sanal dergi
-
bence daha fazla suruncemede tutmaya gerek yok, baslangic yapabiliriz.
-
@phi En azından kimlerin rol oynayacağını belirlersek ona göre bir içerik analizi yapıp görev paylaşımı yapılabilir diye düşünüyorum.
-
@bagimsizkoala , bir konu seçip başlayalım. Bir aylık sürede katılmak isteyen makalesini phi ye göndersin. Burada konu ve başladığımızı açıklayalım. Bu görevi üstlenir misiniz?
-
@nejdet-evren Ah seve seve lakin bir kaç konu seçeneği belirleyip oy birliği ile kararlaştırılması daha adil olmaz mı hocam?
-
@bagimsizkoala , Elbette ilk öneriyi sizden alalım..Yargıda olduğu gibi, en genç katılımcıdan en yaşlısına doğru açıklama yapılır...Daha sonra phi den alalım ve en son ben katılayım. Ortaklaştığımız konu ile başlayalım
-
@nejdet-evren Aslına bakarsanız dergimizi tamamlayacağımız süre yaklaşık 3 4 hafta sonrası olursa eğer mesela
16 Mart - Bilgi Günü ilan edilmiş
27 Mart - Dünya Tiyatrolar Günü
2 Nisan - Dünya Otizm ve farkındalık günü
.....bu günlere denk gelirse bu tarz evrensel bir temalardan birini kullanabiliriz. Hem güncel olur. Üç örnek verdim ama sayıları fazla tabiki.
-
@bagimsizkoala , öneriler güzel ancak felsefe dergisi olacaksa felsefi konular seçebilmeliyiz; yok sanal dergi olsun deniyor ise onu da değerlendirmeye alalım..
-
@nejdet-evren Bu tarz örnekler verme sebebim burada sadece felsefeye yönelik paylaşımlar yapılmıyor. Her konuda paylaşım yapıldığı için bende genel olarak düşündüm. Ama felsefeye yönelik konu başlığı seçelim derseniz kabul ederim.
-
@bagimsizkoala bir önerim olacak, iki konu seçelim isteyen istediği konuda yazsın; böylece katılım da, okunma da daha fazla olur; renklerin dansı diyelim buna...
-
@nejdet-evren Güzel fikir. Diğer katılımcılar da fikirlerini yazarsa kolayca sonuca ulaşabiliriz.
-
@bagimsizkoala, Ben covid-19 ile ilgili bir makale hazırlamak istiyorum; bak dayanamadım sırayı ihlal ettim; bağışlayın...
-
@nejdet-evren Adaleti yok etmemek adına covid-19 u birinci seçenek olarak alacağım ikinci seçeneği de katılımcıların fikirlerinden alacağım. Ama oy birliği önemli. Sizin konu başlığını da ortaya sunmam lazım. Uygun mudur?
-
@bagimsizkoala Çok teşekkür ediyorum; adalete olan inanç hiç bir zaman yok olmasın...Emeğinize sağlık...Ben dersime çalışmaya başlasam iyi olacak...
-
@nejdet-evren Sayın hocam işinize karışmak gibi olmasın ama isterseniz katılımcıları belirleyelim sayımız az olursa dergimizi büyütmemiz zor olur.
-
@bagimsizkoala Çağrımızdır diyelim o zaman, katılmak isteyen bildirim yapsın; daha iyi olur...Ben katılacağımı açıklıyorum; sıra diğer üye arkadaşlarda; olumlu ya da olumsuz geri-bildirim yaparsanız -tüm üyeler için- sevinirim...
-
Ben katılmak istiyorum.
Detaylar netleştiği zaman seve seve bu konu hakkında çalışmaya başlarım.
-
@Struma, detay derken öğrenmek istediğiniz şeyi netleştirirseniz yanıtlayabilirim.
-
@nejdet-evren Yukarıdaki görüşlerden anladığım kadarıyla henüz bir sonuca ulaşılamamış.
Konu sınırlaması vb. durumlarından bahsetmiştim.
Henüz fikir aşamasında gibi algıladım -
@Struma , Biraz söylediğiniz gibi, lakin ben kolları sıvadım konumu hazırlamaya başladım...Sizin önerdiğiniz bir konu var mı?
Not: arkadaşlar şöyle de yapabiliriz; katılmak isteyen konuyu kendisi seçsin ve sanal dergiye (SD)göndersin; bu da yapılabilir...
-
Bence felsefe üzerinden gitmek daha uygun olur.
Ek olarak : Felsefe başlığından pek ayrılmadan bir tür katarsis vari duygu yoğunluklu yazılar hazırlanabilir.