Öylesine Konuşmalar 3. Sayfa
-
Eski Kullanıcıkereste başlığına tarihinde cevap verdi Son düzenleyen: Eski Kullanıcı
@kereste emin ol bunun için iyi para ödemişlerdir.
Türkiye'de çevrecilik ve en iyi şirket , insana saygı , EFQM gibi bir çok zırto ödülü parayla alan şirketler var. Avrupa ve Amerika bu ödül konusunda iyi para götürüyor. -
Burada da dursun, çünkü bazı dindarlar İslam´ın gerçeklerinin günyüzüne çıkmasına tahammül edemiyorlar. Kendileri cahil, milletin de cahil kalmasını istiyorlar.
-
@kereste İslamiyeti anlatacak donanımlı kişiler seçilmesi gerekliydi. Tartışanların ikisini de tanımıyorum. Dün paylaşılan videoya şöyle bir baktığımda şeriati savunduğunu söyleyen kişinin yetersizliğini gördüm. Diğer kişiye Allahım hidayet nasip etsin şeklinde dua ettim. Çünkü donanımlı, konuşmasını bilen bir kişi gördüm.
Soruşturma olması kabul edilemez. Tekrar bir tartışma olduğunda İslâm şeriatini savunabilen daha donanımlı, konuşmasını bilen biri seçilmeli. -
@Efruhte, içinde söyledi: Öylesine Konuşmalar 3. Sayfa
@kereste İslamiyeti anlatacak donanımlı kişiler seçilmesi gerekliydi. Tartışanların ikisini de tanımıyorum. Dün paylaşılan videoya şöyle bir baktığımda şeriati savunduğunu söyleyen kişinin yetersizliğini gördüm. Diğer kişiye Allahım hidayet nasip etsin şeklinde dua ettim. Çünkü donanımlı, konuşmasını bilen bir kişi gördüm.
Soruşturma olması kabul edilemez. Tekrar bir tartışma olduğunda İslâm şeriatini savunabilen daha donanımlı, konuşmasını bilen biri seçilmeli.Saçmalamışsın yine. Yetersiz olan sensin halbuki. Mesele birisinin yetersiz olup olmadığı değil. Mesele tahammülsüzlük.
-
@kereste esas saçmalayan sensin.
Tek bir kadın örneği veremedi bu yetersizliktir. Oysa o kadar çok var ki.
Gerçi dün gece bir sürü örnekler vermeme rağmen hepsine bir kup bulmuştunuz. üstelik yalancılıkla suçlamıştınız.
Neyse saçmalamaya devam edin -
@Efruhte
Yanılıyorsun elbette. Saçmalıyorsun çünkü bizim gibilere saygın yok, ki "Diğer kişiye Allahım hidayet nasip etsin şeklinde dua ettim." minvalinde cümleler kurmaya utanmıyorsun.Sen kimsin ki tanrına bizim hakkımızda dua ediyorsun. Biz geri zekalı mıyiz?
Sen kimsin ki beni şuursuz olmakla itham ediyorsun? -
@kereste kurban ibadetine katliam demek şuursuzluktur.
-
@Efruhte
Hadi oradan. Evet, dibine kadar katliyamdır, çünkü bütün ritüellerini taptığın tanrıyı hoşnut etmek için yapıyorsun. İslam´ın ve tüm dinlerin temeli budur. Bu noktayı tıksırıncaya kadar istediğin her İslam alimine sorabilirsin. Yanıtları benim gibi olacaktır. Bunu senin usundaki gri hüclerin anlayacak kapasitesi yoktur. Diomond´un rezil ettiği Şeriat bozuntusundan da yetersizsin. Bu kesin. -
-
@kereste sen kimsin ki bana ustan bahsediyorsun.
Sen ilk önce katliamın ne demek olduğunu öğren -
@Sputnik İslamiyeti ışıd zanneden sizler mi bahsediyorsunuz yeterli olup olmamayı
-
@Efruhte
Yetersizsin, hem de dibine kadar. Ben seni dinsel hususlarda 10`a katlarım, hep bunu yaptım zaten.
Ve sen kimsin ki şu lafı ediyorsun?
"Diğer kişiye Allahım hidayet nasip etsin şeklinde dua ettim."
Senin duan kaç yazar?
Duanı kendine sakla, çünkü haddini bilmiyorsun. -
@kereste katliyam dıyecek kadar bilgili.
He yaw he he -
İslamiyeti ışıd zanneden sizler mi bahsediyorsunuz yeterli olup olmamayı
Neymiş İslamiyet? Anlat öğrenelim.
-
@Sputnik anlatmıyorum
-
@Efruhte
IŞID gerçek İslamdır. Bunu sende biliyorsun. Hadi itiraf et. -
@Efruhte
Zerre kadar İslam hakkında bilgin yok. Bu böyle belle. -
@Sputnik anlatmıyorum
Bilmeyen, anlatamaz. Sen önce diğer konuda yazdığım kurban katliyamı nasıl yapılır onu oku. Orada dua edersin.
-
@kereste katliyam dıyecek kadar bilgili.
He yaw he heBak işte. Dut yemiş bülbüle döndün.
-
İslamiyeti anlatacak donanımlı kişiler seçilmesi gerekliydi.
Seni oraya çıkarsak ne olurdu acaba. İki kelime bile edemezdin.
Şeriatı savunan birisi zaten hastadır. Sen çıkmışsın Ahmet çıkmış Mehmet çıkmış hiç farketmez. Karanlık, aydınlığa yenilmeye mahkumdur.
Ateizm her zaman, her tartışmada kazanır.