Donbas neden stratejik
-
Yanlış kişiye masal anlatıyorsun. Bu tartışmayı bir koministle yapmalısın. Ki hiç sanmıyorum sizi bu konuda şamar manyağı yapacaklarına adım gibi eminim. Denemsi bedava. Lütfen gidip herhangi bir kominst platformda bu konuyu tartışın da görelim.Bulmuşsunuz benim gibi amerikancı ülkenin mecburi üvey evladını kurusıkı sallıyorsunuz.
-
@house , de get işine. Sana komünistsin diyen mi oldu?
Yani saçmalamakta ve konuyu dağıtmakta üstüne yok. Git, tanıdığın tüm koministleri buraya çağır.
Bu arada gizli giriş yapmasan iyi edersin, kişisel hayallerini kendine sakla ve bir daha hakkımda maçadan falan bahsedersen,
Bu konu an itibarı ile bitmiştir benim için. -
gizli giriş yapmasan iyi edersin,
????
Kül kadar etkisi olmayanların, kendilerini ateş gibi görmelerine hastayım.
Tespihler ucuzlayalı delikanlılar çoğaldı.Yavaş gel yerler yaş...
-
@house , istersen kızamık çıkart. Bana olan veyahut beni imâ eden cevaplarında edepli yazmazsan, ya yerde kayarsın, ya da...
Sen anladın. -
Edepsiz olan atar giden yapan sensin kartçocuk. Zeytinyağlık yapma. Bir de avrupa da yaşıyormuş. Seviyeye bak!.
-
@house ,
sen başladın, çünkü söyleyecek sözün kalmadı ve argümanın tükendi. Kudurdun adeta!
Evet, Avrupa´da yaşıyorum. -
-
@kereste, içinde söyledi: Donbas neden stratejik
@house , ha siktir lan!
Git başka yerde öküzlük ve ibnelik yap ve seviyeni kıçına/maçana sok!https://www.bisorubicevap.com/bi-n/ne-demektir/yavsak-ne-demektir
Yavşak: bit yavrusu
Geçenlerde şahsın biri tarifeli uçağa binmiş uçağı kendisinin sanmış olacak; "Milyarlık adamım ulan ben" diye aynı uçak tarifeli yolcuya arsızca atar gider yapıyordu.
O karakter yoksunu yolcu örneğinde ki, bu başkasına ait tarifeli forum yolcusu arsız şahısı da bir bit doğurmuş olmalı ki herkesi kendisi gibi o çaptaki delikten çıkan yavşak(bityavrusu) sanıyor olsa gerek.
-
Aynısını yine yazayım, çünkü dibine kadar hakeden bir yavsak var.
-
Kimseyi daha fazla rahatsız etmeye,
-
@house i
Yanıt veremedin, sürekli konuyu değiştirdin ve nihayet meseleyi komünistlere getirdin ve bunu yaparken "cesaret" kavramı dururken, bilinçli bir şekilde kullandın.
-
-
Arkadaslar bu konuyu daha fazla uzatmayalim.
-
@phi , ben başlamadım. Beni sürekli tekrarlatma; üyeliğimi sil lütfen.
-
Germeye gerek yok da, @kereste haklı. Ukrayna'dan bahsederken sürekli Türkiye'yi öne sürmenin bir anlamı yok. Türkiye ayrı bir başlık. Burada Ukrayna konuşuluyor.
Zelenski'nin Rus düşmanlığı başlatmış olması olanaksız, çünkü Rus emperyalstler Kırım'ı haksız ve hukuksuz 2014 de işgal etti ve düşmanlığa başladı. Zelenski daha sonra, 2019 da iktidara geldi. Bu durumda Zelenski elbette Rus düşmanı olacak. Ülkenizi işgal edenin dostu olursanız vatan haini olursunuz.
Zelenski'yi suçlayanlara şaşıyorum. Bu yani haydutun saldırısına uğrayan kişiye suç bulmak gibi.
-
Rusya Donbas ve Kırım'dan defolup gidinceye kadar Ukrayna'nın ve insanlığın düşmanı kan emici bir asalak vampirdir. Kalbine kazık çakılmalıdır.
Trump deli meli ama bu gerçeği söylemiştir. Dediği söz şu: "Vladimir, Ukrayna'yı rahat bırakmazsan seni Moskova'da vururum!"
Delice bir söz ama çok doğru. Keşke yapsa.
Aslında yapabilir. Rusya!nın nükleer silahlardan sorumlu generali öldürüldü bombalı suikast ile. Ukrayna dronları Moskova üzerinde uçtu. Trump kafaya koyarsa Putin'i öldürtebilir.
Keşke yapsa...
Suriye fiyaskosu Rusya için de suç ortağı İran için de iyi darbe oldu. Sevinilecek bir yanı yok ama en azından böyle bir olumlu sonucu yok değil.
Trump gerçekten deli gibi görünüyor ama aslında dedikleri doğru. Grönland önem kazanacak, doğru. Kanada yapay biçimde ayrı duruyor, o da doğru. Bunlar aşırı söylemler olsalar da doğru söylemler.
Onu seçtiren de bu radikal söylemleri.
-
Putin bir antika paslı Kızılordu mavzer tüfeğidir. Modern dünyaya kafası basmıyor.
Durduk yerde Nazizme karşı birlikte savaşmış olan iki kardeş halkı bir Kırım tamahına düşman etti. İşbirliği yapsa Ukrayna Kırım'da üs verirdi. Zorbalıkla işgal yolunu seçti. Dünya durdukça Rus ve Ukrayna halkları düşman kalacak bu tamah yüzünden.
Bu tamah yüzünden Rusya federasyonu da Sovyetler gibi dağılacaktır. Ukrayna gibi hepsi de Batı yanlısı olacaktır. Putin eski kafalı paslı bir mavzer tüfeği ve derdi gücü kendini parlatmak, kendini dünyayı anlayan biri zannettirmek. Rusya ondan bir an önce kurtulmalı.