sanal dergi
-
@nejdet-evren
Şubat başı benim doğum günüm. Bak bunu sevdim işte. -
Peki; asgari/azami kaç safya olsun/olmalı?
-
@kereste, içinde söyledi: sanal dergi
Peki; asgari/azami kaç safya olsun/olmalı?
Okul bitirme ödevi gibi en az 25 sayfa a4 kağıda yazılmış olacak
-
@TENTEN
Abooo.
Ben 1 sayfayı dolduracağımdan şüpheliyim. -
bu konuda sayfa sınırlandırması olmaz; sınır yok arkadaşlar...limit yok...
-
Nejdet abi senin bu konuda tecruben var subat ayinin ikk haftasina deadline koyalim, herkes yazisini paylassin, bende dergi kapagi vs vs calismasi yapayim. Ama konulari belirlememiz gerekiyor.
-
@phi yazdıklarımızı dergide paylaşmalıyız, burada paylaşıma açıp dergiye aktarmamız doğru olmaz düşüncesindeyim; ilk orada yayınlanmalı...kapak tasarımını sen yaparsan sevinirim; ben anlamam, lakin kimse üstlenmediğine göre editörlüğü üstlenebilirim. ön sözü de yazarım...
.../,
konuyu serbest bırakmıştık değil mi? herkes kendisi belirleyip yazacak denmişti, sanırım bu konuda uzlaşma sağlandı.
../.
ancaki kim hangi konuda yazmak istediğini açıklayabilir tabi... -
bir hatırltma yapmak isterim; editörlüğü sakın sansür olarak anlamayınız, sadece yazılar hakkında ön-sözle birlikte kısa bilgi aktarımı olarak düşünmekteyim.
-
Yok abi paylasimlari bir mail adresi verecegim oraya gonderirsiniz burada birsey paylasilmayacak, editorlugu yapabilirsin paylasimlara gore. Gorsel tasarimlar giris index vs kisimlari ellerinden oper o vakit
-
@phi , görsel tasarımlar beni aşar, diğerlerini yaparım; görsel tasarımları sen yapar mısın?
-
Sesli düşünüyorum; uzun süre Avrupa´da yaşıyorum. Yazmayı becerebilirsem konusu göçmenler, mülteciler vb. olabilir. Nihayetinde ben bir göçmenim ve dil ile de ilgisi var. Bir düşüneyim.
-
Arkadaşlar çalışmalarınız nasıl gidiyor? Başladınız mı?
-
Benim yazim hazir
-
@phi çok hızlısın, tebrikler....
-
@phi
Yapma ya. Daha ben taslak üzerinde kafa yoruyorum. Demek ki yaşlandım. -
çerçeve taslak hazır sayılır.
-
iyi forumlar herkese, çalışmalarınız nasıl gidiyor; hangi aşamada?
-
Benim yazim hazir abi.
-
Ben henüz başlayamadım bile. Kusura bakmayın, bünlerde işlerim çok yoğun. Eve geldiğim vakit kafam balon gibi. Şimdilik bensiz idare edin lütfen.
-
@kereste ,
şubat sonuna kadar vaktimiz var sanıyorum; geri-bildirim için teşekkür ediyorum. zamanınız olursa ne ala...