Sanat - HEYKEL
-
İtalya - San Miniato Mezarlığı'ndan,
Fotoğrafta gördüğünüz bu etkileyici heykel, dört çocuğunu geride bırakarak hayata veda eden bir annenin anısına adanmıştır. Bu güçlü kompozisyonda annenin çocukların duyduğu sonsuz sevgi ve onları sarıp sarmalayan şefkat simgelenmiştir.Yolunuz düşerse tavsiye ederim.
Sevgiler. -
AB Türk pasaportuna turizm kapılarını kapayalı çook oldu. Nato üyesisin AB' Ye turist bile gidemiyorsun.Almıyorlarsa almasınlar. Benim asıl kızdığım sözde büyük devletim diyipte aynıyla mukabelede bulunmamak. Bir ülke sana vize uyguluyorsa sende aynısı ile karşılık verirsin. Veremiyorsan o vakit büyük devlet değilsin demektir. Lafla büyük devlet olmaz.
Bir ülkenin itbarı saraylarla, israfi gösterişle ölçülmez. Paranın ve pasaportunun değeri ülke/devlet itibarının en büyük göstergesidir... -
yesil pasaportu vardir kesin @kunfeyekunkizi nin...
-
Trafikte yaşadığı teknik ve savunma sanatları içeren deneyimler sebebiyle yurtdışına yerleşmeyi düşünen bir yakınım var ona sorayım belki kendisinin yeşil pasaportu vardır adminim @phi
-
AB Türk pasaportuna turizm kapılarını kapayalı çook oldu. Nato üyesisin AB' Ye turist bile gidemiyorsun.Almıyorlarsa almasınlar. Benim asıl kızdığım sözde büyük devletim diyipte aynıyla mukabelede bulunmamak. Bir ülke sana vize uyguluyorsa sende aynısı ile karşılık verirsin. Veremiyorsan o vakit büyük devlet değilsin demektir. Lafla büyük devlet olmaz.
Bir ülkenin itbarı saraylarla, israfi gösterişle ölçülmez. Paranın ve pasaportunun değeri ülke/devlet itibarının en büyük göstergesidir...@house Katılıyorum haklısınız.
-
Trafikte yaşadığı teknik ve savunma sanatları içeren deneyimler sebebiyle yurtdışına yerleşmeyi düşünen bir yakınım var ona sorayım belki kendisinin yeşil pasaportu vardır adminim @phi
@kunfeyekunkizi trafikte cok sakin kalmali, ozellikle arabadan inip saga sola bulasmamak gerekiyor. malum reyisimiz yeni calismalar yapti ehliyetleri aldiriyor artik direkt talimat var.