Zelenski & Putin
-
@Leonardo Sana asil nedeni soyledim, Dnyeper nehri yani su ve verimli toprak. Sivastapol en buyuk liman bu sebeple Kirim alindi.
Asil mevzusu Polonya ile Ruslarin Daha o seneryo yazilmadi.
-
@Leonardo ornek bir goruntu;
Simdi bunun ile 18 yasindan beri siyasetin ve ulkenin koklu yapisi icinde yer almis birinin savasindan bahsediyoruz. Benim dem vurdugum nokta bu idi. Ama rusyaci olduk Ben dunyaciyim, savaslar olmasin, kimse olmesin hele hele cocuklar hic olmesin yasasin diyen biriyim... ve savaslari gordukce insanligimdan utaniyorum.
-
@phi o ayakkabilarla dans etmis bir adamı yenemezsin bu imkansız putin düz yolda yürüyemez onlarla :)))
-
"Türkiye de çok verimli" deyip almaya kalkarsa ne yapacağız peki?
video klip: Gerçek değil herhalde bu. Ne o Tarkanın "şıkıdım" klibi gibi?
(Bunları yapıyorlar artık, bence sahtedir bu)
-
@Leonardo, içinde söyledi: Zelenski & Putin
"Türkiye de çok verimli" deyip almaya kalkarsa ne yapacağız peki?
video klip: Gerçek değil herhalde bu. Ne o Tarkanın "şıkıdım" klibi gibi?
(Bunları yapıyorlar artık, bence sahtedir bu)
sahte olur mu yahu komeyden oldugu donemlerde show programi icin arkadaslari ile yaptigi klip.
-
-
@Leonardo Aslinda kazaklar ile ironi yapiyorlar ama deri kiyafet ve topuklu ayakkabi ile.
-
Bu küstümotu gibi yapraklarını hemen bir dokunuşta düşürüveren Leo gibi kişileri anlamıyorum. Bir de kavak vardı böyle hemence küsüveren. Tabii daha başkaları var. Bir değerlisine bir dokun, anında küsmeye hazır! İyi de o senin değerlin, benim için paçavra ise fikir özgür değil mi arkadaş? Sen de söyleyeceksin ben de o da fikrimizi. İnsan böyle olunuyor!
"Madem dünyaya dargındın Mamudo gurban niye dogdun?"
"Nane gibi nimettenim, bensiz tadınız olmaz, sizi benden mahrum bırakayım da gününüzü görün" ayaklarına yatmaktan niye bu kadar hoşlanıyorlar, bu naz nerden kaynaklı tuhaf!
Bu aşk yoksunluğu mudur nedir? Nazlanacak kimse yok bari foruma naz yapayım! Tabii bunu bu konuya niye yazıyorum, bu başlık Ukrayna Rusya'ya saldırsaydı yerinde olarak açılırdı. Gerekli yanıtı Leo vermiş ama sonra neye küstüyse, tabusuna mı dokunduysak çekip gidiyor!
Bu duygusallıkla olmuyoruz biz zaten. Olmayışımızın nedeni bu "nsenin nannen nbir nmelekti nyavrum" filmleri ile büyümüş olmamız.
-
Bu savaş yıllar öncesinden biliniyordu. İngiltere ile Rusya kapışması , ama zelenski kimin kuklası onu bilmiyorum. Geçen gün Ukraynalı ajanların Avrupa gaz borusuna sabotaj yaparken Ruslar tarafından yakalanması da ilginç.
Neyse bir komedyene oy veren Ukrayna halkı düşünsün. Hiçbir siyasi geçmişi bile yokken ne uğruna oy vermişler ki.
-
Zelenski çok zeki ve kararlı bir lider. Bu kalitede başka lider göremiyorum.
-
@DemoKratos rusya tahil anlasmasindan cekildi dunya savasini zorluyor bence artik.
-
@phi evet bu sanırsam Rusların Karadeniz donanmasına havadan ve denizden dronlarla saldırı düzenlenmesi üzerine Rusya'nın tepkisi.
Fakat İran dronları ile saldıran Rusya fazlasını hak etti. Dronsa al sana dron. Rus katiller gibi sivillere kadınlara çocuklara saldırmadı üstelik, donanmaya saldırdı tamamen meşru. Rusya'nın cinayetleri gibi savaş suçu değil bu.
