Şikayet & Öneri & Talep
-
Sitenizden mail geldi dönüş yapıldığına dair, silmeden önce haber verseydiniz keşke. Yazdığımın yanlış olduğunu düşünmüyorum.Bildilendirme için teşekkür ederim, saygılar.
-
merhaba arkadaşlar, site kuralları bugün "kurallar" başlığında açıklandı. site ilkelerinin ihlali halinde site içi bir değerlendirme/demokratik yargılama yapılabilmesi için Site Etik Kurulu önerilmektedir. Bu öneriye olumlu bakıyorum, görüşlerinizi iletirseniz değerlendirme yapma şansımız olacaktır.
-
@nejdet-evren güzel düşünmüşsünüz bence uygundur
-
@nejdet-evren, içinde söyledi: Şikayet & Öneri & Talep
merhaba arkadaşlar, site kuralları bugün "kurallar" başlığında açıklandı. site ilkelerinin ihlali halinde site içi bir değerlendirme/demokratik yargılama yapılabilmesi için Site Etik Kurulu önerilmektedir. Bu öneriye olumlu bakıyorum, görüşlerinizi iletirseniz değerlendirme yapma şansımız olacaktır.
Bi bakalım
-
@Mertaşkın , kusura bakma arkadaş ne demek "bi bakalım" bu yaklaşım nasıl bir yaklaşım...siz, ben,o, kim?
-
@Mertaşkın "bir" ve "bi" aynı kavramlar değil; küçümsemeyin derim....Türkçe'yi de katletme bari...
-
@zafiRa , teşekkür ediyorum, bu kurulun tüzüğünü kabul görürse hazırlamak ve kurulu aktif etmek için diğer katılımcı arkadaşların önerilerini de almak gerekecek...
-
bütün paylaşımları iziliyorum, takip ediyorum..dil yazım kurallarına bazı forumlarda itibar edilmediğini söyleyebilirim...
-
Kategorilerde Politika bölümü olsa iyi olur.
Tüm dünyayı yönetme gibi bir güce sahip olan politika gibi bir konunun bölümünün olmaması eksik gibi duruyor. -
@bilgisezgi felsefe okulu bölümünde siyaset olarak bir başlığımız mevcut dilerseniz yazabilirsiniz
-
site değişikliğemi uğradı yoksa sadecebenim mi öyle???
-
Site değişikliğe uğramış.
-
Guzel olmamis mi
-
@phi Ben beğendim.
Diğer üyelerinde görüşlerini almak lazım. -
güzel görünüyor..
-
@nejdet-evren bir kac dokunus yaptik. sagolsun @TENTEN de yalniz birakmadi bu surecte.
-
emeği geçen arkadaşlara teşekkür ediyorum, varolun...
-
@nejdet-evren, içinde söyledi: Şikayet & Öneri & Talep
emeği geçen arkadaşlara teşekkür ediyorum, varolun...
herkes beğenmiş çok güzel
-
@Fides , seni yeniden görmek güzel, sevindim...
-
mozilla da site açılmıyor, bilginiz olsun