Okyanus etkisi
-
@GuPSe , mobilden anlamam.

Google Dede´ye git. Resim bölümüne geç. Herhangi bir resmin üzerinde sağ tuşa tıkla -> Grafik kopya.
Sonra buraya gel ve Strg + V tuşuna bas. -
@phi , profil falan değil. Buraya iliştirmek istiyor.
-
@phi, sen mobilden anlarsın. Herhangi bir resmi buraya(!) nasıl iliştiriyorsun?
Ben yukarıda Google resmini bilgisayarda iliştirdim. Mobil anlamam. -
@GuPSe , imkanın varsa bir dizüstü bilgisayarı al. Kullanması ve uzun yazılar yazmak çok rahat.
-
foto buyuktur size i kucuk olcekli birsey koymalisiniz
-
link kopyala yapistir foto linki yukleme yapma
-
@phi, zaman ayır lütfen ve bununla ilgili detaylı bir konu aç lütfen. Mobilden resimlerin nasıl yüklendiğini açıklayan (resimli olsun) bir konu olsun.
-
@GuPSe demin bir resim yükledi ancak "bulunmuyor" ibaresini gördüm. Demek ki bir şeyleri yanlış yaptı.
-
@kereste mobilden cektigin resmi buraya yukleyemezsin boyutu cok kaliteli oldugu icin sinirlama geliyor otomatik olarak.
makinada o kadar hafizamiz yok telefondalarda 256 gb hafiza var bizim makinadaki sinirimiz 20gb 10 tane foto atsan dolar diger turlu o sebeple bir yerde olan fotografi link olarak burada paylasmak en mantiklisi. -
@kereste mobilden cektigin resmi buraya yukleyemezsin boyutu cok kaliteli oldugu icin sinirlama geliyor otomatik olarak.
makinada o kadar hafizamiz yok telefondalarda 256 gb hafiza var bizim makinadaki sinirimiz 20gb 10 tane foto atsan dolar diger turlu o sebeple bir yerde olan fotografi link olarak burada paylasmak en mantiklisi.@phi , o zaman resimli ve yazılı konular açmak için bir dizüstü bilgisayarı şart. Çünkü orada çekilmiş resimleri küçültmek/kesmek mümkün.
-
@phi , Google Dede´den arayıp bulduğun resmi (orada küçük resimler de var) buraya nasıl yüklüyorsun. Mobildeki hangi tuşları kullanıyorsun?
-
@GuPSe , imkanın varsa bir dizüstü bilgisayarı al. Kullanması ve uzun yazılar yazmak çok rahat.
@kereste
İmkan var ama o kadar vaktimi harcayasim yok .) ama dedigini bir denicem -
@GuPSe , foruma geliyorsan zaman ayıracaksın.

-
@kereste
O zaman tüm forumdaşlar ev işlerinde yardima gelsinler
-

-
Başardım .)) simdilik öğrendim gibi emegi geçenlere tesekkurler
-
@GuPSe , o zaman güzel konular açmanı bekliyoruz.

-
@kereste
Sorun şu ki sadece google amcadan foto yuklemeyi keşfettim kendi cektiğim fotolari nasil yukleyeceğimi bilmiyorum 🤭Onu da öğrenirsem enfes olur

-
@kereste
Sorun şu ki sadece google amcadan foto yuklemeyi keşfettim kendi cektiğim fotolari nasil yukleyeceğimi bilmiyorum 🤭Onu da öğrenirsem enfes olur

@GuPSe , dizüstü bilgisayarın olsa gayet iyi olurdu. Çünkü çekmiş olduğun resimlerin boyutları/çözünürlükleri büyük olduğu için buraya yerleştirmek mümkün olmayabilir.
Biglisayarda resimleri küçültmen gerekecek ancak şimdilik konu açarken google fotolarını emsal olarak kullan. -
Er kişi için Hoş iltifatlar içeren bir sarkı.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş