Gecenin Fıkrası
-
Akp li mütayitler CHP binasında Sayın Atatürk rozeti takarak kuyruğa girmişler.
Diyollaaa..
-
Halka koyun diyenler şimdi ne diyecek merak ediyorum.
Halk, gösterdiği tepkisinde haklıdır ve bunu artık yönetenlerin görmesi daha bilinçli olmaları gerekir.
Çıkan sonuçlar Ülkemizin hakkında hayırlı olsun -
Eski KullanıcıEfruhte başlığına tarihinde cevap verdi Son düzenleyen: Eski Kullanıcı
@Efruhte halka kâfir , aptessiz , terörist , hain , alçak , namussuz , pislik , ajan , çapulcu.................diyenler ne düşünüyor sen onları aktar bize yeter.
Ben CHP'nin kazandığına sevinmiyorum bakalım icraatı ne olacak göreceğiz ama AKP'nin kaybettiğine çok seviniyorum.
Ayrıca bu halka da güvenmiyorum , çünkü kendi çıkarı için AKP'ye ülkeyi soyduran da bu halktır. Şimdi dönüp neye tepki veriyor bakalım göreceğiz. Basireti bu kadar olan halka çok da güvenilmez
-
@kâfir-imam, içinde söyledi: Gecenin Fıkrası
@Efruhte halka kâfir , aptessiz , terörist , hain , alçak , namussuz , pislik , ajan , çapulcu.................diyenler ne düşünüyor sen onları aktar bize yeter.
Ben CHP'nin kazandığına sevinmiyorum bakalım icraatı ne olacak göreceğiz ama AKP'nin kaybettiğine çok seviniyorum.
Ayrıca bu halka da güvenmiyorum , çünkü kendi çıkarı için AKP'ye ülkeyi soyduran da bu halktır. Şimdi dönüp neye tepki veriyor bakalım göreceğiz. Basireti bu kadar olan halka çok da güvenilmez
Onların ne düşündüğünü bilemiyorum o yüzden aktaramiyacağım.
Ben ne seviniyor ne üzülüyor hiçbir şey hissetmiyorum kararsız seçmenlerden biri de bendim . Ne CHP ne AKP ne de başka bir parti hiçbirine güven duymuyorum ve hepsi de aynı amaca hizmet icindeler zaten . -
@Efruhte fefrufte, söyledikleri yalanlara kendileri de inanmıyorlar ondan akp de bıkmışlık hali var.
Şimdi sırada yeni yalanları köpürtecek CHP seçmeni var. Bakalım bunların gazı nereye kadar gidecek.
-
1 Nisan şakası gibi, ama değil. Fıkra desen, o da değil.
-CHP belediye seçimlerinde AKP´yi bir güzelcene kötekledi.
-RTE, kem küm etti. 4 sene daha buradayım, dedi.
-Bahçeli ortalarda gözükmedi.
-Meral Akşener muhtemelen yarın istifa edecek.
-YRP beni şaşırttı.
-Zafer, Deva, Saadet falan filan. Bunları gören var mı? -
@kâfir-imam, içinde söyledi:
... halka kâfir , aptessiz , terörist , hain , alçak , namussuz , pislik , ajan , çapulcu.................diyenler ne düşünüyor. ...
Hâlâ aynısını düşünüyorlar. Bunu bilmek için müneccim olmaya gerek yok, çünkü bu ülkeyi kutuplaştıranlar yine bunlar. Dindar ve kindar nesil yetiştirmeye hâlâ hevesliler. Değişmediler.