Öylesine Konuşmalar 3. Sayfa
-
Allah her şeye kadirdir.
-
@Sputnik
Mesele pencere değil. Resmen bizim beynimizi okuyor han´mefendi ve diyor ki, hem anlamayacakmışsız hem de yalancı olduğunu iddia edecek mişiz. Yani kendi kendine gelin güveyi olmayı pek seviyor anlaşılan. -
@Efruhte
Değildir! -
@Efruhte, içinde söyledi: Öylesine Konuşmalar 3. Sayfa
Allah her şeye kadirdir.
Allah nerede? Gökte mı? Yoksa her yerde mi?
Kendi inancına göre cevapla bakalım. -
Az olanı anlattığında anlamak istemeyene çok olanı anlatmak dinleyene zülüm gibi gelir.
-
@Efruhte
Anlamak istemeyen değil. Atma!
Benim nazarımda senin Allah´ın beceriksizin önde gideni. Nasıl beğendin mi? -
Kendini bilmeyen neyi bilebilir?
-
@Efruhte
Siz İslam dünyası olarak şeriat sebebiyle bir tane bile bilimle uğraşan kadın çıkartamamışsınız. Gerçi erkekte yok ama neyse.
Elin yahudisinin 300 tane nobeli var. Sizin islam dünyası olarak kaç tane nobeliniz var?
Zikirmatik dışında ne buldunuz? -
@Efruhte
Bu tip sloganvari cümlelerle sadece kendini kandırırsın. -
-
@Sputnik yine yanıldın çünkü var. En son günümüze yakın olan pakistanlı bir bilim kadınıdır. Ama o senin yücelttiğin nobel ödüllerini almış batı bu kadını tehdit eder ilk önce. Bilimsel buluşlarını onlara vermesini ister. Satmayınca, zorlada vermeyince bu kadını kaçırır, işkence ederler.
şu an isimleri aklıma gelmeyen daha nice kadın vardır.
çıkarmışsınız tartışmaya youtuberın birini amaan savunamamış diye alay ediyorsunuz. çok merak ediyorsanız doğru kaynaklardan azıcık araştırsanız görürdünüz. -
@kereste aslında kimleri tarif ettiğim çok barizdi. Ne o bunu da mı bilemediniz.?
-
@Sputnik yine yanıldın çünkü var. En son günümüze yakın olan pakistanlı bir bilim kadınıdır. Ama o senin yücelttiğin nobel ödüllerini almış batı bu kadını tehdit eder ilk önce. Bilimsel buluşlarını onlara vermesini ister. Satmayınca, zorlada vermeyince bu kadını kaçırır, işkence ederler.
şu an isimleri aklıma gelmeyen daha nice kadın vardır.
çıkarmışsınız tartışmaya youtuberın birini amaan savunamamış diye alay ediyorsunuz. çok merak ediyorsanız doğru kaynaklardan azıcık araştırsanız görürdünüz.Kanıt nerede, kadının adı ne!
Hangi batı ülkesi? -
@kereste Afiye Sıddıkı'ye
-
@Efruhte
Yetmez, kanıt getirecen! -
@kereste aslında kimleri tarif ettiğim çok barizdi. Ne o bunu da mı bilemediniz.?
Senin bu boş konuşmalarından gına geldi. Kendini ne zannediyorsun?
-
@keresteadını yazdım araştırırsan görürsün. ve bu kadın sadece birisi
-
@Efruhte Uzay mekiğini de ilk benim büyük büyük dedem bulmuş ama kâfirler gelip tehdit ederek planları çalmışlar. Adını da seyyatül tayyare koymuş. O kadar yani.
Sonra kanser ilaçlarını da bir Arap mübarek şeyh bulmuş ama şuan notlarını bulamıyormuş , alt komşusu Yahudiymiş o günden beri ortalıktan kaybolmuş.
Sonra dur bitmedi...tutamacam kahkayı basıyorum
-
@Efruhte
Sadece birisiymiş...miş. Atma!
İşte şimdii yalan söylüyorsun! -
@kâfir-imam, içinde söyledi: Öylesine Konuşmalar 3. Sayfa
Uzay mekiğini de ilk benim büyük büyük dedem bulmuş ama kâfirler gelip tehdit ederek planları çalmışlar.
İşte o kafirler: