122 Bin Kayıp Suriyeli
-
Bunu aciklayan ic isleri bakan yardimcisi. Nerede olduklari belirsiz 122 bin suriyeli ulkemizde kayip durumda. Goren duyan bilen varsa lutfen ic isleri bakanligimizi arayip haber versin.
-
@phi yolgeçen hanına döndük. Bu resmi rakamsa biz hapı çoktan yutmuşuz da ilgilenen yok demektir.
Suriyelileri hadi bugün gönderiyoruz desek bir kısmını ara ki bulasın, bul ki gönderesin!
Ne hapı yutması, ölmüşüz de ağlayanımız bile yok! Hayır bu işin şakası yok, mülteci akınına uğratmak resmi askeri belgelerde bir savaş ve düşman ülkeyi çökertme taktiği olarak tanımlanıyor! İşin şakası olsa da şaka yapsak!
-
@DemoKratos ben yolda metroda sagda solda her yerde yabanci goruyorum. Bu sebeple durumun vahim oldugunu biliyorum ama goremeyenler var.
-
@phi gerçekten Arapça konuşmalar, Arapça yazılar gırla gidiyor, millette bir ölü toprağı serpilmiş tepkisizliği var. Eskiden biri yüksek sesle Kürtçe konuşsa herkes tepki verirdi. Şimdi onu filan geçtik, o Araplaşmanın yanında bal helvası!
Kürtçe yazılar asmıyorlardı en azından yahu her yere! İnsanlar nasıl bu kadar uyutulur, atmosferin üst katmanlarından uyutucu elektromanyetik dalgalar mı gönderilir, atmosferine uyutucu gaz mı basılır ülkenin ben anlamıyorum!
İnsanlar uyuştu, yürüyen ölüler gibi zombileşti, his yok fikir yok tepki yok bir acayip insanlar oldular.