Öylesine Konuşmalar 3. Sayfa
-
@Efruhte hadi oradan , ben de elektrikli arabayı bulmuştum çocukken , ama öğretmen benden çalıp Japonlara sattı. Ühüüüü, 🥳
-
He yaw he he
niye kendimi yoruyorum ki. Ne anlatsam boşuna. Ne de olsa görmek istediğiniz gibi görecek, anlamak istediğiniz gibi anlayacaksınız.he yaw he he he
-
@Efruhte
Müslümanların yaptığı bir icat söyle dedik alt tarafı. Bu kadar acizmisiniz? -
@Efruhte bak dedemin büyük büyük dedesinin adını veriyorum Çakıroğlu molla Mustafa , inanmazsan araştır. Çok mübarek adammış. Köy olarak herkesin bir icadı varmış , teyzemin torunu Çakıroğlu Mehpare Hanzade hanım ilk çamaşır makinasını bulmuş , daha bir çok isim sayarım .
Ama planları bir gün çalmışlar. Şimdi yok .
-
@Sputnik
https://ateistlerecevap.org/musluman-bilim-adamlari/araştırıp öğrenmek isteyen bulur.
-
@Efruhte, içinde söyledi: Öylesine Konuşmalar 3. Sayfa
https://ateistlerecevap.org/musluman-bilim-adamlari/
araştırıp öğrenmek isteyen bulur.
Bunların çoğu dinden döndüğü gerekçesiyle idam edilmiş veya yurdundan çıkarılmış kişiler. İbni sina dinsizdi mesela.
-
@Efruhte, içinde söyledi: Öylesine Konuşmalar 3. Sayfa
He yaw he he
niye kendimi yoruyorum ki. Ne anlatsam boşuna. Ne de olsa görmek istediğiniz gibi görecek, anlamak istediğiniz gibi anlayacaksınız.he yaw he he he
Yine saçmalamışşın. Aman yorma kendini. Zaten o slaganvari cümleleri yazmak o kadar zor ki, herkes yapamaz diii mi?
Kendi açıkca ifade et, dolaylı konuşma. Iddian varsa, altını somut kanıtlarla doldur. Sadece birisiymiş...miş diyip, "yaw heee he" demek olmaz. -
-
Eski KullanıcıEfruhte başlığına tarihinde cevap verdi Son düzenleyen: Eski Kullanıcı
@Efruhte ufffff, ibni Sina , Farabi , Takiyüddin Raşid , hazerfan , Biruni ,Ali Kuşçu , mimar Sinan bile kaç kere canı ile tehdit edilmiş.
kendilerini müslimanların hışmından zor kurtarmışlar. Yanılmıyorsam ibni Sina ile Farabi derisi yüzülerek öldürülmüş , takiyüttin Raşid efendi rasathanesi bombalanmış , hazerfan çelebi saray burnundan denize atılmaktan son anda kurtulmuş müebbed sürgüne gönderilmiş..
Şimdi kıymete bindiler tüh yazık sana be.
-
@Efruhte
Bunların çoğu uydurma. Hatta hepsi uydurma. İlk uçağı ortaçağda nasıl bulmuş? Sallayayım zaten inanan çıkar diye düşünmüşler. (Listede ilk uçağı müslümanlar buldu yazıyor)
Diğer attığın bağlantıda ki kişilerde çoğunlukla deist idi. -
@Efruhte
Günümüzdeki İslam´in içinde olduğu çıkmazın sende farkındasın. 1000 sene evvelinde olanlar günümüzdeki Müslümanları şurdan şuraya götüremez, çünkü çağdan tamamen kopmuş vaziyetteler. -
@Sputnik
Bu liste, Allah´ın isimlerine benziyor. Her fiili Allah´ın özelliklerine atfetmişler. -
Güzel İnsanlar
neyin kavgasındayız?
Ben şeksiz şüphesiz iman ediyorum. Gönlüm ister ki sizler de İslamiyetin güzelliğini görüp tekrar iman edesiniz.Esenlikler
-
Gerçek bir bilim insanı müslüman olamaz ancak can korkusundan müslüman gibi davranır başka yolu yok. Zaten müsliman denen bilim insanlarının eserlerinin hepsinde bir tanrı eleştirisi var. Çünkü aklın yolu bir.
Ömer'in yaktırdığı İskenderiye kütüphanesini unutma
-
Eski KullanıcıEfruhte başlığına tarihinde cevap verdi Son düzenleyen: Eski Kullanıcı
@Efruhte senin imanın seni kurtarmıyor ama , hasta olunca kâfirlerin ateistlerin kucağında derman arıyorsun. Şüpheye iman edilmez.
-
@kâfir-imam
Müslümanlar geride kalan çağa takılıp kalmışlar ve ha bire allayıp pulluyorlar. Bunu yaparken günümüzdeki kendi sorunlarının nasıl çözüleceğini akıllarının ucuna getirmezler nedense. Ha bire nostaljik takılmayı seviyorlar. -
-
@Efruhte
Yalanlarını kendine sakla lütfen. Geçen gün hakkımda ne dediğini unutmadım. Sana ve tanrına göre ben güzel bir insan değilim. İslam´in güzelliği falan da yok. Saygısız dinin önde gidenidir. -
Yanılmıyorsam şimdiye kadar 850 tane nobel verilmiş. Bunların sadece 15 tanesi müslümandı. Müslüman olanların çoğu nobel barış ödülü almış.
Birde Nobel ödülü alan yahudilere bakalım. Gerçekten şaşırtıcı derecede fazla.https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Jewish_Nobel_laureates
-
@Sputnik
Nobel barış ödülü almak kolay, zor olan diğer kategoride olanlar. Bilhassa fizik, kimya gibi dallarda çok zordur, çünkü beyin gerekli, para gerekli, donanımlı tesisler gerekli.