Hukumet Istifa Sloganlari
-
Fenerbahce ve Besiktas tribunlerinden yukselen seslerdir. Bu insanlar neden seslerini bu sekilde duyurmak istediler hic dusundunuz mu?
,
Futbola siyaseti karistiran bu hukumet, kendilerine karsi ses ciktigi zaman futbola siyaset karistirmayin diye dovunmekteler.Gezi olaylarinda Besiktas taraftarlarina neler yaptiniz, futbola siyaset karistirmayin derken?
Koca koca devleti hakanimizin fotolarinin onunde mac yaptirip, futbola siyaset karistirmayin derken?
Pardon da nerden hukumete karsi ses ciksa neden sesi kisip kapatmaya calisiyorsunuz ki?
Eksisozluk
Ahbap
Besiktas
Fenerbahce
Ahmet abi
Ayse abla
Bakkal Huseyin
Firinci Ibrahim
Manav Hasan
Hemsire Zeliha
Spiker Hulya
Ilkokul ogrencisi Halit
....KORKMAYIN ve SUSTURMAYIN
-
İktidar 21 yıldır her tür melaneti yaparken hiç kimsenin böylesine sesi çıkmadı.
Ne oldu da istifa sesleri bir spor aktivitesinden ve önce fenerbahçeden çıktı?
Aslında bunun cevabı çok zor değil.
Türkiye dış işgale uğradığında fenerbahçe kurtuluş savaşı verenlerin başında geliyordu.
Şimdi ülke iş işgalde olduğu için fenerbahçeden ilk tepki gelmesi anlamlıdır.Lakin tek adam iktidarının artık sahalara baskı uygulayacağı, yasaklar getireceği ve sporu bahane ederek ayrımcılığı kışkırtacağı aşikardır.
İktidar ve trollerinin kışkırtmalarını bu halk ne derece yutar pek bilinmez ama çoğunluğun yutacağı izlenimi veriyor.
Çünkü şimdiden kayserispor-trabzonspor yönetimi tek adamlığı baştacı etmeye başladılar.
Sonuçta açıkça görülüyor ki, 21 yıldır uyuyan dev artık uyanmıştır. -
Muhalefetten bu konu hakkında neden hiç ses yok?
Hükümet istifa sesleri için muhalefetten bir tek kelime duymadım, okumadım.
Burada bir gariplik var. -
Halk sokaĝa dökülmedikçe, hergün protesto etmedikçe, sorumlulardan hesap sormadıkça, bu tip eylemlerin etkisi pek fazla deĝildir.
Muhalefet zaten bana göre geri zekalılardan oluşuyor, çünkü aylardan beri ortak bir adayda anlaşamadılar. Bu saaten sonra ortaya çıkacak adayın (kim olursa olsun) kitleri etkileme şansı sıfıra doĝru gidiyor.Geçen sene 2 kere memlekete gittim. Orada Millet İttifakına 6´lı ganyan yakıştırması yapıyorlar. Yani millet resmen dalga geçiyor.
-
Eski Kullanıcıbilgisezgi başlığına tarihinde cevap verdi Son düzenleyen: Eski Kullanıcı
@bilgisezgi, içinde söyledi: Hukumet Istifa Sloganlari
Muhalefetten bu konu hakkında neden hiç ses yok?
Hükümet istifa sesleri için muhalefetten bir tek kelime duymadım, okumadım.
Burada bir gariplik var.Niye öyle diyorsun ki?
Ben boşuna mı muhalefete bindiriyorum. Akp ile çok güzel gidiyor .
Muhalefet sanılan MHP nasıl da yanaştı AKP'ye.
Muhalefet sanılan CHP ise devletin bütünlüğü ve birliği ve dirliği ve bilmemnesi... Gibi söylemlerle her kriz zamanında devleti temsil eden iktidarın tarafına geçerler.
Çünkü devlet onlara lazım. Bu yüzden halkın önde olmasını istemezler. Devlet sayesinde 15 bin kişi iyi para götürüyor.
-
Verin parayı istifa etsinler. Siz işi bilmiyorsunuz. Onların herşeyi paradır.
15 günde inşaat ihalesine çıkan hükümet , depremzede çocukların okul ihtiyaçları için hala çözüm bulamadı. Kalem defter çanta bunları veliler ve öğretmenler karşılıyor. Ama inşaat daha önemli.