Pakistan'da ki Sokak Tecavüzleri
-
@phi, içinde söyledi: Pakistan'da ki Sokak Tecavüzleri
Burada tepki suna gosterilmeli, iyiyi dogruyu guzeli isaret eden islamiyeti yasayan ulkerde bu tur seylerin yasanmasi ne kadar dogru ve mantikli?
ornegin hollanda da var mi boyle birsey, yasaniyor mu yada? kadin taslama falan gibi seyler..
İslami yaşayan ülkeler diyemeyiz. İslamiyeti bilmeyen ve kendi menfaatleri için emirleri değiştirip kullanan ülkeler diyebiliriz. Ayrıca gerçekten de bunları yapanlar Müslüman mı onu da bilemezsiniz. "Cahillikten Allah'a sığınırım" diyen Peygamberimizin ümmetinin okuyup ahlaklı, erdemli, dinini bilen ve yaşayan durumda olması gerekirken tam tersi durum söz konusuysa bu da malesef okumuyor, kendini yetiştirmiyor, ahlaki değerleri hiçe sayıyor hatta sorgulayıcı tefekkür halinde bir iman ile değil sadece söz ve olması gereken bir algıyla iman ettiği için asıl İslamı hiç bilmiyor ve yaşayamıyor.
Bunlara bakıp, İskamiyet budur diyenler de farklı durumda değildir aslında. -
@Sputnik, içinde söyledi: Pakistan'da ki Sokak Tecavüzleri
@Efruhte
Peki o zaman İslamiyeti yaşayan bir ülke ismi ver orayı inceleyelim.
Olur mu?
Ben buradayım bekliyorum.Bilmiyorum. Herkes ilk önce kendisine bakmalı. Ben ne kadar yaşayabiliyorum. Ben güzel bir şekilde yaşayabilmiş olsaydım güzel ve doğru olanı görebilirdim. Ayrıca gidip görmek oralarda yaşamak gerek ki bu soruya doğru cevap verilebilmiş olsun.
-
@Efruhte, içinde söyledi: Pakistan'da ki Sokak Tecavüzleri
Bilmiyorum. Herkes ilk önce kendisine bakmalı. Ben ne kadar yaşayabiliyorum. Ben güzel bir şekilde yaşayabilmiş olsaydım güzel ve doğru olanı görebilirdim. Ayrıca gidip görmek oralarda yaşamak gerek ki bu soruya doğru cevap verilebilmiş olsun.
Ben gerçek İslam'ı biliyorum.
Gerçekten müslüman birisi Türkiye de memurluk bile yapamaz.
Sen müslüman filan değilsin mesela.
Gerçek İslamiyette bayrak bile kapkaradır. -
@Sputnik senin bildiğin şüphelidir. Gerçek İslamı bilmiş olsaydın kafir değil, Müslüman olurdun
-
Gerçek İslamı bilmiş olsaydın kafir değil, Müslüman olurdun
Muhmd'in bayrağını yeşil sananlar var. Gerçek bayrağı simsiyahtı.
Siyah bayrak acımasızlığı ve despotluğu simgeler.
Ayrıca kendisi sarı ve kırmızı renklerinden nefret edermiş. Çünkü sarı ve kırmızı aşkı ve sevgiyi çağrıştırır.
Biliyorsun din savaş dinidir, aşka yer yoktur.@Efruhte, içinde söyledi: Pakistan'da ki Sokak Tecavüzleri
senin bildiğin şüphelidir.
Bir 250-300 yıl daha yaşasan bilgi seviyesi olarak belki bana yaklaşabilirsin.
@kereste sana dersini vermişti diye hatırlıyorum. -
yani sizi bilemiyorum ama benim gezdigim gordugum isim geregi bir cok ulke var, bunlarin icinde en bedbahtlari en kotu yonetilenleri kadinin zulm gordugu insanlarinin ac sefil oldugu ulkeler islam ulkeleri maalesef.
huzur islamda ise bu nasil huzur diyorum gercekten..
-
@Sputnik, içinde söyledi: Pakistan'da ki Sokak Tecavüzleri
Bir 250-300 yıl daha yaşasan bilgi seviyesi olarak belki bana yaklaşabilirsin.
@kereste sana dersini vermişti diye hatırlıyorum.Kendini bilgili sanmak en büyük bilgisizliktir.
Kim kime dersini vermiş hiç gülesim yoktu sayenizde hala gülüyorum kereste bana dersini vermiş
-
@phi cahillik. İslamiyeti biliyor ve yaşıyor olsalardı emin olun öyle bir halde olmazlardı.
AllahüTeala, kim olursa olsun aklını kullanıp çalışana veriyor emeğinin karşılığını. Yağmurun yağması bile bulutların çarpışması... vs mümkün
Topraktan mahsül almak emek vermekle mümkün.
Bunları belirtmemin sebebi bu ülkelerin bu şekilde olmalarının nedeni cahillik, çalışmamak, iç savaş halinde olmaları.
