Corsi Blok Testi
-
@Sputnik , denedim. Bunu başarmamak için beyin ileri derecede hasarlı olmalı.

-
-
Hızlı okurum, hızlı görürüm ve hızlı yazarım. Hangi seviye olduğuna bakmadım, hemen başladım. -
Hızlı okurum, hızlı görürüm ve hızlı yazarım. Hangi seviye olduğuna bakmadım, hemen başladım.@kereste Sağ üst tarafta level ayarlama kısmı var. Onu 7 yapıp dene birde.

-
Kalsın, rezil olmayalım.

-
@kereste, içinde söyledi: Corsi Blok Testi
Kalsın, rezil olmayalım.

Yok be niye rezil olasın ki. Oyun gibi düşün.

-
Şimdi baktım, demin seviye 6 yapmışım. İyi yani.

-

Paylaştığım sitede bunun gibi oyunlar var. Siteyi kim hazırladıysa çok büyük emek harcamış.
İyi de yapmış. -

Paylaştığım sitede bunun gibi oyunlar var. Siteyi kim hazırladıysa çok büyük emek harcamış.
İyi de yapmış.@Sputnik, içinde söyledi: Corsi Blok Testi

İyi de yapmış.Ben bağlantya tıklayınca foruma açılıyor.
-
@Sputnik, içinde söyledi: Corsi Blok Testi

İyi de yapmış.Ben bağlantya tıklayınca foruma açılıyor.
@TENTEN
Şu bağlantı açılmıyor mu?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş