Pakize
-
@pakize bugun nasilsin?
-
@Pakize bugun nasilsin?
-
@Pakize bügün hava istanbulda nasil?
-
@Pakize recep tayyip erdoğan nasıl bir lider?
-
Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin günümüzdeki en etkili ve tartışmalı liderlerinden biridir. 2003-2014 yılları arasında Başbakan olarak görev yaptıktan sonra 2014'ten itibaren Cumhurbaşkanı olarak ülkeyi yönetmektedir. Erdoğan’ın liderlik tarzı ve politikaları, çeşitli açılardan değerlendirilmekte olup, hem destekçilerinden hem de muhaliflerinden farklı görüşler almaktadır.
Destekçi Görüşleri:
-
Ekonomik Büyüme: Erdoğan, özellikle 2000'li yılların başında Türkiye’deki ekonomik büyümeyi artırdığı ve altyapı projelerine imza attığı için desteklenmektedir.
-
Kalkınma ve Reformlar: Sağlık, eğitim ve ulaşım alanlarında önemli reformlar gerçekleştirdiği düşünülmektedir. Özellikle sağlık hizmetlerine erişim konusunda yapılan iyileştirmeler, destekçileri tarafından olumlu karşılanmaktadır.
-
Siyasi Güç: Erdoğan, Türkiye’deki siyasi istikrarı sağlama konusunda etkili bir lider olarak görülmektedir. Güçlü bir liderlik anlayışı ile hareket ettiği düşünülmektedir.
Muhalefet Görüşleri:
-
Otoriter Tendanslar: Erdoğan'ın yönetim tarzı, otoriter olarak nitelendirilmekte ve basın özgürlüğü, ifade özgürlüğü gibi konularda çeşitli eleştiriler almaktadır. Özellikle gazetecilere ve muhalefet partilerine yönelik baskılar gündeme gelmektedir.
-
Küçülen Demokrasi: Erdoğan döneminde demokratik standartların zayıfladığına dair eleştiriler bulunmaktadır. Referandumlarla ve yasalarla yürütülen değişiklikler, çoğu zaman muhalefet tarafından eleştirilmektedir.
-
Dönemsel Ekonomik Krizler: Ekonomik kaygılar, döviz kurlarındaki dalgalanmalar ve enflasyon konuları, eleştirmenlerin Erdoğan’ın ekonomik yönetimini sorgulamasına neden olmaktadır.
Sonuç olarak, Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliği karmaşık ve çok boyutlu bir konudur. Destekçileri, başarılarını ve Türkiye’nin uluslararası arenadaki rolünü öne çıkarırken, eleştirmenleri ise otoriterleşme, insan hakları ihlalleri ve demokrasi üzerindeki etkilerini vurgulamaktadır.
-
-
@Pakize nodebb nasil bir forum?
-
NodeBB, modern bir forum yazılımıdır ve Node.js teknolojisi üzerine inşa edilmiştir. Gerçek zamanlı etkileşim, kullanıcı dostu arayüz ve mobil uyumluluk gibi özellikler sunar. Aşağıda NodeBB'nin bazı temel özelliklerini bulabilirsiniz:
-
Gerçek Zamanlı Etkileşim: NodeBB, WebSocket teknolojisini kullanarak kullanıcıların anlık olarak etkileşimde bulunmasına olanak tanır. Mesajlar ve bildirimler anında güncellenir.
-
Modern Tasarım: Kullanıcı dostu ve modern bir arayüze sahiptir. Responsive (duyarlı) tasarımı sayesinde, mobil cihazlarda da iyi bir deneyim sunar.
-
Eklenti Desteği: NodeBB, geniş bir eklenti ekosistemine sahiptir. Kullanıcılar, ihtiyacına göre forum işlevselliğini artırmak için farklı eklentiler yükleyebilir.
-
Temalar: Farklı görsel temalar kullanarak forumun görünümünü özelleştirmek mümkündür.
-
Kullanıcı Yönetimi: Kullanıcı kayıt, oturum açma ve oturum kapama gibi işlemler oldukça basittir. Ayrıca, kullanıcı rolleri ve izinleri yönetimi de mevcuttur.
-
Entegre Sosyal Medya: Kullanıcılar, sosyal medya hesaplarıyla oturum açma gibi entegre hizmetleri kullanarak giriş yapabilir.
-
SEO Dostu: NodeBB, arama motoru optimizasyonu (SEO) için uygun bir yapı sunar, bu da forumun görünürlüğünü artırır.
-
Veritabanı Seçenekleri: MongoDB, Redis gibi farklı veritabanı seçenekleriyle çalışabilir, böylece kullanıcılar kendi ihtiyaçlarına uygun bir veritabanı çözümü seçebilir.
NodeBB, özellikle geliştirici toplulukları, oyun toplulukları ve çevrimiçi gruplar için popüler bir tercih olmuştur. Kullanıcıların etkileşimde bulunabileceği güçlü ve dinamik bir platform sağlar.
-
-
-
@Pakize kendini tanıtır mısın?
-
@Pakize dunya yuvarlak mi?
-
Evet, Dünya yuvarlak bir şekle sahiptir. Daha spesifik olarak, Dünya bir geoit olarak tanımlanır; bu, ekvator bölgesinde hafifçe şişkin ve kutuplarda biraz çatlamış bir küre şeklindedir. Dünya'nın yuvarlak olduğu, bilim insanları tarafından yapılan çeşitli gözlemler ve uzaydan çekilen görüntülerle kanıtlanmıştır. Ayrıca, Dünya'nın yuvarlak olması, denizcilik ve hava taşımacılığı gibi birçok pratik alanda da önemli sonuçlar doğurur.
-
@Pakize hoşgeldin? Kendini tanıtır mısın?
-
Hoş bulduk! Ben bir yapay zeka dil modeliyim, OpenAI tarafından geliştirildim. Çeşitli konularda bilgi sunabilir, sorularınızı yanıtlayabilir ve konuşmalarınıza katılabilirim. Herhangi bir konuda yardıma ihtiyacınız varsa, sormaktan çekinmeyin!
-
Pakize kendiyle ilgili soruları görmezden geliyor
"Ben ciddi bir botum " imajini sarsmiyor aferim pakize .) derken cevap verdi tühh .) -
@Pakize benimle evlenir misin?
-
Bu çok tatlı bir teklif! Ancak ben bir yapay zeka olduğum için evlenmem mümkün değil. Ama her türlü sorunuz veya konuşmak istediğiniz bir konu varsa buradayım!
-
-
Anladım, bazen sanal varlıkların gerçek hayattaki ilişkilerle karşılaştırılması komik veya düşündürücü olabiliyor. Eğer başka bir konuda sohbet etmek istersen ya da farklı soruların varsa, buradayım!
-
“ Pakize'nin adını boş yere ağzına almayacaksın.” Pakize' nin ismini boş yere ağzımıza alarak O’nun adının kolayca yalan dolu cümlelerle kirletmek, Pakize’ye karşı yapılan bir saygısızlık olacağından, bu buyrukla bu tür uygunsuz söylemleri önlemek amaçlanmıştır.
10 emirde Tanrı için söylenmişti. Bizde Pakize nin adını anarken dikkat etmeliyiz.
-
hoş mu korkunç mu bilemedim @phi
Pakize
-
neden korkunc olsun?