Sizce bugun nasıl bir gün ? :)
-
Çok soğuk bi gün .) Sevmiyorum üşümeyi ve kasvetli havayı
-
@GuPSe bugün güzel mis gibi .)
-
muslum babayla gözlerimi açtığım için, umrumda değil yaşamak ölmekk diye bağırılası bigun
-
@smile muslum babayla göz acmak nedir ya napiyolar sana
-
bugun kotu bir gun, olmasaydi, yasanmasaydi gibi bir gun.
-
@zafiRa yoksa siz muslum baba sevmeyenlerdenmisinizz
-
@smile ben şanıŞer ciyim
-
@zafiRa yayınıma gelirseniz armağan ederim
-
@smile gelirim tabi ki haberim olursa
-
@zafiRa mutlaka haber veririm o vakit
-
Bütün bir kış sabretmissin de tam çiçek açacakken don vurmuş gibi bir gün..
-
Bugün nasıl bir gün biliyor musun?
Yanlışlıkla uykusundan uyanan ve tüm günün ona zehir vereceğini düşündüren bir kızın psikolojisindeyim. Ama ikindi vaktine giriyor ve hala yüzündeki tebessüm gitmemiş. Şaşkın. Tesadüfen radyoda da güzel parçalar çalıyormuş. Kahvesini de bol köpüklü yapmış. En sevdiği krokan ona eşlik ediyormuş ve günü hala zehir olmamış.
Hani genelde hayat iyi giden şeylere burnunu sokup pişman ettiriyor ya. Bu kız ona inandığı için gününün ne zaman kötüleşeceğini bekliyor gibiymiş. İşte bugünde böyle bir gün... -
@bagimsizkoala o kıza sarılıp her seye ragmen ben burdayım yalnız degilsin demeye ne dersin
-
@zafiRa Sarılmak aşırı pozitif geliyor. Aslında ben o kıza şunu demek isterdim: "Hey sen kendine gel ve gülümse bırak hayat seni bozmaya çalışsın. Sana gülümsemek yakışıyor ve insana yakışan şeyler tükenmemeli. Bu yüzden sen kendini lütfen tüketme!" nasıl ama?
-
@bagimsizkoala çok başarılı
-
**İyi Bir Güne Başladımm, Hadi Hayırlısı . . . ((: **
-
Kedisi tarafindan zorla uyandirilmiş bi gün
Ama disarsi güzel günesli kuşlar bıcır bıcır.) -
Hani bu gün yagmurlu olcaktı nerde?..güneş var kandırıldım
-
Günaydın dostlar, bugün güneşli bir gün. Bol bol d vitamini almak bahanesi ile atacağım kendimi dışarı. "Sadece bir gece" adlı film vizyonda onu da izleyeceğim. Yorumlarımı buraya da eklerim. Herkese mutlu günler dilerim...
-
@bagimsizkoala
İyi seyirler diliyorum ️
Bol vitaminler