüzünden yıkılan bina enkazında can veren yok. Demek ki Erdoğan' ın eline son depremle 250 bin kişinin kanı bulaşmıştır. Bunda hiç bir şüphe yoktur. Ayrıca enflasyon rakamını yanlış gösterip millete eksik maaş vermek bile sonsuza dek yanman için yeterde artar. Kul hakkına boğazına kadar batmışsın. Kırdığınız kalplere, kırıcı dilinize, yalanlarınıza daha değinmedim bile...
Ne diyor du bir reklamda?
Bu kadar çok adaletsizlik, haksızlık bunların çözüme kavuşturulacagi bir mahkemeye işaret ediyor. İnsanların mazlum ,zalim hepsinin ölmesi şunu gösteriyor ki, bu kurulacak mahkemenin dünyada değil , bedene can veren ruhların olduğu yerde olacağını işaret ediyor.
Bir ilkokul öğrencisine anlatır gibi anlattım anlayacagini umut ediyorum .Ama anlayacağını umut etmekten çok daha fazlasıyla Alllahin rahmetinden umut ediyorum.
Ateş beni çagırsa ne yazar, O ateşin sahibine teslim olup, rahmetini umuyorum.Ayrıca Koyunun bulunmadığı yerde keçiye Abdurrahman Çelebi diyorsak, böyle bir mecburiyet karşısında zaruri oy verme hakkımı kullanıyorum.
-
@Efruhte şimdi konu din olunca kafanın karışmaması olanaksız. Sen bile varsayımlara dayanarak o uyduruk dini temize çıkartmaya çalışıyorsun.
Kuranda hiç şüphe yoktur diyen kendisidir. Ama Kur'an'a göre yaşamaya çalışanların kafaları bir hayli karışık. -
@Efruhte şimdi konu din olunca kafanın karışmaması olanaksız. Sen bile varsayımlara dayanarak o uyduruk dini temize çıkartmaya çalışıyorsun.
Kuranda hiç şüphe yoktur diyen kendisidir. Ama Kur'an'a göre yaşamaya çalışanların kafaları bir hayli karışık.Temize çıkmasına gerek yok ki zaten temiz.
Karışık olması çok doğal hepimiz beşer insanız. Hatalar da bizim için bütün karisikliklar da bizim için. Eğriliklere rağmen doğru kalabilmenin sınavı. -
Eski KullanıcıEfruhte başlığına tarihinde cevap verdi Son düzenleyen: Eski Kullanıcı
@Efruhte aaaaa koskoca Allah kendi diyor şüphe yoktur diye. O zaman teröristlik yapan IŞİD de masum mu?
Bu apaçık kitaptır diyen yine kendisi. O kadar da peygamber göndermiş ama apaçık kuran bir türlü düzgün anlaşılamamıştır
Sen iyice olmuşsun efruhtecim.
-
@Efruhte aaaaa koskoca Allah kendi diyor şüphe yoktur diye. O zaman teröristlik yapan IŞİD de masum mu?
Bu apaçık kitaptır diyen yine kendisi. O kadar da peygamber göndermiş ama apaçık kuran bir türlü düzgün anlaşılamamıştır
Sen iyice olmuşsun efruhtecim.
Yazdiklarimdan bu şekilde anlam çıkardıysan diyecek sözüm yok
-
@Efruhte efruhtecim oruç başına vurmuş olmalı. İftardan sonra yazışalım olur mu.
-
@kâfir-imam oruçla bir sorunum yok gayette kafam yerinde.
Yazdıklarımı anlamayan sensin demekki senin kafan yerinde değil -
@Efruhte ha öyle mi, Kuran'da beyinden söz edilmez de ondan şeyettim. Gel sana kahve ısmarlıyım da zihnin açılsın
-
@phi
Emin misin?
Orada Müslümanı Müslümanın öldürmesi yasaklanmıştır sadece.
Ona bakarsan Kur´an´a gelene kadar Musevilerin 10 emirinde "Ödürmeyeceksin" diye geçer. Da, orada da Musevilere hitap ediliyor. -
Madem konu hurilee geldi, hem de tomurcuklu(!) olanlara.
Acaba diyorum (çok meraklıyımdır), tomurcuk memeli hurileri nasıl hayal etmeliyiz?
Yani sadece memelere mi odaklanacaaaaaaz!