Bir kişinin bile ölmediği dünyadaki tek savaş
-
İran İsrail'e saldırıyor. Yüzlerce iha, füze gönderiyor, bir kişi bile ölmeden "ders verdik" diyor.
Ulan bu nasıl savaş, güya misilleme, İsrail'in İran konsolusluğunu vurup yedi kişiyi öldürmesi üzerine güya misilleme yapmış oluyor.
Zaten bir kişi bile ölmediği gibi dünyanın en kısa süren savaşı. Çay doldurmaya gittim, geldiğimde savaş bitmişti.
İşte teknolojiyi gavur icadı diye retedersen teknoloji karşısında böyle rezil olursunuz. Sonra da din kardeşlerimiz öldürülüyor diye sokaklarda hilafet bayrağıyla kıçınızı yırtarsınız.
Neymiş ABD-AB katilmiş.
Tabi katil olacak, onlara bu fırsatı veren müslümanlardır. Siz donsuz gezerken adamlar teknoloji üretiyor.
Neyse misilleme denen bir savaşa güleceğim hiç aklıma gelmezdi. -
Bir de Türkiye'dekiler İsrail'e ambargo diye bağırıyor ya. Ne sanıyorlar acaba kendilerini? İsrail yalvarmıyor ki bize mal gönderin diye. Tam tersine Türkiye gidiyor İsrail'in ayağına ne olur bizim ürünleri alın diyerek. Sanki İsrail istese başka ülkelerden jet yakıtı alamayacak mı, jiletli tel örgü bulamayacak mı. Kapısına kadar getirtir.
İsrail'e ambargo uygulasa Türkiye ekonomisi zarar görür. Zaten ülkedeki şirketlerin yarıdan fazlası İsrail ortaklı şirketler.
-
İran, oldum olası lafla peynir yemeye çalışır. İsrail ise icraatla. Bu iki ülkenin tutumu başka nasıl tarif edilir, bilmiyorum.
-
Bir şey daha var, ki sağır Sultan´ın bile bildiği şey, artık resmen belgelendi denilebilir. İran, Hizbullah teröristleri ve Huthi eşkiyaları aynı anda ve hep beraber İsrail´e karşı hava saldırısı düzenledi. Ayrıca eli kanlı Hamas, eş zamanlı olarak ateşkes görüşmelerini reddetti. Demek ki neymiş? İsrail´in baş düşmanı İran´mış.
-
Zaten İran, İran halkının gazını almak için yaptığı adından belli oluyor, bu saldırının adını "Gerçek vaat" koymuş.
Yani şimdiye kadar hep intikam vaatleri veriyorduk ama yalan söylüyorduk bu defaki gerçekvaat diyerek bir gaz alam operasyonu, yani kendi halkını kandırma operasyonu.
Yalan olmazsa bu dinciler ne yapar acep. -
Bu İran' lı kekolarda bizim tayfaya benziyor. Sokaklara dökülmüşler zafer kutlamışlar. 2004 de bizde AB' ye girdik diye kutlama yapmıştık. Bunların ki de o misal...