Seçim
-
Geçici Etik Kurul un süresini tamamlayabilmesi için Etik Kurul seçimlerini yapmak gerekiyor. Ne dersiniz?
-
@nejdet-evren
Sanırım bu mevzu sadece etik kurulunda olanları ilgilendiriyor. Yoksa, yanılıyor muyum? -
-
@nejdet-evren, içinde söyledi: Seçim
@kereste, içinde söyledi: Seçim
sadece etik kurulunda olanları ilgilendiriyor
bunu açımlarsanız yanıtlayabilirim...
Burada yeni sayılırım. Anladığm kadarı ile bu forumun bir etik kurulu var. Bu mevzu etik kurulunda olan forumdaşlarla ilgili herhalde. Yani seçimi yapacak onlar galiba.
-
İç Tüzük'de seçim çağrısı vardı zaten, ben burada hatırlatma yaptım...
-
@kereste , sizden istirham ediyorum, giriş sayfasının en üstünde "kurallar" ve "Etik Kurulu" başlıklarına tıkladığınızda tüm sorularınızın yanıtını bulacağınıza eminim; buna rağmen tüm sorularınızı yanıtlamaya da hazırım...
Not: şunu ilave etmek istiyorum, her iki başlık incelendiğinde görüleceği gibi tabana yaygın demokratik bir yapı ön görülmektedir.
-
@kereste , sizden istirham ediyorum, giriş sayfasının en üstünde "kurallar" ve "Etik Kurulu" başlıklarına tıkladığınızda tüm sorularınızın yanıtını bulacağınıza eminim; buna rağmen tüm sorularınızı yanıtlamaya da hazırım...
Lütfen hiç zahmet etmeyin. Oraya bakma fırsatım olmadı. Hatırlattığınız için teşekkür ederim.
-
Geçici Etik Kurul un süresini tamamlayabilmesi için Etik Kurul seçimlerini yapmak gerekiyor. Ne dersiniz?
Mutlaka yapılması gerekir.
-
@Struma daha ne duruyoruz? seçimleri yapalım o zaman.
-
Bugün bir üye site kurallarını bile isteye ihlal etmiştir. Etik Kurul seçim önerisi ilgisizlikle akim bırakılmış ve geçici kurul aktif olamamaktadır. Buna bir çözüm bulunmalı, yoksa sadece söz söyleyip eylemde çaresizlikle suçlanmak kaçınılmaz olacaktır.