Türk Düşmanı Hamas'ı Kuvayi Milliyeye Benzetti
-
@kâfir-imam, içinde söyledi: Türk Düşmanı Hamas'ı Kuvayi Milliyeye Benzetti
Hamas teröristlerini Kuvayi milliyeye benzeten kişinin kendisi de usame bin ladine benziyor olabilir o zaman.
Bu fikri en ilk ben yazmıştım hiç kimseler böyle bir aciklama yapmadığı zamanlar.
Benden mi kopya çekiyorlar diyesim geldi -
@Efruhte, içinde söyledi: Türk Düşmanı Hamas'ı Kuvayi Milliyeye Benzetti
Hamas teröristlerini Kuvayi milliyeye benzeten kişinin kendisi de usame bin ladine benziyor olabilir o zaman.
Bu fikri en ilk ben yazmıştım hiç kimseler böyle bir aciklama yapmadığı zamanlar.
Benden mi kopya çekiyorlar diyesim geldiHadi be , ilk ben düşünmüştüm , nasıl olur. Sen benden kopya çekmişsin🤩
-
@Efruhte, içinde söyledi: Türk Düşmanı Hamas'ı Kuvayi Milliyeye Benzetti
Benden mi kopya çekiyorlar diyesim geldiHadi be , ilk ben düşünmüştüm , nasıl olur. Sen benden kopya çekmişsin🤩
yok yanlış anlaşıldı benden kopya çeken bu sözü diyenler
Hamas teröristlerini Kuvayi milliyeye benzetmek.hiçkimse demeden ben demiştim. Hamas Kuvayi milliyeye benziyor diye
-
Hamasgiller lağım sıçanlarına benziyor.
-
@Efruhte Kuvayi milliye senin deden olur eğer ajan değilsen. Senin deden lağım tünellerinde savaşmadı , mertçe asker gibi savaştı. Sivillere saldırmadı , kedi halkına tecavüz etmedi.
-
@Efruhte Kuvayi milliye senin deden olur eğer ajan değilsen. Senin deden lağım tünellerinde savaşmadı , mertçe asker gibi savaştı. Sivillere saldırmadı , kedi halkına tecavüz etmedi.
Hamas hakkında bildiğiniz İsrail'in kitle iletişim araçlarıyla sundukları bilgilerdir. Ve ben sunulunan bu bilgilerin doğru olduğuna inanmıyorum.
Ayrıca benim benzetmemin tek bir yönü var. Filistinlilerin de ellerindeki imkanla haması ordusu gibi görüp milli mucadelesini veriyor olması.
Biraz düşünseniz aynı fikre varirdiniz -
@Efruhte yok işte o yalağn , İsrail'in verdiği bilgilermiş , hep teröristleri aklama çabası , birisi müslümanım demeye görsün el birliği ile toplanıp deterjanla temizliğe başlıyorsunuz.
-
Kuvaiye milliyede savasanlar sivil kiyafetli degil askeri kuvvetlerdi, resmi uniformali insanlardi ve mesru idiler.
Hamas ile kiyaslamak cok ama cok sacma. -
@phi, içinde söyledi: Türk Düşmanı Hamas'ı Kuvayi Milliyeye Benzetti
Kuvaiye milliyede savasanlar sivil kiyafetli degil askeri kuvvetlerdi, resmi uniformali insanlardi ve mesru idiler.
Hamas ile kiyaslamak cok ama cok sacma.kuvayi milliye çetelerin birleştirilmesiyle kurulmadı mı?
-
@phi, içinde söyledi: Türk Düşmanı Hamas'ı Kuvayi Milliyeye Benzetti
Hamas ile kiyaslamak cok ama cok sacma.Yerel sivil örgütlenmeler, çeteler olarak ortaya çıkan Kuvâ-yi Milliye, düzenli ordulardan oluşan işgalci güçlere karşı, bugünkü deyimiyle bir gerilla savaşı uygulamıştır.
(alıntı)ve daha nice bu şekilde tanımlar bulursunuz. Halkın kendini ,vatanını savunmak maksadıyla gösterdikleri direniştir kuvayi milliye. öyle düzenli askeri bir ordu değildir. çeteleri, halkın içlerinde asker olanlarda var bunların birleştirilmesiyle oluşturulmuştur.
Var olan direniş örgütlerini birleştirmiştir Atatürk.
kuvayi milliyenin, osmanlı devletinden bağımsız bu mücadelesi dış basında nasıl gözüküyor olacağını tahmin edin
terör örgütü.Hamas ile benzer yanı budur. Dünya kamuoyunda halkın bu direniş hareketi nasıl gözüktürülüyor ve nasıl bilinilmesi isteniliyor
terör örgütü. -
@Efruhte evet Kuvayi milliye Sevr ile işgal edilen devletin içindeoluşan yerel çeteler idi. O zaman adı Kuvayi milliye değildi . Atatürk'ün Erzurum ve sizvas kongreleri ile bir askeri düzen altında toplandılar. O zaman adı Kuvayi milliye oldu.
-
@Efruhte Kuvayi milliye işini üç beş yılda gördü. Sivillere saldırmadı, hainlerle işbirlikçilik yapmadı.
Hamas denen terör örgütü yıllar oldu hala bir karuş toprağı geri alabilmiş değil. Aksine yüz karış toprak kaybettirdiler. Ama dini iyi kullandıkları içindir ki seni kandırabiliyorlar.
-
@Efruhte Kuvayi milliye işini üç beş yılda gördü. Sivillere saldırmadı, hainlerle işbirlikçilik yapmadı.
Hamas denen terör örgütü yıllar oldu hala bir karuş toprağı geri alabilmiş değil. Aksine yüz karış toprak kaybettirdiler. Ama dini iyi kullandıkları içindir ki seni kandırabiliyorlar.
Allahım komutanlarımıza, askerlerimize, tüm ecdadımıza rahmetiyle muamele eylesin. Amin
konudan biraz uzak olacak sorduğum soru isterseniz başka bir başlık altında açabilirsiniz.
Türkiye Cumhuriyeti Devleti herşeyiyle tam bağımsız bir ülke midir ilk kuruluşundan itibaren -
Şu gözden kaçmasın; doğrudan ve bilerek sivil insanları hedef an her şahıs, kurum, örgüt ve ülke teröristtir.
Amaç ne olursa olsun, sivil insanlara doğruda saldırmayı meşrulaştırmaz. Bildiğiniz terörizimdir. -
@Efruhte tam bağımsızlık ütopyadır. Kastedilen şey ulusal çıkarlara, anayasa ve kurallarına olabildiğince bağlı olmasdır. Yoksa tam bağımsız insan belki taş devrinde yaşamıştır.