Öylesine Konuşmalar 3. Sayfa
-
Anlamak istemeyene ne kadar anlatırsan anlat boşuna.
Hem İslamiyeti bilmiyorsunuz hem de hoca olmuş fetva veriyorsunuz sizlerdeki durum aynen bu.
Hak geldi batıl gitti. Şüphesiz ki batıl hep gidicidir. -
@Efruhte, içinde söyledi: Öylesine Konuşmalar 3. Sayfa
Hem İslamiyeti bilmiyorsunuz hem de hoca olmuş fetva veriyorsunuz sizler deki durum aynen buHoca mı? Bir tane örnek ver bakalım. Kimmiş sizin bu hacı hocalar... tartalım azcık.
-
Lafa bakın: "Allah´a hidayet nasip etsin diye dua ettim."
Beyninde 2 hücresi olan bunu söylemez. -
Hem İslamiyeti bilmiyorsunuz hem de hoca olmuş fetva veriyorsunuz sizlerdeki durum aynen bu.
Hak geldi batıl gitti. Şüphesiz ki batıl hep gidicidir.Boş konuşuyorsun. Ne dinini biliyorsun, ne kitabının içinde yazılanları ne de paygamberinin ne haltlar yediğini.
-
@kereste bu duanın güzelliğini anlamanı beklemiyorum zaten
-
@Efruhte
Mesele güzellik değil. Mesele kendinden olmayanları keriz yerine koymaya kalkman. Bunu anlamak istemiyorsun. Bizim hakkımızda dua etmek sana düşmez. Hâlâ anladığını zannetmiyorum. -
Tartışmıyorum
Size iyi tartışmalar -
Hocalarımız var dedin. Bir tane örnek ver bakalım sizin bu hocalar ne kadar bilgiliymiş. Bilgilerini bir tartalım.
Hadi bekliyoruz. -
Tartışmıyorum
Size iyi tartışmalarKorkak gibi kaç hemen. Hamas gibisiniz aynı.
-
Tartışmıyorum
Size iyi tartışmalarTartışamazsın. Bugün katliyam günü. Umarım etlerle karnını güzelcene doyurmuşsundur. Madem dua delisi birisin, etini yediğin hayvana da dua et.
-
Tartışmıyorum
Size iyi tartışmalarAsrın denen şeriatçı da kadın alimlerimiz var dedi, kim bunlar diye sorulduğunda ismini hatırlamadığını söyledi. Neden? Çünkü İslam da kadın alim olmaz. Bildiğin yalan söyledi.
Sende bilgili hocalarımız var diyorsun. Bir tane örnek istedik. Örnek veremedin. Neden? Çünkü yalan söyledin.
Sizin hocalar beş para etmez cahiller çünkü. Bunu sende biliyorsun.
Korkak gibi yalan söylersiniz ancak. Tartışmalardan kaçma sebebiniz de budur. -
@Sputnik, içinde söyledi: Öylesine Konuşmalar 3. Sayfa
Hocalarımız var dedin. Bir tane örnek ver bakalım sizin bu hocalar ne kadar bilgiliymiş. Bilgilerini bir tartalım.
Hadi bekliyoruz.Ne yazıldığını okumayı daha doğru düzgün yapamıyorsunuz bir de ahkam kesiyorsunuz.
Önce güzel doğru bir şekilde okuyun. -
@Sputnik Beyinlerimiz savaşsın isterdim ama silahsızsınız”
-
@Efruhte
Şu sloganvari söylemlerı bırakmalısın, çünkü kendine ait değiller. Kendin ol ve bizim gibilere dua etmeyi bırak. Eğer azıcık saygın varsa tabii. -
@kereste sadece bu söz bana ait değil
"Beyinlerimiz savaşsın isterdim ama silahsızsınız” -
@Sputnik bakınız #101
-
@Efruhte
Ben de ondan bahsettim ki bu sözü daha evvel de yazmıştın. Böyle lafları yazınca seviye altadığını mı zannediyorsun? -
@Efruhte
Sizin hocalar dergahlarında atomu parçalıyorlar dimi?
Orada gençlere kuantum, fizik, yabancı dil öğretiyorlar.Belki de Arapça "ebu lehebin elleri kurusun" diyorlardır?
Hangisi?
-
@kereste tıpkı senin saçmalıyorsun, bilgisizsin, yetersizsin dıyerek seviye atladığın gibi olabilir mesala
-
@Efruhte
Evet, saçmaladın, bilgisizsin, yetersizsin. Bunların hepsi bana ait cümleler. Artı; seviye atlamak için burada değil. Senin gibilere dinini imanını öğretmek için forumlardayım.