İçeriğe atla
  • Anasayfa
  • Güncel
  • Popüler
  • Dünya
  • Kategoriler
    • All Categories
    • Individual Categories
  • Gruplar
  • Kullanıcılar
Daralt
Marka Logo

efelsefe

• Kurallar
    • Light
    • Cloudy
    • Dim
    • Dark
  1. Ana Sayfa
  2. Tartışma
  3. MERAK EDİYORUM...

MERAK EDİYORUM...

Konu Zamanlandı Sabitlendi Kilitli Taşındı Tartışma
10 İleti 3 Yayımlayıcılar 246 Bakış
  • En eskiden en yeniye
  • En yeniden en eskiye
  • En çok oylanan
Cevap
  • Yeni başlık oluşturarak cevapla
Cevaplamak için giriş yapın
Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
  • ? Çevrimdışı
    ? Çevrimdışı
    Eski Kullanıcı
    tarihinde yazdı Son düzenleyen:

Dostlar,
    Bu forumun akim kalmasının nedeni nedir?

phiP nejdet evrenN 2 Cevap Son cevap
    0
    • ? Eski Kullanıcı

Dostlar,

phiP Çevrimdışı
      phiP Çevrimdışı
      phi

@mor-ve-ötesi akim kalmasi derken? yeni acildigi icin google indexlemeleri yeni yapiyor. Es dost cagirdik ve sadece suanlik biz bizeyiz disardan bir giris cikis yok, tanidiklar varsa cagirabilirsiniz yavas yavas buyuyecegiz diye dusunuyorum

Söz uçar, yazı kalır. ✌(◕‿-)✌

? 1 Cevap Son cevap
      0
      • phiP phi

@mor-ve-ötesi akim kalmasi derken? yeni acildigi icin google indexlemeleri yeni yapiyor. Es dost cagirdik ve sadece suanlik biz bizeyiz disardan bir giris cikis yok, tanidiklar varsa cagirabilirsiniz yavas yavas buyuyecegiz diye dusunuyorum

? Çevrimdışı
        ? Çevrimdışı
        Eski Kullanıcı

@phi, içinde söyledi: MERAK EDİYORUM...

Dostum,
        Onun farkındayım ben sadece mevcudun isteksizliğine dikkat çekmek istedim...

phiP 1 Cevap Son cevap
        0
        • ? Eski Kullanıcı

Dostum,
          Onun farkındayım ben sadece mevcudun isteksizliğine dikkat çekmek istedim...

phiP Çevrimdışı
          phiP Çevrimdışı
          phi

@mor-ve-ötesi is guc yogunluk oluyordur, ben aslinda bu kadar talep alacagimizi da dusunmemistim forumun formatinin tutulmasi ve benimsenmesi cok mutlu etti beni.

1 Cevap Son cevap
          0
          • ? Eski Kullanıcı

Dostlar,

nejdet evrenN Çevrimdışı
            nejdet evrenN Çevrimdışı
            nejdet evren
            tarihinde yazdı Son düzenleyen: nejdet evren

@mor-ve-ötesi , haklısın dostum. Lakin alanda çok yeniyiz ve henüz nicel bir sıçrama yapamadık; zamana gereksinim olacak. Katılımcıların ilgisiz olduklarını düşünmüyorum..İlgi alanları farklı olabilir, ayrıca güncel sosyo okonomik politik hayatı idame ettirmek her geçen gün zorlaşırken bunu normal karşılıyorum..Herkese keyifli forumlar diliyorum...

kadınlarını erkeğe muhtaç bir şekilde yaşamaya zorlayan toplumlar, kökten acizdir...

? 1 Cevap Son cevap
            1
            • nejdet evrenN nejdet evren

@mor-ve-ötesi , haklısın dostum. Lakin alanda çok yeniyiz ve henüz nicel bir sıçrama yapamadık; zamana gereksinim olacak. Katılımcıların ilgisiz olduklarını düşünmüyorum..İlgi alanları farklı olabilir, ayrıca güncel sosyo okonomik politik hayatı idame ettirmek her geçen gün zorlaşırken bunu normal karşılıyorum..Herkese keyifli forumlar diliyorum...

