Yasal Fişleme Yöntemi , Açık Rıza Metni Onayı
-
@phi, içinde söyledi: Yasal Fişleme Yöntemi , Açık Rıza Metni Onayı
gercekten cok sacma bir uygulama, izin vermezsen hizmetten yararlanamiyorsun.
aslinda kimse izin vermeyip yararlanmasa adamlar bundan vazgececek.
ama koyun oldugumuz ve biad, itaat modunda sorgudan uzak oldugumuz icin yapacak birsey yokAbi sosyal medya bağımlısı oldu insanlar. Twitter Instagram ve hele ki Facebook neredeyse mal varlığını sorgulayacak kadar ileri gidiyor.
Hiçbirini kullanmıyorum zaten bir halta yaradıkları da yok ki. Ama insanlar kendilerini orada devleştiğini zannediyorlar.
Küçük insanlar o boş mecralarda kendilerini dev gibi görüyorlar. Bu nedenle herkes bilgilerini giriyor oraya.
-
@kâfir-imam, içinde söyledi: Yasal Fişleme Yöntemi , Açık Rıza Metni Onayı
kendilerini dev gibi görüyorlar. Bu nedenle herkes bilgilerini giriyor oraya.
dev gibi görmekle alakası yok bilgilerimizi girsek de girmesek de biliyorlar zaten.
-
@Efruhte, içinde söyledi: Yasal Fişleme Yöntemi , Açık Rıza Metni Onayı
dev gibi görmekle alakası yok bilgilerimizi girsek de girmesek de biliyorlar zaten.
Ben hep aldatıcı bilgi veriyorum. Cinsiyet , yaş , meslek hepsini sallıyorum. Tarayıcı ayarlarım bile başka dilden.
-
Ben hep aldatıcı bilgi veriyorum. Cinsiyet , yaş , meslek hepsini sallıyorum. Tarayıcı ayarlarım bile başka dilden.
iyiymiş. internet kullanmaya ne zamandan beri başladın ve kimliğini teşhir edecek msn ,google hesabı ya da ip numarası bunları nasıl gizleyebildin
-
@Efruhte VPN kullan , onlarca sahte hesap aç, abuk subuk sitelere gir üye ol. İlgilenmediğin hatta iğrendiğin işlere ilgileniyorum ibaresi bırak.
-
@Efruhte VPN kullan , onlarca sahte hesap aç, abuk subuk sitelere gir üye ol. İlgilenmediğin hatta iğrendiğin işlere ilgileniyorum ibaresi bırak.
ilk defa duyuyorum. Artık benim için geç bir durum bilgilerimin hepsini biliyorlardır zaten. Ama sosyal medya internetle yeni tanışanlar için yapılması gereken iyi yöntemler
-
ilk defa duyuyorum. Artık benim için geç bir durum bilgilerimin hepsini biliyorlardır zaten. Ama sosyal medya internetle yeni tanışanlar için yapılması gereken iyi yöntemler
Google Android uygulaması tam bir felaket. Ben devredışı bıraktım , ayarlardan , ayrıca Google klavyeyi hergün düzenli olarak siliyorum. Taibiki abuk subuk chat mesajları ile doldurup öyle siliyorum.
-
-
@Efruhte
Yazdıkların gözükmüyooooor. -
@kereste, içinde söyledi: Yasal Fişleme Yöntemi , Açık Rıza Metni Onayı
@Efruhte
Yazdıkların gözükmüyooooor.öylesine konuşmalar sayfasına yazacağımı buraya yazmışım yanlışlıkla bu yüzden düzenleyip sildim
-
Tüm dünya, bilhassa gençler, internet ve sosyal medya manyağı oldu resmen. Ellerinden telefonu veya bilgisayarı almaya kalkarsanız, valla dünyayı ayağa kaldırırlar. Hatta 4. dünya savaşını bile başlatabilirler.
-
@kereste japonyada gençlerin telefon kullanmasinda kısıtlama var.
Amerika 2010 yılında bir sistem devreye soktu , ne yazarsanız ne konuşursanız sizin klasorunuze kayıt ediliyor.yapay zeka o kayıtları sözcüklere göre analiz ediyor. Ve exel tablosu gibi siniflandiriyor. Türkiye de bu sisteme dahil oldu eş zamanlı.
Olayın kötü yanı şöyle, ABDnin sakıncalı bulduğu sözcükleri aramaya kalkarsanız hemen yapay zeka devreye giriyor ve saçma sapan sonuçları getiriyor. Yani sizin doğru bilgiye ulaşmanızı engelliyor. Yani bilgi ambargosu uyguluyor.
Türkiye'deki yayın yasağı uygulamasının daha teknolojik halidir. Erişim engellendi yazısı görmüyorsunuz ama 438532456 sonuçtan en saçma sapanlari goruyorsunuz.
-
@kâfir-imam
japonyada gençlerin telefon kullanmasinda kısıtlama var.
Ne tür bir kısıtlama?
-
Eski Kullanıcıkereste başlığına tarihinde cevap verdi Son düzenleyen: Eski Kullanıcı
@kereste okullarda kesinlikle yasak , ailelerin çocukları için aldıkları tablet ve telefonlarda günlük internet süre kisitlamasi var.
İllaki kaçak Göcek yolu vardir