Bu ülkelerin böyle olması kimlerin işine gelir? Tabiki sömürgeci devletlerin. -
e o yasamiyor bu yasamiyor kim yasiyor bu islamiyeti o zaman? seriat yasayan ulkeleri ornek vericem seriat oyle degil diyeceksin, islam ulkelerini ornek veriyorum o islamiyet degil diyeceksin..
ee nerede bu islamiyet? -
@phi Filistinlilerin duruşlarını, imanlarını gördükçe etkilenmemek mümkün değil. Onlara bakın. Ayeti Kerime de geçen Müslümanlar gibi halleri.
Ayrıca genel olarak değerlendiriyorsunuz hep olayı. Oysa birey olarak buna bakmak daha doğrudur. Bir toplulukta dahi kuralları hiçe sayan çok kişiyi bulursunuz. Misal her okulun ayrı bir kuralı vardır. Kıyafetleri de ayrı ayrıdır. Sizlerin yaptığı aynen şu şekilde ; kıyafetlerini giymemiş başka kıyafet giymiş ,saçları başları dağınık hatta dövme de olsun ,elinde sigara ,ağzı bozuk küfürlü olanları görüp bak bu okul bu şekilde diyor olmanız. Okulun ya da kurallarının o şahısların yaptıklarıyla bir ilgisi yoktur oysa.
-
Din ile ahlak aynı şeyler değildir. Ahlak ile dinin hiçbir bağlantısı yoktur. İslam'ın şartlarında ahlaka dair hiçbir koşul da yoktur. Tecavüzcü sapıklar müslüman ise cennete gidecektir. Ama elektriği bulan kişi bir yerini yırtsa yine o arapın cennetine gitmeyecektir. Zaten arabın cennetini al @Efruhte ye ver onun olsun.
-
@kâfir-imam, içinde söyledi: Pakistan'da ki Sokak Tecavüzleri
Tecavüzcü sapıklar müslüman ise cennete gidecektir.
Hayırdır son nefesinde imanlarını kurtarmaya garantileri mi varmış?
Vayy beee sizleri bu laflarla mı fikren zehirlediler -
@kâfir-imam, içinde söyledi: Pakistan'da ki Sokak Tecavüzleri
Tecavüzcü sapıklar müslüman ise cennete gidecektir.
Hayırdır son nefesinde imanlarını kurtarmaya garantileri mi varmış?
Vayy beee sizleri bu laflarla mı fikren zehirledilerGarantisi tok diyelim ama bugüne kadar bu yolla çok kişi müslümamım diyerek Tahtalı köyü boyladı. Onlar kurtuldu İslam'a göre sapık bile olsa cennetlik
-
@kâfir-imam diyorumki, bilmediği hakkında ahkam kesmesin. Son nefeste kimin nasıl vefat ettiği, edeceği bilinmeyen bir durum. Yani öyle son nefesi kurtardım garantisinde hiçkimse değil. Cennete gitti, cehenneme gitti kimse bilemez.
Hayattayken ömrünü nasıl ne yolda geçirdi ona bakarak insanlar konuşur o kadar. -
@kâfir-imam diyorumki, bilmediği hakkında ahkam kesmesin. Son nefeste kimin nasıl vefat ettiği, edeceği bilinmeyen bir durum. Yani öyle son nefesi kurtardım garantisinde hiçkimse değil. Cennete gitti, cehenneme gitti kimse bilemez.
Hayattayken ömrünü nasıl ne yolda geçirdi ona bakarak insanlar konuşur o kadar.O zaman niye insanları İslam'a zorluyorsunuz, nasıl olsa son nefeste ne mal olduğunu allah çıkaracak ortaya. Yaşarken Müslümanım yada Yahudiyim demesinin ne önemi var.
-
@kâfir-imam cennette güzellikler içinde olmasını istiyor olmak suç mu?
-
@kâfir-imam cennette güzellikler içinde olmasını istiyor olmak suç mu?
Cennet denen yer ile insanları kandırmak kolay oluyor. Her insanın bir çocuksu yönü var. Bu nedenle masallara gerçeklik payı veriyorlar.
Bırak da herkes kendi cennetini kendi istesin.
-
@Efruhte
Boş boş konuşuyorsun yine. Evet; sana ha bire ders vermekle meşgulüz.
Ne kitabını ne dinini ve tarihini ne de taptığın tanrını doğru dürüst biliyorsun. -
@phi
Sana katılıyorum. Gezmediğim kıta neredeyse kalmadı. Dünya genelinde İslam ile haşır neşir olan ülkelerin durumu berbat. Türkiye, Atatürk olmasaydı, aynı akibeti paylaşacaktı. -
Eski Kullanıcıkereste başlığına tarihinde cevap verdi Son düzenleyen: Eski Kullanıcı
@kereste yok bunlar zannediyorlar ki Allah Türkiye'yi korudu torpil geçti. Yahu hala anlamıyorlar Türkiye bilimi modernliği Atatürk sayesinde gördü. Gazi Atatürk'e tapmıyoruz ama hakkını vermek zorundayız. Üçbeş hırsız eşkiyanın lafına bakarak Atatürk'e laf ettirmem. Bu ülkede onun hakkı çok büyüktür.