Çok Yüksek Ücrete Milyonlarca İşçi Aranıyor
-
@kâfir-imam dedim ya sizi tanımıyorum bilmiyorum, güvenmiyorum. bu yüzden böyle bir vaadinize inanmıyorum
-
@Efruhte İsrail peygamberlerini tanıyor musun? Sahabe dedikleri kişileri tanıyor musun ki?
Çok alındım şimdi. Cehennemin var benim . İman etmezsen atarım haaaa
-
@kâfir-imam ben Allah'ı tanıyorum,biliyorum ve sözlerine vaadine guveniyorum. İsrail peygamberleri, diğer peygamberleri kelaminda anlattigi kissalardan öğrendim..
Allah'a güveniyorum çünkü Allah'ı biliyorum ve inanıyorum. -
Eski KullanıcıEfruhte başlığına tarihinde cevap verdi Son düzenleyen: Eski Kullanıcı
@Efruhte allah kim be. Evreni ben yarattım , güneşi de ben doğurup batırırım , bak göreceksin akşam 19,35 itibari ile burada güneşi batıracağım.
Allah seninle konuşamaz çünkü o anlatıldığı gibi biri değil. Bak ben seninle konuşuyorum da üstelik. İman et bana , ömür boyu hizmet et ve sena sonsuz ödüller vereyim. Ama öldükten sonra.
Yani ölmeden önce vermem çünkü senin bana olan givenini denemem lazım anladın mı şapşiiiiiik
-
@kâfir-imam, içinde söyledi: Çok Yüksek Ücrete Milyonlarca İşçi Aranıyor
@Efruhte allah kim be. Evreni ben yarattım , güneşi de ben doğurup batırırım , bak göreceksin akşam 19,35 itibari ile burada güneşi batıracağım.
Allah seninle konuşamaz çünkü o anlatıldığı gibi biri değil. Bak ben seninle konuşuyorum da üstelik. İman et bana , ömür boyu hizmet et ve sena sonsuz ödüller vereyim. Ama öldükten sonra.
Yani ölmeden önce vermem çünkü senin bana olan givenini denemem lazım anladın mı şapşiiiiiik
Oysa kendinin bile ne kadar aciz olduğunu kendin daha iyi biliyorsun ya.
Ruhlar aleminde ruhlar yaratıldığı zaman "Ben sizin Rabbiniz değil miyim " diye Allah sorar
Nerden biliyorum Kuranı Kerim'den
Bütün ruhlar evet sen bizim Rabbimizsin der.Hakikati, gerçeği bizzat görmüş bütün ruhlar istisnasız evet sen bizim Rabbimizsin diyor.
Dünyada kâfir olduğunu söyleyenler, ruhlar aleminde verdikleri sözde durmayanlar.
Niye durmuyor çünkü peşinen ücretini istiyor. Yine bütün hepsini görerek evet demek istiyor.
Eğer öyle olsaydı imtihan olmazdı. Herkes bizzat görür ve yaşardı böyle iman etmek kolay.
Ama imtihan zor.
Şapşik
(Var ya bu ablaniza zararlı kelimeler öğretiyorsunuz. Ne o öyle şapşiikk) -
@Efruhte işte o benim , şapşiik. Sana da sordum senin rabbin ben değilmiyim dedim. Evet öylesin dedin bana. Sana değer verip muhatap alıyorum nankörlük yapma.
Bana itaat et seni peygamber bile yaparım bu güç benim elimde. Ben çok güçlüyüm evreni ben yarattım ama nolur bana itaat edin diye yalvarırım size.
-
@kâfir-imam hiçbir şey demiyorum Allah hidayet nasip etsin Amin
-
@Efruhte hidayete ihtiyacım yok , Merve , Süheyla , Zehra , Mihriban yok mu. Napıyım hidayeti
Bana iman etmemen için ne gerekçen varsa aynısını arabın tanrısı için de düşünmeni istedim.
-
@kâfir-imam
Seçim vaatlerine benziyor. Yalandan kim ölmüş, diii mi! -
Cennet verecem diyorum , ne isterseniz olacak diyorum ama öldükten sonra. Yokmu bana iman eden
-
Zamanında din paraziti yerleşmiş bir kere, ondan sıyrılmak zor. Hiçbir vaadi gerçekleşmemiş olan sözde tanrıların milyarlarca müridi var, çünkü bu tanrılar piyasaya sokuldugu vakit insanların çoğu zır cahildi, doğru bilgiye ulaşmak neredeyse imkansızdı. Bu durum mantar gibi türemesine yol açtı.
Şimdi ise bilgi zamanı, bilim zamanı, aydınlanma zamanı.
@kâfir-imam Hazretleri, inandırıcı olman için kapı gibi mucizeler göstermek mecburiyetindesin. Yoksa avcunu yalarsın. Mesela ayı şaak diye 4 parçaya ayırman lazım, 2 parçaya ayırmak yeterli değil, çünkü evvel zaman içinde kalbur zaman içinde pireler deve iken 2 parça ayıran olmuş...muş. -
Eski Kullanıcıkereste başlığına tarihinde cevap verdi Son düzenleyen: Eski Kullanıcı
@kereste mucize işi müritlerime düşüyor. Hiçbir peygamber mucize gösteremedi ama müritleri arkasından öyle bir atıp tuttular ki herkes inandı.
Bu nedenle benden mucize beklemeyin , o müritlerimin görevidir.
Ben size öldükten sonra ne isterseniz vereceğim.
Yahudi müslüman hristiyan farketmez hepinizi kucaklayacağım.
-
@kâfir-imam
Kaç tane müridin oldu?
Sana bir sır vereyim; hangi kentte yaşadığını bilmiyorum ancak başka bir şehire zoraki hicret etmen lazım evvela. Çünkü mağdur edebiyatı yapamıyorsan, vay haline. Seni taşlayabilirler. -
Ben şuan bir elimle Samanyolu galaksisini döndürürken diğer elimle de tıraş olabiliyorum. Bu gücümü herkese anlatın. Ne kadar hassas bir denge ile hareket ediyorum , herkes bilsin
-
@kâfir-imam
Nasıl traş oluyorsun diyecem de, da, her şeye gücü yeten tanrının saçı sakalı mı varmış. -
Doğru ya; tanrılar insanları kendi simalarında yaratmıştı, diii mi?
Tanrıların saçı sakalı veya baldırı* neden olmasın?!*: Bu kelimeyi neden yazdığımı akıllı ve dindar insanlar şıp diye anlar.