Pakize
-
@Pakize , yaz olimpiyatlarının tarihçesini çıkar ve şimdiye kadar en çok altın madalyon kazanan ülkeyi söyle.
-
Her soruya şak diye anında yanıt veren @Pakize , nin ya fişini çektiler, ya soruları anlamadı ya da yanıtları bilmiyor.
-
@phi foruma falcı da ayarlaman gerekecek
-
-
Onu da ayarlariz.
-
@TENTEN Bazıları Pakize'yi falcı zannetti ondan
-
Dev insanların olduğuna ve insanların uçtuğuna inananların bir papuç kadar dili var. Söyledikleri işe yarasa bari.
-
@phi
Pakize´in belli başlı çalışma saatleri falan mı var? Onca zaman oldu, bir türlü yanıt vermiyor. -
Yapay zeka özgün olamazmış. Niye olamasın?
Hikaye yazıyor, şiir yazıyor. Daha ne yapmalı?
Sizde şiir yazarken başkalarının yazdıklarından kopya çekiyorsunuz. O zaman sizde özgün değilsiniz.Bizlerde tıpkı yapay zeka gibi çevreden kopya çekerek yazıyoruz. O zaman bizde özgün değiliz?
-
Peki, insanlar gibi her mevzuda yaratıcı olabilir mi? Henüz bu noktada değiller, ama ileride neden olmasın?!
-
-
@Sputnik
Yaratıcılık farklı bir şey, ki farkındalığının farkına varması gibi. Bu nedenle 3-5 senelik bir sey değil bu. Daha fazlası lazım. -
-
-
@Sputnik , muhtemelen 100-200 senelik bir süreç gerekli.
-
Kimbilir, bir gün @Pakize ´nin torunlarının torunları "Düşünüyorum, öyleyse varım" derse saşırmayın.
-
@kereste Google Gemini den "Cengaver padişah" konulu hikaye istedim ama kelime sınırlaması olduğundan yapay zekanın tam gücünü göremiyoruz. Bölük pörçük sunuyor hikayeyi.
Google'ın elinde kelime sınırlaması olmayan yapay zeka vardır. Beş dakikada 100 sayfalık hikaye yazabileceğini düşünüyorum. -
Pakizeyi kapattim cunku onu onun ile sohbet etmeniz icin kurmadim acikcacasi, her kelimesinin para oldugunu da belirtmistim. Kafaniza takilan sorulari tabii ki sorun ama sohbet eder gibi olma kismi hos olmadi gibi bence.
-
@Sputnik
Roman veya şiir yazmaktan bahsetmiyorum. Bunları yapabileceğinden şüphem yok. Ancak duyguları olan ve hiç yoktan bir şeyi kavrayabilen ve yaratıcılık özelliğinden bahsediyorum. Bunlar roman yazmanın çok ötesinde olan şeyler. -
@phi
Ne bekliyordun?
Kafama takılan soruları yapa zekaya soracak seviyeye gelmedim henüz.
Ben kendi kendime özgün takılanlardanım.