Bana kalsa ABD Cruise seyir füzeleri ile tüm Rus hava deniz üslerini havaya uçurmalı. Rus katillerin her saldırısına üç misli karşılık verilmeli. Ama yapmaz. Henüz en azından.
-
@DemoKratos Suan ukraynanin belirli bolgelerinde elektrikler kesik durumda mum ile yasiyorlar uzucu durum tabii, diger taraftan bu tahil isi onumuz kis, enerji ve yiyecek ile avrupayi kurutmak istiyor.
-
@phi Batı işini götürür. Gazı keseriz diye tehdit etti Rusya, şimdi gaz hatlarımıza saldırıyor Ukrayna sabote ediyor diye ağlıyor. Hani gazı kesecektin? Ukrayna gerillaları sabotajlarla gazı kesiyor işte sen de kesecektin zaten?
Ukrayna resmi savaşın dışında gerilla savaşında da başarılı.
-
Zelenski katil yardakçısı İran'ın dronları ile elektrik altyapısının yüzde otuz zarar gördüğünü açıkladı. Çocuk kadın katili Ruslar bizi bu şekilde asla yıldıramaz diye de ekledi. Gerçekten de İran dronları düşürülebiliyor. Pek bir şey yapamazlar onlarla. Sıkıntı çekiyorlar ama savaş bu. Alçakça emperyalist sömürgen bir saldırıya uğradılar ve haklı olan ülkesini savunan Ukrayna. Haydut gibi saldıran kadın çocuk katili Rusya.
-
Eski KullanıcıDemoKratos başlığına tarihinde cevap verdi Son düzenleyen: Eski Kullanıcı
@DemoKratos Rusyanın batıya yaptıgının bin katını Avrupa Afrika'ya yıllardır yapmaktadır.
Bu savaş denen olay tamamen probaganda ile ilgilidir. Kimin haklı kimin haksız olduğunu artık zaman belirleyecek
Ama ben şahsen dinsizin hakkından imansız gelir özdeyişini benimsiyorum.
Bu kadar laftan sonra bizimkinden bahsetmemek olmaz kıskanır sonra. Bizimki dedi ki : cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ...... Ya şaşırdım.
Dünya konjonktürü şuan o kadar karışık ki kuyruğu fena kısıldı Atatürk'e sarıldı. Seçim tahminleri de adamı üzüyor tabiki.
-
@kâfir-imam denize düşen yılan bile olsa sarılır bilirsin.
Bir söz vardır east or west best is best diye.
Biz buna emperyalism is emperyalism east or west no difference de diyebiliriz.
-
@DemoKratos dünyada tek kutuplu süper güç olması iyi değil
Rusya'nın Çin ve İrandan destek alarak NATO ve BM yi yipratmasi kötü olmaz. Aksi halde daha kötü olur düşüncesindeyim.Bunu ikinci dünya savaşında hem Almanya hem de ABD üzerinden bütün dünya gördü.
-
Kendi gücün yoksa saldırıya uğradığında bir güce sığınmaya maalesef mecbursun. Ele muhtaçlık kötü, İsrail'e bile Demir Kubbe ver bize diye başvuruyor Zelenski. İsrail de yan çiziyor. Ele muhtaç olmak çok zor.
Aslında İran işin içine girince İsrail de girmesi lazım, Zelenski doğru söylüyor ama bu Yahudiler sineğin yağını hesaplar. Vereceklerini sanmam.
Zelenski sizi Arapların birleşip boğmasından Batlılar kurtardı, biz de Batının ön safında savaşıyoruz, borcunuzu ödeyin dedi. Adam zeki ama zeka yetmiyor. Elinde kozun olmadıkça zeka işe yaramıyor.
-
@DemoKratos Avrupa yaralı parmağa işemez. Şuan Araplara muhtaçlar. Kızdırmak istemezler. Hem Arap gazına muhtaçlar hem de Arap şeyhlerin paraları AB bankalarında. Kriz ortamında çok taviz verecekler. Avrupa'yı finanse edecek bir Tayyip de olmayacak artık. Olsa bile Türkiye halkı sınıra dayandı bunu riske atamaz. Yani öyle bir durumda ki herkes kendi derdinde.