Zenginlerin Ev Hallerini Dizi Olarak İzliyoruz
-
Bu yaz sezon dizisi çekilmeyecekmiş diye haber yapmışlar. Aman ne büyük eksiklik. Zaten dizilerin hepsi baştan sona reklam. İçi de dışı da sermaye odaklı reklam dolu.
Konuları ise bir halta benzemez. Zenginlerin kaprisli ev hallerini bize izletiyorlar.
Mal gibi izleyenler de çok var tabiki.
Dizilerin içinde araba , ev , uygulama, tep telefonu reklamlarından geçilmiyor zaten.
Zenginlerin sorunlarıyla kafamı meşgul etmedim hiç. Umarım kökünün dizisi biter de millete iyi bir şey yaparlar.
-
@kâfir-imam, içinde söyledi: Zenginlerin Ev Hallerini Dizi Olarak İzliyoruz
Mal gibi izleyenler de çok var tabiki.
Bazen bende "mal gibi" izlerim. Reyting yapmış 1-2 özel yerli dizi, oyuncu takip ederim. TRT israf dizilerinden hiç hazzetmem. Onlar cebimize zarar. Vergilerimiz çarçur...
Özel kanallarda diziler, filmler bedava. Reklam girdimi zaplıyorum. Üretici sonuçta ürününü o veya bu şekilde pazarlayıp, reklamını yapacak. Bu mantıkla reklam alıyor diye gazete dergi de okumassın sen...
-
@hulk gazete ve dergide yazı olarak bulunan tüm bilgiler de rekam içerikli zaten. Artık cepten takip ediyorum. Reklam engelleyici var rahat oluyor.
-
Kedidir bunlar kedi. İnsanların çoğu tembel tembel yatarken zengin olmanın hayalini kurar. Günümüzdeki filmleri ve dizileri piyasaya sürenler bunu biliyor.
60-80 yıllardaki arabeskvari duygu sömürüsü yapan köyden indim şehire filmleri kabuk değiştirdi. O zamanlar izleyicileri hünhür hüngür ağlatmak için yazılan senaryolar hep aynıydı. Zengin kız, fakir oğlan veya tersi. Zalim ağa, kötü baba, kalleş ana. Tecavüzcüler de hiç eksik olmazdı.
Devir değişti ama zihniyet değişmedi. Şimdiki filmlerin senaryoları da birbirine benziyor, fark yaratan film ve dizilerın sayısı yok denecek kadar az.