Ankara için Kara liste
-
Ankara'da gitmenizi tavsiye etmediğim az sayıda yer var. Bunları paylaşacağım:
-
Milyon Fest Performance Hall:
Girişteki bodygardlardan huylanmıştım. Konseri beklerken gittiğim çevre barlar da apaçi dolu. Ortam güzel değil. Geleceğini söyledikleri grup gelmedi. Onun yerine figüran çıkartıp paraları iade etmediler. Rezil bir yer.
-
Congresium:
Buraya sadece klasik müzik için gidilir (ki yok zaten). Onun dışında müzik etkinliklerine ön sıralardan pahallı bilet almak şartıyla gidilebilir. Sakın buradaki bir tiyatro etkinliğine para harcamayın. 1 sınıf bilet alırsanız önden (en iyi ihtimalle) 40'ıncı sıraya denk geliyorsunuz ya da yanlara denk geliyorsunuz (yeri sizin yerinize bilgisayar seçiyor). Ve sahneyi ancak dürbünle görebiliyorsunuz (futbol sahası kadar salon yapmışlar çünkü). Daha arka sıralardan yer aldıysanız zaten oynu izliyormuş gibi yapan tiplerin arasında kalıyorsunuz.
Dİğer etkinlikler için de: Buraya cemaatçi tarikatçı tipler çok geliyor. Ankarada özellikle tiyatro vs için daha güzel mekanlar var. Çoğunun maliyeti de buradan ucuz. BUrası dünya genelinde gittiğim en saçma sapan yerlerden biri diyebilirim.
-
-
@Leonardo nerelere gidilir Ankara 'da peki
-
-
@Mertaşkın Ulus'a da gidelim Ankara kalesine çıkalım bi de Ankara simitine bayılırım yeriz dimi
-
Tiyatro için:
- Bütün devlet tiytroları
- AST
- MEB şura
- Panora Sanat
- Tatbikat
ve daha bir sürü yer var.
Sadece BUna gitmeyin
Müzik için:
- Jolly Joker
- ODTÜ Vişnelik
- 6:45 Kaybedenler kulübü
ve daha bir sürü yer var.
sadece milyon fest'e para kaptırmayın derim
BU arada hoşgeldin bölümüne cevap yazamıyorum.
Herkese merhabalar -
@zafiRa Olur ama ben ısmarlamak şartıyla.
Sana para ödettirmem ben varken.
Yakın şehirleri de unutmayalım.
Kayseri, Nevşehir, Konya vs.. -
@Leonardo bölümde sorun göremedim ama olsun merhabana merhaba
-
@Mertaşkın peki tamam
-
@Mertaşkın, içinde söyledi: Ankara için Kara liste
Ankaranın kızılayı var. Gençlere özel.
Orada yürüyelim, parklarında oturalım, çiftli bisikletlerle yarış yapalım.
Ankara dan fazla bir şey beklenmez. :))
Gezmek için 7. cadde (bahçelievler), Bilkent Üniversitesi çevresi bir de Tunalı filan güzel. Arjantin caddesi de iyidir.
Kızılay'da herkesin birmediği (Nefes Bar gibi) bazı yerler vardır. onlara gidilir. Onun dışında Karanfil Sokak filan vardır. Ama genel olarak biraz varoş kalmış bir bölgedir.