Şikayet & Öneri & Talep
-
Merhaba arkadaslar,
Bu baslik altinda sikayet, oneri ve taleplerinizi paylasabilirsiniz.
-
-
@phi , en son yazılan mesaj en üstte görünürse daha verimli olacaktır; zira formu takip eden kişi emek-zamanını verimli kullanmış olacak, ilk kez okuyan ise önemsiyor olduğunda nasıl olsa önceki yorumlara dönecektir. tabi mümkünse...
-
@nejdet-evren bunu daha oncede sordum arkadaslara, konu basliklarinda yeni acilan yukarda kaliyor ama takip acisindan basliklara yazilan mesajlari en alta aldik. Hem konuyu okuma acisindan kavrama acisindan iyi oldugunu dusunuyorum ama zorluk cikartiyorsada dedigini yapabiliriz.
-
@phi , başlıklara gönderilen/yapılan yorumlar için...mesela forumu açıyorsun ilk mesajdan itibaren listelendiğinde önce okuyup, bunu okumuştum deyip aşağılara inme gereğini duyumsamadan çıkıyorsun...yine de çoğunluğun görüşü alınırsa daha doğru olur derim...
-
@nejdet-evren aslinda bu forum yaziliminin konsepti o timeline seklinde paylasilanlari gostermek. Eger arkadaslar da hemfikir ise dediginiz gibi son yazilan yaziyi ilk gosterebiliriz?
-
@phi bence siralama ayni kalmali ama gordugumuz mesaji gormeden sona ulasabilmeliyiz sirayi tersine cevirince kopukluk olmaz mi
-
@zafiRa bilemedim, bir deneyelim o vakit?
-
@phi konuya girince direk son mesaja atsin bizi oncekileri okumak icin yukari cikalim bence daha makul bu
-
Evet sanirim istediginiz sekle donustu?
-
@phi , bende bir değişiklik olmadı...mevcut olana alışmam gerekecek, emeğinize ve ilginize sağlık, teşekkür ederim....
-
@nejdet-evren abi sen yoktun degistirdikte kimse begenmedi, eskisine geri getirdik.
-
@phi .teşekkür can
-
Merhaba sayın yetkili, bazı yazılara cevap veremiyorum, bazı yerlere verebiliyorum. Bunun sebebi nedir? Ayrıca hiç başlık açamıyorum, cevap verebiliyorum.
-
@Fides, içinde söyledi: Şikayet & Öneri & Talep
Merhaba sayın yetkili, bazı yazılara cevap veremiyorum, bazı yerlere verebiliyorum. Bunun sebebi nedir? Ayrıca hiç başlık açamıyorum, cevap verebiliyorum.
Merhaba
Siteye kayit olurken vermis oldugunuz mail adresinize, sitemiz onay maili gondermektedir. Onay mailini onayladiginiz zaman duzelectir. Bu sistemi spam ve saldirilara karsi kurduk. Dogru ve aktif bir mail adresi girmeniz gerekiyor bu sebeple.Aramiza yeniden hos geldiniz.
-
@phi, içinde söyledi: Şikayet & Öneri & Talep
@Fides, içinde söyledi: Şikayet & Öneri & Talep
Merhaba
Siteye kayit olurken vermis oldugunuz mail adresinize, sitemiz onay maili gondermektedir. Onay mailini onayladiginiz zaman duzelectir. Bu sistemi spam ve saldirilara karsi kurduk. Dogru ve aktif bir mail adresi girmeniz gerekiyor bu sebeple.Aramiza yeniden hos geldiniz.
Teşekkür ederim.
-
Bir konuda yazdığım mesajım neden silindi? Ayrıca o bölüme şuan giremiyorum.
-
Kayıt olduğumda hoş gelmiştim, boş gidiyorum, hoşçakalın.
-
Tüm yazılarımı silebilirsiniz.
-
@Fides bence bir yanlış anlaşılma söz konusu
-
Fides, yazdığım yazı kişisel olarak kabul edilmediği için muhatabı tarafından silindi. Sizin cevabınız havada kalmasın diye silindi. Herhangi bir engelleme söz konusu değil.
Keyifli okumalar.