Bırakmazlar..!
-
Ne kadar çabuk kesip atıyorsunuz.
Ne kadar hızlı vaz geçiyorsunuz.Sevgi kalpten olur.
Kırmak ve kırılmak sevgiden uzaktır.Genelde yanlış anlatmaktan ya da yanlış anlamaktan olur.
Sevince her şeyi olduğu gibi kabul ederiz.
Kırsa bile olumlu düşünmeliyiz.Sevgi sende, ondan gelmez..
-
@Mertaşkın, içinde söyledi: Bırakmazlar..!
Sevince her şeyi olduğu gibi kabul ederiz.
Kırsa bile olumlu düşünmeliyiz.O kısım sizce
Benim söylediklerim de bence.Farklı perspektifler görmek güzeldi, teşekkür ederim.
-
@Mertaşkın Sevgi beslemek, büyütmek; çiçeği sulamaya benzer gözümde. Ama hayat daima güllük gülistanlık olmayabilir. Bir şarkı hatırıma geldi şimdi,
Sevince, sevince
Sevince durma durma koş ardından
Zaman yoktur git aşkı iste ondan
Sevince tüm insanlar bir başka
Durma dostum sen de yer ver aşkaHer güzel şeyin mutlaka bir sonu vardır derler umudum güzel sonla bitmesi yada sonsuzluğa açılması. Mutlu sonsuz. Lakin bazen isteğimiz yönde gitmeyebilir ve mutsuzluk kapını çalar. Göz yaşları, uzun sessizlikler, boş bakışlar... Bakın kalp kırıklığı demiyorum can kırıkları. Burada ince bir detay var. Ayrıca "kolay vazgeçişler" kime göre neye göre? Ben genel bir açıklama yaptım. Altında bir şey arama veya şahsıma ait yorumlara kapalıyım.
-
Vayy. Şarkı eklemeniz çok hoş.
programıma katılmış iki çıta üstü zeka görüyorum.
Öyle hissettim.
Sevgiyi en çok seven bilir.
Benden daha fazla sevemezsiniz..
Ama
Güzel konuşuyorsunuz. Eksik kaldım. -
@Mertaşkın Teşekkürler, iyi yayınlar dilerim...
-
@Mertaşkın bunu söyleyen kimmiş
-
@Mertaşkın , iyi insanın tanımı nedir?
-
Her zaman pozitif düşünüp, ölçüp biçip mantıklı hareket eden insan iyi insandır.
Sizi çukura düştüğünüzde elinizden tutan iyi insandır.
Kuyunuzu kazan yalan söyleyen, arkanızdan konuşan sürekli art niyet arayan kötü insandır.
İyi insanlardan zarar gelmez, nefret gelmez, önyargılı düşünceler gelmez, mantıklı olurlar.
Kötü insanlar irdeler, art niyetli düşünürler, gereksiz konuşurlar. Çok bilmişlerdir.
Hurdadır onlar, literatür den kalkmışlardır ama ot gibi yaşarlar.
Tabi çok tanımı var. Yazmaya devam edersem kitap olur.
-
@Mertaşkın bunları söyleyen kesim genelde incitir. Ciddi narsist yaklaşımdır. Karşısındakine empoze etmeye çalıştığı gizli silahıdır. Siz ne düşünüyorsunuz?
-
@Mertaşkın peki sevmek nedir. Bunu da biliyorsunuzdur umarım.