? Çevrimdışı
              ? Çevrimdışı
              Eski Kullanıcı

Dostlar,
              Sizin de bildiğiniz gibi paylaşımlar katılım ile ilerliyor, bu nedenle "akim" sözünü kullandım,
              Galiba sıkıntı bende katılım sağlayacak paylaşımlar yapamıyorum... 🙂

phiP 1 Cevap Son cevap
              0
              • ? Eski Kullanıcı

Dostlar,
                Sizin de bildiğiniz gibi paylaşımlar katılım ile ilerliyor, bu nedenle "akim" sözünü kullandım,
                Galiba sıkıntı bende katılım sağlayacak paylaşımlar yapamıyorum... 🙂

phiP Çevrimdışı
                phiP Çevrimdışı
                phi

@mor-ve-ötesi oyle dusunmen uzer bizi. sen paylasimlarini yap cevap alamaman okumadigimiz anlamina gelmesin, bu site uzun sure acik ve aktif kalacak mutlaka birileri okuyup cevaplayacaktir.
                Forumun sablonu ve datasini hic bir sekilde degistirmeyecegim bu sefer.

? 1 Cevap Son cevap
                1
                • phiP phi

@mor-ve-ötesi oyle dusunmen uzer bizi. sen paylasimlarini yap cevap alamaman okumadigimiz anlamina gelmesin, bu site uzun sure acik ve aktif kalacak mutlaka birileri okuyup cevaplayacaktir.

? Çevrimdışı
                  ? Çevrimdışı
                  Eski Kullanıcı

@phi

Dostum,
                  Çok uzun süredir forumlarda ayırım yapmadan yazarım, bir süre kendime ait morvotesi.gen.tr adresi ile kendime ait forum sitesine de sahiptim...
                  Ben forumlara tartışmak gayesi ile veya alkışlanmak, taraftar toplamak için yazmam, yazmamda tek bir amacım vardır; ben, deneyim sahibi olarak bilgi edindiğim konularda bilgisi olan var mı? Varsa bildiklerinden faydalanabilir miyim? Zihinsel yolculuğumda ilerleyebilmem için bana nasıl faydalı olabilir? Düşüncesi ile yazarım...

Yani arzum okunuyor olmak değil, okunduğunda konuyu ilerletebilecek katılımların olabilmesi...
                  Umarım kendimi anlatabilmişimdir...

phiP 1 Cevap Son cevap
                  0
                  • ? Eski Kullanıcı

@phi

Dostum,
                    Çok uzun süredir forumlarda ayırım yapmadan yazarım, bir süre kendime ait morvotesi.gen.tr adresi ile kendime ait forum sitesine de sahiptim...
                    Ben forumlara tartışmak gayesi ile veya alkışlanmak, taraftar toplamak için yazmam, yazmamda tek bir amacım vardır; ben, deneyim sahibi olarak bilgi edindiğim konularda bilgisi olan var mı? Varsa bildiklerinden faydalanabilir miyim? Zihinsel yolculuğumda ilerleyebilmem için bana nasıl faydalı olabilir? Düşüncesi ile yazarım...

Yani arzum okunuyor olmak değil, okunduğunda konuyu ilerletebilecek katılımların olabilmesi...
                    Umarım kendimi anlatabilmişimdir...

phiP Çevrimdışı
                    phiP Çevrimdışı
                    phi

@mor-ve-ötesi Gunaydin, evet ben seni cok iyi anliyorum. Bizim bu core ekiple bir kac forum calismamiz daha oldu ayni domain uzerinden verilerde degisiklik oldu, sistem coktu, server ariza yapti vs. onun icin dedim ben, senin ozelinde degil. Ayrica seni dun tanimiyorum nerden baksan 10-15 sene olmustur o sebeple rahat ol, fikirlerin askida degil 🙂

? 1 Cevap Son cevap
                    0
                    • phiP phi

@mor-ve-ötesi Gunaydin, evet ben seni cok iyi anliyorum. Bizim bu core ekiple bir kac forum calismamiz daha oldu ayni domain uzerinden verilerde degisiklik oldu, sistem coktu, server ariza yapti vs. onun icin dedim ben, senin ozelinde degil. Ayrica seni dun tanimiyorum nerden baksan 10-15 sene olmustur o sebeple rahat ol, fikirlerin askida degil 🙂

? Çevrimdışı
                      ? Çevrimdışı
                      Eski Kullanıcı

@phi Eyvallah...

1 Cevap Son cevap
                      0

Cevap
                      • Yeni başlık oluşturarak cevapla
                      Cevaplamak için giriş yapın
                      • En eskiden en yeniye
                      • En yeniden en eskiye